check tag wrench cart

Serene™ ademhalingsoefening

Serene™ ademhalingsoefening

Ontspan je lichaam en geest

Serene™ is een geleide oefening voor diepe ademhaling die je helpt je lichaam en geest te ontspannen en stress de baas te blijven.

Stop en haal even diep adem

Diep ademhalen is een gemakkelijke en efficiënte manier om stress de baas te blijven, veerkracht op te bouwen en je concentratie te verbeteren. De Serene ademhalingsoefening nodigt je uit een moment voor jezelf te nemen om te ontspannen en tot rust te komen.

Beheers je stressniveaus

Bewust ademhalen helpt je te ontspannen en de stressrespons van je lichaam te stoppen.

Pluk de voordelen op lange termijn

Als je de Serene ademhalingsoefening regelmatig doet, kan dit je helpen stress onder controle te houden, de kwaliteit van je slaap te verbeteren en je gevoel van welbevinden te verbeteren.

Maak van diep ademhalen een gewoonte met Serene

Serene is meer dan een timer voor je ademhaling: het zorgt ervoor dat je het meeste uit je ademhalingssessie haalt.

Eenvoudig te volgen begeleiding

Serene begeleidt je door de hele oefening: de animatie op je horlogedisplay en de trillingsfeedback helpen je om een regelmatig traag ademhalingsritme aan te houden.

Realtime feedback

Serene meet de reactie van je lichaam op de oefening en geeft je feedback in realtime over hoe het met je gaat.

Bekijk het effect

Na de oefening krijg je een overzicht van de tijd die je in de drie sereniteitszones hebt doorgebracht. Hoe hoger de zone, hoe beter de synchronisatie met het optimale ritme. Hoe meer tijd je in de hogere zones doorbrengt, hoe meer positieve effecten je op de lange termijn kunt verwachten.

De wetenschap

Een bewuste ademhaling heeft aantoonbare voordelen voor de gezondheid. Regelmatige middenrif ademhalingssessies helpen je om je veerkracht te bevorderen en de cumulatieve effecten van stress in je lichaam te verminderen.

Hoe werkt Serene

Serene begeleidt je bij het langzaam en regelmatig ademen - zes ademhalingen per minuut, dit is de optimale ademfrequentie voor een stress verminderend effect.

Als je langzaam ademt, begint je hartslag zich te synchroniseren met het ritme van je ademhaling en variëren je hartslagintervallen meer.

Meer lezen

Compatibele producten

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.