check tag wrench cart

Retourenbeleid

Als je niet tevreden bent over het product dat je bij ons hebt aangeschaft, kun je het binnen veertien (14) kalenderdagen terugsturen. Neem voor het terugsturen van een artikel telefonisch contact op met onze klantenservice  met de referentie "Polar Online Return".

Onze lokale klantenservice is bereikbaar via e-mail op customerservice.be@shoppolar.com of door te bellen naar +32 (0)52 25 94 28.

Er zijn medewerkers aanwezig om je te helpen bij het terugsturen, van maandag tot donderdag van 8u30 tot 17u00, op vrijdag tot 16u00 (behalve op feestdagen).

Onze internationale verkoopsassistentie is bereikbaar via e-mail globalcustomerservice@shoppolar.fi of telefonisch op het nummer  +44 1 926 336 515, van maandag tot vrijdag, van 1u00 tot 22u00 GMT. Deze service is Engelstalig.

De artikelen moeten ongebruikt en in goede staat worden teruggestuurd naar ons Return Centre (zie adres hieronder), vergezeld van een ingevuld retourformulier en een kopie van de pakbon.

Terugbetaling van de prijs van het artikel en van eventuele belastingen vindt plaats volgens de oorspronkelijke betalingswijze bij de aanschaf van het artikel. Dat geldt ook voor artikelen die als cadeau zijn ontvangen. Als je een cadeau terugstuurt, ontvangt de koper een terugbetaling volgens de oorspronkelijke betalingswijze bij de aanschaf van het artikel.

Verzendkosten worden niet vergoed tenzij het artikel geretourneerd wordt omdat het beschadigd of defect is. Zie de sectie Beschadigde of defecte producten hierna als je een artikel retourneert omdat het beschadigd of defect is.

Terugbetalingen vinden niet plaats als het om het volgende product gaat. a) Software die wij je ongebruikt en verzegeld hebben geleverd en waarvan de verzegeling verbroken is of die je met succes hebt gedownload vanaf de website Polar Store.

Instructies voor terugzenden

Volg onderstaande instructies bij het verpakken en het terugzenden van het te retourneren product. Voor een juiste verwerking door ons van het geretourneerde product is het belangrijk dat deze instructies worden gevolgd.

 • Verstuur het artikel in zijn oorspronkelijke verpakking.
 • Pak het artikel zorgvuldig in zodat het niet beschadigd kan raken tijdens het vervoer. We adviseren om een doos en noppenfolie te gebruiken.
 • Voeg een kopie bij van de pakbon (aanwezig bij je zending). Zonder een pakbon kunnen wij geen retourzending verwerken.
 • Polar regelt daarna dat het product wordt opgehaald door een door Polar aangewezen vervoerder. Er wordt van te voren contact met je opgenomen over een geschikte tijd en plaats voor het ophalen.
 • Het volgende adres moet duidelijk op het pakket worden vermeld:

  Polar Product Service Centre B.V.
  Europalaan 28
  5232 BC Den Bosch
  NETHERLANDS

Beschadigde of defecte producten

Neem voor het terugsturen van een beschadigd of defect artikel binnen veertien (14) dagen na aanschaf contact op met onze klantenservice met de referentie "Polar Online Return". Onze lokale klantenservice is bereikbaar via e-mail op customerservice.be@shoppolar.com of telefonisch op het nummer +32 (0)52 25 94 28 van maandag tot donderdag, van 8u30 tot 17u00, op vrijdag tot 16u00 (behalve op feestdagen).

Onze internationale verkoopsassistentie is bereikbaar via e-mail globalcustomerservice@shoppolar.fi of telefonisch op het nummer  +44 1 926 336 515,  van maandag tot vrijdag, van 1u00 tot 22u00 GMT. Deze service is Engelstalig.

Onze klantenservice geeft je instructies voor het terugzenden. Na ontvangst van het artikel worden de prijs van het artikel en eventuele belastingen terugbetaald. Terugbetalingen vinden plaats volgens de oorspronkelijke betalingswijze bij de aankoop van het artikel.

Producten die defect blijken na veertien (14) dagen na de aanschaf worden gedekt volgens het garantiebeleid van Polar en worden gerepareerd of vervangen in een Polar Service Center.

Ga naar Service aanbod om een product voor garantieservice op te sturen. Hier vind je de locaties van de Polar Service Centers. Ga naar de lokale site voor details over het verzenden van een product naar het Polar Service Center. Denk eraan om een kopie van je oorspronkelijke aankoopbewijs mee te sturen.

Polar-garantie

Polar Electro Oy/Polar Electro Inc. verleent de oorspronkelijke gebruiker of koper van dit product garantie tegen materiaal- en productiefouten gedurende twee (2) jaar na de aankoopdatum. De garantie geldt niet voor de batterij, normale slijtage, schade ten gevolge van onjuist of oneigenlijk gebruik, ongevallen, het niet voldoen aan de voorzorgsmaatregelen, onjuist onderhoud, commercieel gebruik, gebarsten of gebroken behuizingen of displays, de elastische band en Polar-kleding.

VOOR GARANTIECLAIMS IS EEN BEWIJS VAN AANKOOP BIJ EEN ERKENDE LEVERANCIER VEREIST.

De volledige garantievoorwaarden vind je in de gebruiksaanwijzing.

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.