Polar Grit X2 Pro Titan

De Polar Grit X2 Pro Titan is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur. Het heeft een helder AMOLED display van saffierglas, een titanium behuizing en een hi-tech toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wonderen van de wereld, en van je eigen lichaam.

Polar Grit X2 Pro

Polar Grit X2 Pro is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur, voorzien van een AMOLED display van saffierkristalglas en een geavanceerde toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wereld. Ontdek jezelf.

Polar Vantage V3

Een combinatie van biosensoren, AMOLED display, dualfrequency GPS, kaarten én het meest uitgebreide pakket aan trainings- en hersteltools op de markt. Aan alles is gedacht. De sport smartwatch Polar Vantage V3 helpt je op weg naar onvergetelijke prestaties.

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro, een GPS horloge met hartslagmeter voor alle sporten. Van hardlopen en wandelen tot fietsen en zwemmen.

Polar Pacer

Polar Pacer, een sporthorloge met GPS voor beginners, met essentiële functies en gespecialiseerde trainingstools om sportprestaties te verbeteren.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Het Polar Grit X Pro outdoor horloge, met barometer en navigatie, militaire duurzaamheid, saffierglas en een langdurige batterijduur.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Ervaar de Polar Ignite 2, een elegante GPS fitness watch voor workouts, herstel, slaapadvies. Prachtig ontwerp, dag-en-nacht comfortabel.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Polar Grit X, een robuust, lichtgewicht outdoor horloge met GPS met survival training functies voor outdoor sporten.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense, waar ultieme bewegingsvrijheid samengaat met nauwkeurige hartslagmeting.

Polar H10

Polar H10, de ongeëvenaarde hartslagmeter, wereldwijd erkend als gouden standaard. Comfortabele borstband met nauwkeurige sensor voor moeiteloos behouden van hartslagzones.

Polar H9

Polar H9, een betrouwbare hartslagmeter borstband met Bluetooth® en ANT+ voor veelzijdige connectiviteit met apps en apparaten naar keuze.

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Grit X Outdoor-serie

Grit X horloges zijn gemaakt voor sporten in de buitenlucht en zijn opgewassen tegen alle omstandigheden in de natuur. Ze helpen je de wereld te verkennen en het avontuur te ontdekken.

Polar Vantage Performance-serie

Onze serie topproducten is gemaakt voor prestatiesporten, duursporten en training. Elk aspect van onze Vantage-horloges is ontwikkeld met een specifieke persoon in gedachten – de atleet.

Polar Pacer Multisport-serie

De Pacer-serie voorziet sporters van alle essentiële functies, zoals nauwkeurige GPS en accurate hartslagmeting. Bovendien bevat het alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Ignite Fitness & Wellness-serie

Gestroomlijnd, eenvoudig en slim - Ignite-horloges zijn de perfecte partner voor fitnessdoelen en elke levensstijl.

Polar Elixir

Biosensingtechnologiën

 • ECG
 • OHR
 • Huidtemperatuur
 • SpO2

Elixir™ sensorfusietechnologie meet meer fysiologische en mechanische gegevens van het menselijk lichaam dan enige andere eerdere technologie – met biosensoren worden uiterst snel uiteenlopende biomarkers geanalyseerd voor de beste, duidelijkste inzichten en gepersonaliseerde begeleiding bij sport en in het dagelijkse leven.

Optische hartslagmeting

Sinds onze introductie van de eerste draadloze hartslagmeter ter wereld hebben we de manier waarop we hartslag meten verder geperfectioneerd.

De volgende generatie van onze optische hartslagmeter vanaf de pols, powered by Elixir biosensing technologie, biedt de meest nauwkeurige optische hartslagmeting in een Polar horloge ooit. De nieuwe sensor is opnieuw ontworpen, heeft nog minder interferentie door beweging en lichtlekkage en verbeterde energie-efficiëntie voor de hele dag door nauwkeurige metingen.

Zuurstofsaturatie

Polar SpO2, powered by Elixir™ biosensing technologie, maakt gebruik van zuurstofmeting aan de pols om een schatting te maken van het zuurstofgehalte in je bloed. Hierbij wordt licht, rood en infrarood, in twee verschillende golflengtes door de huid in de onderliggende bloedvaten gestraald. In de bloedvaten is er een wisselwerking tussen dit licht en de zuurstofrijke en zuurstofarme hemoglobine in de rode bloedcellen. Op basis van de hoeveelheid gereflecteerd en terugverstrooid licht wordt de hoeveelheid zuurstof in je bloed berekend.

Alle zuurstofsaturatiemetingen worden samen met hoogte-informatie bewaard in Polar Flow. Gebruik deze informatie om de reactie van je lichaam op inspanning over een langere periode te volgen.

Huidtemperatuur

Met Polar Nachtelijke huidtemperatuur kun je 's nachts je temperatuur automatisch bijhouden en beschik je over dagelijkse updates ten opzichte van het gemiddelde van de voorgaande 28 dagen, voor meer inzicht in je gezondheid.

Terwijl je slaapt, meet en registreert een kleine sensor op de achterkant van het horloge om de vijf minuten je huidtemperatuur. 's Ochtends kun je de resultaten van de voorgaande nacht bekijken evenals de wekelijkse en maandelijkse trends op Polar Flow.

ECG meting vanaf je pols

Met de ECG functie op een Polar smartwatch en Elixir™ biomedische technologie kun je de elektrische signalen van je hart aflezen. De meting registreert het ECG-signaal in rust en waardevolle gegevens zoals gemiddelde hartslag, hartslagvariabiliteit en de intervallen tussen opeenvolgende hartslagen (ook RR intervallen genoemd).

Met de Polar Flow app kun je je geschiedenis van ECG-metingen bekijken en trends bewaken, zien hoe je hart reageert op inspanning, en je lichamelijke conditie en herstel analyseren. Ook kun je de ECG-testresultaten exporteren naar een pdf-bestand dat je met je coach kunt delen.

Belangrijk:ECG-meting vanaf je pols, huidtemperatuur, metingen en gegevens over temperatuur en zuurstofsaturatie zijn niet bedoeld voor medische doeleinden, diagnose of behandeling. Neem contact op met je zorgverlener of arts wanneer je vragen hebt over je gezondheid.

Wat doet Polar Elixir?

Het meet...

Lichaamsfuncties

 • Cardiovasculaire activiteit
 • Autonome zenuwstelsel
 • Lichaamstemperatuur

Polar Elixir

Het biedt...

Digitale gegevens

 • SpO2
 • Optische hartslagmeting
 • Huidtemperatuur
 • ECG-meting vanaf je pols

Mogelijkheid tot..

Slimme applicaties

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.