Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht hardloophorloge met GPS en barometer voor serieuze hardlopers, met trainingstools voor betere prestaties en loopefficiƫntie. Maak elke run de moeite waard.

Polar Pacer

Hardlopen is een simpele sport ā€“ waarom moeilijk doen? De Polar Pacer is een no-nonsense hardloophorloge met GPS en bevat alle essentiĆ«le functies voor de moderne hardloper. Plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om Ć©Ć©n ding beter te doen: Hardlopen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dƩ standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via BluetoothĀ® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via BluetoothĀ® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Orthostatic Test

Voorkom overtraining

De Orthostatische Test is een van de hulpmiddelen die je helpen een balans te vinden tussen training en herstel. De Orthostatische Test is gebaseerd op hartslagvariabiliteit (HSV) en hartslagmeting.

Je testresultaten zijn componenten die door Recovery Pro worden gebruikt. Neem deze test op in je wekelijkse routine en ontvang waardevolle informatie over de toestand van je autonome zenuwstelsel.

Follow-up op lange termijn is essentieel

Door je metingen op de lange termijn te volgen, kun je oorzaak-gevolgrelaties opsporen. Een overtrainingssyndroom ontwikkelt zich niet in paar dagen.

Hartslag en hartslagvariabiliteit zijn zeer individueel en kunnen daarom goed veranderingen in je autonome zenuwstelsel aangeven.

Veranderingen kunnen verschillende redenen hebben: je hebt misschien iets te hard getraind of je bent nog niet helemaal hersteld; je staat misschien op het punt om ziek worden of je hebt niet zo goed geslapen; of misschien heb je een stressvolle dag gehad of ben je op reis in een warm klimaat of op grote hoogte.

Bepaal je persoonlijke basislijn

Zodra je je persoonlijke basislijn hebt bepaald, kun je de test wekelijks uitvoeren en je training daarop afstemmen. Als er plotseling duidelijke verschillen zijn tussen je basislijngemiddelden en je testresultaten, kan dit erop wijzen dat je niet volledig bent hersteld.

De wetenschap

Hartslagvariabiliteitsmetingen (HRV-metingen) zijn wetenschappelijk erkende stressmetingen. Aangezien de manier waarop je hart reageert persoonlijk is en kan worden beĆÆnvloed door verschillende factoren, is het een goed idee om je testresultaten af en toe door een deskundige te laten bekijken.

Hoe de Orthostatische Test werkt

Hartslag en hartslagvariabiliteit worden naast door training, door veel andere factoren beĆÆnvloed. Op termijn kunnen de resultaten van de Orthostatische Test je leren het verschil te zien tussen vermoeidheid als gevolg van training en vermoeidheid veroorzaakt door andere factoren.

Meer lezen

Compatibele producten

Polar Grit X Pro
Polar Vantage V2

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op Ć©Ć©n aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

SHOP_MAINTENANCE_POPUP