Polar Grit X2 Pro Titan

De Polar Grit X2 Pro Titan is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur. Het heeft een helder AMOLED display van saffierglas, een titanium behuizing en een hi-tech toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wonderen van de wereld, en van je eigen lichaam.

Polar Grit X2 Pro

Polar Grit X2 Pro is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur, voorzien van een AMOLED display van saffierkristalglas en een geavanceerde toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wereld. Ontdek jezelf.

Polar Vantage V3

Een combinatie van biosensoren, AMOLED display, dualfrequency GPS, kaarten én het meest uitgebreide pakket aan trainings- en hersteltools op de markt. Aan alles is gedacht. De sport smartwatch Polar Vantage V3 helpt je op weg naar onvergetelijke prestaties.

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro, een GPS horloge met hartslagmeter voor alle sporten. Van hardlopen en wandelen tot fietsen en zwemmen.

Polar Pacer

Polar Pacer, een sporthorloge met GPS voor beginners, met essentiële functies en gespecialiseerde trainingstools om sportprestaties te verbeteren.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Het Polar Grit X Pro outdoor horloge, met barometer en navigatie, militaire duurzaamheid, saffierglas en een langdurige batterijduur.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Ervaar de Polar Ignite 2, een elegante GPS fitness watch voor workouts, herstel, slaapadvies. Prachtig ontwerp, dag-en-nacht comfortabel.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Polar Grit X, een robuust, lichtgewicht outdoor horloge met GPS met survival training functies voor outdoor sporten.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense, waar ultieme bewegingsvrijheid samengaat met nauwkeurige hartslagmeting.

Polar H10

Polar H10, de ongeëvenaarde hartslagmeter, wereldwijd erkend als gouden standaard. Comfortabele borstband met nauwkeurige sensor voor moeiteloos behouden van hartslagzones.

Polar H9

Polar H9, een betrouwbare hartslagmeter borstband met Bluetooth® en ANT+ voor veelzijdige connectiviteit met apps en apparaten naar keuze.

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Grit X Outdoor-serie

Grit X horloges zijn gemaakt voor sporten in de buitenlucht en zijn opgewassen tegen alle omstandigheden in de natuur. Ze helpen je de wereld te verkennen en het avontuur te ontdekken.

Polar Vantage Performance-serie

Onze serie topproducten is gemaakt voor prestatiesporten, duursporten en training. Elk aspect van onze Vantage-horloges is ontwikkeld met een specifieke persoon in gedachten – de atleet.

Polar Pacer Multisport-serie

De Pacer-serie voorziet sporters van alle essentiële functies, zoals nauwkeurige GPS en accurate hartslagmeting. Bovendien bevat het alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Ignite Fitness & Wellness-serie

Gestroomlijnd, eenvoudig en slim - Ignite-horloges zijn de perfecte partner voor fitnessdoelen en elke levensstijl.

Het leven voorop.

Wij geloven dat we het leven van miljoenen mensen wereldwijd verbeteren: dát is onze drijfveer.

Scrol naar beneden

De afgelopen vier decennia hebben we ons elke dag ingespannen op zoek naar niet te weerleggen waarheden over het menselijk lichaam: we zijn geobsedeerd met het uitlezen ervan, het doorspitten van de data, het doorgronden van de wetenschap, maar waarom?

Wij zijn pioniers.

Het begon allemaal in 1977. In dat jaar hebben we eigenhandig een volledig nieuwe productcategorie ontwikkeld, en zijn we deze industrie altijd blijven leiden.

Lees meer over onze geschiedenis

Wij zijn wetenschap.

Het werk dat we vandaag de dag verrichten, is relevanter dan ooit tevoren, en zal ook in de toekomst levens veranderen.

Lees meer over wie we nu zijn

Wij zijn betrokken.

Iedereen bij Polar is anders, maar diep van binnen zijn we atleten, en dat komt in al ons werk naar voren.

Lees meer over onze toekomst

Een aantal niet te weerleggen feiten.

Van een bescheiden begin tot miljoenen veranderde levens: wat begon als een eenvoudig concept, is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging.

Meer dan 450
patenten
ingediend sinds 1977
Meer dan 10.000
onderzoeken
gepubliceerd in de Polar Research Library
Miljoenen
actieve gebruikers
elke maand - en elke dag komen er meer bij

Hoe het allemaal begon.

Ons fundament is gestoeld op een idee dat veertig jaar terug werd geboren op een crosscountry-skibaan in het noorden van Finland.

Het idee was om hartslagen te meten met een draagbaar apparaat. Toen we er achter kwamen hoe belangrijk die informatie zou kunnen zijn wanneer die juist wordt ingezet, groeide het uit tot iets veel groters.

Ditzelfde idee vormt nog altijd een leidraad voor ons; het is de reden dat we op zoek blijven gaan naar dat wat menselijk mogelijk is, qua wetenschap, gezondheid en prestaties.

Wij zijn pioniers.

Het begon allemaal in 1977. In dat jaar hebben we eigenhandig een volledig nieuwe productcategorie ontwikkeld, en zijn deze industrie altijd blijven leiden.

We zagen het ongelooflijke potentieel van draagbare apparaten in en zijn de innovatie sindsdien blijven leiden.

Ons leiderschap in persoonlijke begeleiding voor fitness, sport en gezondheid heeft 's werelds beste technologie en data-inzicht op dit vlak voortgebracht. Een zegen voor iedereen die zijn lichaam beter wil begrijpen, gelukkiger in het leven wil staan en gezonder voor de dag wil komen.

Wij zijn wetenschap.

De producten die we maken, zijn het resultaat van jaren ongeëvenaarde innovatie in wetenschap en begeleidingstechnologie. Zo onderscheiden we ons van alle anderen.

We hebben sinds 1984 meer dan 450 patenten ingediend en meer dan 10.000 stukken gepubliceerd in de Polar Research Library, maar dat is maar een deel van ons werk.

Vandaag de dag dragen steeds meer mensen slimme apparaten zoals die van ons om zichzelf beter te leren kennen, beter te presteren en beter te leven. Ons werk is nu relevanter dan ooit en zal in de toekomst een nog grotere impact hebben op ons leven.

Wij zijn betrokken.

Wanneer het op sport aankomt, kan niemand aan ons tippen qua passie. We vinden ook dat dit in al ons werk naar voren komt.

Iedereen bij Polar is anders, maar diep van binnen zijn we atleten:

We hebben mensen die voor de lol marathons lopen op zondagochtend. We hebben mensen die aan yoga doen om evenwicht te vinden in een hectische wereld. We hebben mensen die bergen beklimmen omdat ze obstakels willen overwinnen. En we hebben zelfs mensen die al weken (of maanden...) niet hebben gesport, maar elke dag opniuew helpen we hen gezonder te leven en een fittere versie te worden van zichzelf.

Het leven is als een wedstrijd, en wij zitten niet graag op de reservebank.

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.