Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht hardloophorloge met GPS en barometer voor serieuze hardlopers, met trainingstools voor betere prestaties en loopefficiëntie. Maak elke run de moeite waard.

Polar Pacer

Hardlopen is een simpele sport – waarom moeilijk doen? De Polar Pacer is een no-nonsense hardloophorloge met GPS en bevat alle essentiële functies voor de moderne hardloper. Plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om één ding beter te doen: Hardlopen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Sleep Plus™

Elementen van je slaap gevisualiseerd

Polar Sleep Plus™ slaapregistratie helpt je bij het visualiseren van de elementen die samen een goede nachtrust opleveren. Bekijk je slaapgewoonten, slaapduur en slaapkwaliteit en stel ze bij als je dat nodig vindt.

Maar denk eraan, slapen is niet presteren. Er zijn dingen die je kunt doen zodat je makkelijker in slaap valt en blijft doorslapen, maar stress is de vijand van je slaap, ga er daarom altijd ontspannen mee om.

Eerst registreren, dan aanpassen

Regelmatige slaap-waakgewoonten zijn belangrijk voor voldoende slaapduur en een goede slaapkwaliteit. Polar Sleep Plus™ geeft je inzicht in je slaapgewoonten. Je kunt je gewoonten vervolgens aanpassen, als dat nodig is, en beter slapen.

Ingrediënten voor een goede slaapkwaliteit

Polar Sleep Plus™ registreert de ingrediënten die samen de slaapkwaliteit bepalen: het percentage van echte slaap en de continuïteit van je slaap. Deze worden zichtbaar gemaakt in dagelijkse en wekelijkse statistieken.

Geen rust, geen winst

Als je je trainingsdoelen wilt bereiken, zou je ervoor moeten zorgen dat je herstel door slaap en rust wordt bevorderd. Herstel van de training wordt geoptimaliseerd door een goede nachtrust.

De wetenschap

Polar Sleep Plus™ is gevalideerd met behulp van polysomnografie bij kinderen, adolescenten en volwassenen. Polysomnografie wordt beschouwd als de gouden standaardmethode om slaap te beoordelen. Het meet de hersenactiviteit, spieractiviteit en oogbewegingen en vereist het handmatig bijhouden van slaap- en waaktoestanden.

De resultaten van de validatieonderzoeken suggereren dat Polar Sleep Plus™ de slaap- en waaktoestand net zo nauwkeurig detecteert als de huidige, vaak gebruikte apparaten om de pols die worden gebruikt tijdens onderzoek en in de klinische praktijk.

Draag je horloge en volg de statistieken

Draag je Polar horloge gewoon 24 uur per dag. Kies je gewenste slaapduur: hoeveel slaap heb je nodig om je 's morgens uitgerust te voelen. De typische aanbeveling voor gezonde volwassenen is 7 tot 9 uur slaap.

Doe elke ochtend een zelfevaluatie en volg je dagelijkse en wekelijkse slaapfeedback en slaappatronen, evenals je zelfevaluaties, in de Flow app of webservice.

Meer weten over hoe Sleep Plus werkt?

Meer lezen

Compatibele producten

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

SHOP_MAINTENANCE_POPUP