Polar

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht sporthorloge met barometer dat sporters geavanceerde trainingstools biedt voor betere loopefficiëntie, trainingssessies en sportprestaties.

Polar Pacer

Sport is spel – waarom zou je het moeilijk maken? De Polar Pacer is een no-nonsense sporthorloge dat beginnende sporters voorziet van alle essentiële functies, plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

POLAR FOR BUSINESS

Empower de organisatie.

Ons portfolio van producten, services, wetenschappelijke kennis en technologieën biedt bedrijven in alle sectoren de beste oplossingen voor gepersonaliseerde begeleiding bij training, slaap, herstel, prestaties, activiteit en welzijn.

+ 2000

Sportteams

+ 6000

API-partners

+ 450

geregistreerde patenten

+ 11.000

gepubliceerde onderzoeken

Powered by Polar.

  • Voor professionals
  • Voor onderwijs
  • Voor overheid
  • Voor partners

“Het is een geweldige aanvulling en een geweldig hulpmiddel dat we de afgelopen vier jaar in onze training hebben gebruikt.”

1000

Sportscholen en fitnesscentra wereldwijd

19

Nationale voetbalbonden

“De zesdeklassers vonden het geweldig om hun hartslag te zien en het motivatieniveau was echt hoog.”

+12.000

scholen in de VS

Duurzaamheid van militair niveau

Wearable technologie voor prestaties.

4

Afdelingen van het Amerikaanse leger

3

Afdelingen van de Amerikaanse federale rechtshandhaving

De activiteitsgebaseerde algoritmen van Polar zijn een van de best presterende in polshorloges met energieverbruikmeting.

+450

geregistreerde patenten

25

algoritmen

Polar for business.

Een krachtig aanbod aan producten, toepassingen en services voor iedereen: van personal trainers tot grootschalige organisaties.

Producten

Persoonlijk. Door iedereen gedragen.

Ons assortiment van wearables wordt al tientallen jaren getest, gebruikt en vertrouwd door gebruikers die inzicht willen krijgen in hun lichaamsdata.

Applicaties

Persoonlijke ervaringen - voor iedereen.

Onze gebruiksvriendelijke platforms en ecosystemen brengen trainings-, slaap- en herstelgegevens helder in beeld, allemaal op één plek.

Technologie

Eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.

Onze kant-en-klare algoritmen, API's en SDK's sluiten naadloos aan op bestaande systemen, of kunnen door developers worden geïntegreerd om nieuwe systemen te bouwen.

Wetenschap

Denk aan de toekomst. Verander het heden.

Al meer dan 40 jaar ondersteunen onze wetenschappers onderzoek en ontwikkelingen op internationaal niveau met als doel het menselijk potentieel te vergroten, en dat zullen ze blijven doen.

Zet ruwe data om in exponentiële resultaten.

Onze uitgebreide aanbod wearables en op maat gemaakte oplossingen kan binnen een breed scala aan sectoren worden ingezet om de prestaties van elk individu en elke organisatie te optimaliseren.

Bereik vandaag je doel voor morgen.

Laten we praten.

Wil je meer weten over de zakelijke oplossingen van Polar of ben je klaar om van start te gaan? Vul het onderstaande formulier in, dan zal een medewerker van het plaatselijke Polar B2B-supportteam contact met je opnemen.

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

NOTIFY_ME_NEWSLETTER_POPUP

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME]

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_LEAVE_EMAIL] Polar Ignite 3 [simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_AVAILABLE_FOR_ORDER]

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.