check tag wrench cart

Trainingseffect

Trainingseffect

Motiverende feedback na work-outs

Direct na de training op je Polar apparaat, en gedetailleerder en meer toegespitst op de fysiologische aspecten in Polar Flow.

Basistraining of Tempotraining - en de effecten daarvan op je conditie

Je leert hoe verschillende soorten work-outs de verschillende aspecten van je conditie verbeteren. Trainingssessies met een lage intensiteit hebben effect op andere gebieden dan trainingssessies met een hoge intensiteit. Als je training extra lang duurt, wordt dat ook in de feedback meegenomen

Hoe Trainingseffect werkt

Je ontvangt Trainingseffect na elke training die je registreert met je Polar horloge. Tijdens de training moet je je minstens 10 minuten in de Polar-hartslagzones bevinden. De feedback is gebaseerd op de tijd die je tijdens de training in elke hartslagzone doorbrengt.

Meer lezen

Compatibele producten

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.