check tag wrench cart

Activity Benefit

Activity Benefit

Hoe meer je beweegt, hoe groter het effect op je gezondheid

Activity Benefit registreert al je actieve keuzes gedurende de dag en laat zien hoe ze je helpen om gezond te blijven, op dag-, week- en maandniveau.

Begrijp het effect van je activiteiten

Met de motiverende feedback van Activity Benefit krijg je een beter inzicht in je activiteiten en de effecten ervan. Activity Benefit geeft je korte- en langetermijnfeedback over hoe je activiteit je gezondheid en je conditie heeft verbeterd en of je te veel uren per dag hebt gezeten. Het geeft ook aanwijzingen die je kunnen helpen je gedrag te veranderen voor een gezondere levenswijze.

Krijg inzicht in hoe je actiever kunt zijn

Trainen is slechts één vorm van fysieke activiteit. Zelfs als je actief bent en de internationale aanbevelingen voor lichaamsbeweging opvolgt of overtreft, kun je nog te veel of te lang aan één stuk zitten. Met Activity Benefit beschik je over de feiten om je gewoonten te veranderen voor een betere gezondheid.

De wetenschap

Activity Benefit is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen interacties tussen fysieke activiteit en gezondheid en sedentair gedrag en gezondheid. Bovendien is de feedback gebaseerd op internationale richtlijnen en onderzoek naar de gezondheidseffecten van lichaamsbeweging en zitgedrag.

Hoe Activity Benefit werkt

Activity Benefit is gebaseerd op de tijd die je doorbrengt in de verschillende intensiteitszones van activiteit, hoelang je zit en de onderbrekingen tijdens het zitten. De kerngedachte is: hoe actiever je bent, hoe meer voordelen dat oplevert!

Meer lezen

Compatibele producten

Related blog posts

Activity Trackers – Do You Really Need Them?

Activity trackers are a great way to keep yourself accountable and get insights into your 24/7 activity. But do they really make a difference on your fitness journey?

Read story

Continuous Wrist-Based Heart Rate

To help you achieve your health and fitness goals we're proud to introduce continuous heart rate tracking – available on the new Polar A370 fitness tracker.

Read story

301 Moved Permanently

Read story

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.