Polar Ignite 3 Titanium

Polar Ignite 3 Titanium, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro, een GPS horloge met hartslagmeter voor alle sporten. Van hardlopen en wandelen tot fietsen en zwemmen.

Polar Pacer

Polar Pacer, een sporthorloge met GPS voor beginners, met essentiële functies en gespecialiseerde trainingstools om sportprestaties te verbeteren.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Het Polar Grit X Pro outdoor horloge, met barometer en navigatie, militaire duurzaamheid, saffierglas en een langdurige batterijduur.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Ervaar de Polar Ignite 2, een elegante GPS fitness watch voor workouts, herstel, slaapadvies. Prachtig ontwerp, dag-en-nacht comfortabel.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Polar Grit X, een robuust, lichtgewicht outdoor horloge met GPS met survival training functies voor outdoor sporten.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense, waar ultieme bewegingsvrijheid samengaat met nauwkeurige hartslagmeting.

Polar H10

Polar H10, de ongeëvenaarde hartslagmeter, wereldwijd erkend als gouden standaard. Comfortabele borstband met nauwkeurige sensor voor moeiteloos behouden van hartslagzones.

Polar H9

Polar H9, een betrouwbare hartslagmeter borstband met Bluetooth® en ANT+ voor veelzijdige connectiviteit met apps en apparaten naar keuze.

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Orthostatic Test

Voorkom overtraining

De Orthostatische Test is een van de hulpmiddelen die je helpen een balans te vinden tussen training en herstel. De Orthostatische Test is gebaseerd op hartslagvariabiliteit (HSV) en hartslagmeting.

Je testresultaten zijn componenten die door Recovery Pro worden gebruikt. Neem deze test op in je wekelijkse routine en ontvang waardevolle informatie over de toestand van je autonome zenuwstelsel.

Follow-up op lange termijn is essentieel

Door je metingen op de lange termijn te volgen, kun je oorzaak-gevolgrelaties opsporen. Een overtrainingssyndroom ontwikkelt zich niet in paar dagen.

Hartslag en hartslagvariabiliteit zijn zeer individueel en kunnen daarom goed veranderingen in je autonome zenuwstelsel aangeven.

Veranderingen kunnen verschillende redenen hebben: je hebt misschien iets te hard getraind of je bent nog niet helemaal hersteld; je staat misschien op het punt om ziek worden of je hebt niet zo goed geslapen; of misschien heb je een stressvolle dag gehad of ben je op reis in een warm klimaat of op grote hoogte.

Bepaal je persoonlijke basislijn

Zodra je je persoonlijke basislijn hebt bepaald, kun je de test wekelijks uitvoeren en je training daarop afstemmen. Als er plotseling duidelijke verschillen zijn tussen je basislijngemiddelden en je testresultaten, kan dit erop wijzen dat je niet volledig bent hersteld.

De wetenschap

Hartslagvariabiliteitsmetingen (HRV-metingen) zijn wetenschappelijk erkende stressmetingen. Aangezien de manier waarop je hart reageert persoonlijk is en kan worden beïnvloed door verschillende factoren, is het een goed idee om je testresultaten af en toe door een deskundige te laten bekijken.

Hoe de Orthostatische Test werkt

Hartslag en hartslagvariabiliteit worden naast door training, door veel andere factoren beïnvloed. Op termijn kunnen de resultaten van de Orthostatische Test je leren het verschil te zien tussen vermoeidheid als gevolg van training en vermoeidheid veroorzaakt door andere factoren.

Meer lezen

Compatibele producten

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.