check tag wrench cart

Smart Calories

Smart Calories

Weet hoeveel calorieën je verbruikt

Smart Calories vertelt je precies hoeveel calorieën je verbruikt tijdens je trainingssessies en geeft je totale dagelijkse calorieverbruik aan, op basis van je persoonlijke gegevens en hoe hard je traint.

Begrijp je energiebehoefte

Wanneer je je energieverbruik bijhoudt met je Polar sporthorloge of fitness tracker, zie je hoe veeleisend je training was voor je lichaam vanuit het oogpunt van je stofwisseling. Je kunt ook je totale aantal calorieën gedurende de dag bijhouden, waardoor je inzicht krijgt in de eisen die je stofwisseling dagelijks aan je lichaam stelt.

Het bijhouden van je persoonlijke energie-inname en energieverbruik als sporter is belangrijk voor het plannen van je voeding, sportconditionering en topprestaties. Als je weet hoeveel energie je precies verbruikt, kun je je persoonlijke voedings- en caloriebehoeften goed beoordelen.

De wetenschap

Het algoritme voor Smart Calories is ontwikkeld met behulp van gegevens uit onderzoeken waarbij polsgebaseerde acceleratie, hartslag en de referentiewaarde voor het energieverbruik werden gemeten.

Hoe Smart Calories werkt

Smart Calories combineert op intelligente wijze de hartslag en de activiteitsmeting via versnellingen van de pols, die de intensiteit van je beweging aangeven.

De berekening van het energieverbruik is gebaseerd op je gemeten hartslag, je activiteit gemeten via polsbewegingen en je persoonlijke gegevens: gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je rusthartslag, je maximale hartslag en je maximale zuurstofopname (VO2max).

Compatibele producten

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.