Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht sporthorloge met barometer dat sporters geavanceerde trainingstools biedt voor betere loopefficiëntie, trainingssessies en sportprestaties.

Polar Pacer

Sport is spel – waarom zou je het moeilijk maken? De Polar Pacer is een no-nonsense sporthorloge dat beginnende sporters voorziet van alle essentiële functies, plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar H10
  • Overzicht
  • Details
Naar de webshop
Red Beat - € 89,90

Polar H10

Hartslagsensor

Als het aankomt op nauwkeurigheid en connectiviteit, is de Polar H10 hartslagsensor de enige juiste keuze. Houd je hartslag bij met maximale nauwkeurigheid en koppel je hartslag via Bluetooth® en ANT+ met diverse trainingsapparaten.

...

De gouden standaard in hartslagmeting.

De Polar H10 wordt alom beschouwd als de beste sensor die er is en is dé maatstaf voor hartslagmeting.

Onverslaanbaar in alle opzichten.

Geniet het vertrouwen van medische onderzoekers en topatleten overal ter wereld om de menselijke hartslag met ongeëvenaarde nauwkeurigheid te meten.

Nauwkeurigheid

De reden waarom profatleten al jarenlang de H10 beschouwen als de beste keuze voor een trainingsapparaat.

Reputatie

Wanneer anderen de nauwkeurigheid van hun apparaten willen testen, gebruiken ze daarvoor de Polar H10.

Waarde

Een eersteklas staaltje van techniek dat consistent de betrouwbaarste resultaten geeft, voor een betaalbare prijs.

Levensduur van batterij

Tot 400 uur*

*of meer dan een jaar bij elke dag een uur lang trainen.

Waterdicht

Tot 30 m

Intelligent ontwerp

Vind je het niet fantastisch als dingen precies doen waarvoor ze ontworpen zijn? De Polar H10 werd ontworpen om je hartslag nauwkeurig te meten. En dat is precies wat hij doet.

Stevige gesp

Dit zorgt dat de sensor goed in contact blijft met je huid, om eventuele interferentie door verschuiving terwijl je beweegt uit te sluiten.

Antislipplekken van silicone

Deze houden de sensor op zijn plaats tegen je borstkas, zodat hij je hartslag optimaal kan meten.

Borstband van zacht textiel

Voor maximaal comfort wanneer je de sensor draagt, hoelang je hem ook draagt.

De wetenschap van perfectie

Het correct meten van een hartslag niet moeilijk, maar het correct meten van een hartslag tijdens een zeer intensieve trainingssessie is een ander, lastiger verhaal. En dat is waar de Polar H10 ECG-hartslagmeter in uitblinkt.

ECG

Elektrocardiogram (Polar H10)

OHR

Optische hartslagmeting (Sporthorloges)

Meerdere verbindingsopties

Registreer je trainingssessie, maak verbinding met je smartphone, broadcast naar een heleboel fitnessapparaten en synchroniseer met je favoriete fitness- en sportapps. En je kunt hem ook gebruiken met producten van andere merken.

Eén apparaat. Veel sporten.

Misschien wil je meer nauwkeurigheid. Misschien wil je niet worden afgeleid. Of misschien wil je gewoon geen horloge dragen (of een ander sieraad) als je traint.

Borstbandmeters zijn ideaal voor elke sport – en met Polar Flow kun je kiezen uit meer dan 150 sporten.

De beste draadloze hartslagmeter ooit?

Vind uit wat de experts, professionals en vooral onze klanten over de Polar H10 zeggen...en probeer hem dan zelf uit. En laat ons vooral weten als je het met ze eens bent!

Mike Bewley

Strength and Conditioning Coach

“I use the H10 to gauge individual, and team-specific loads to optimize training efficiency and recovery for peak, game-time performance.”

DC Rainmaker

Sports Technology Reviewer

“The Polar H10 is one of the most accurate sensors on the market, but also one that is comfortable to use and easy to swap the battery without subsequent issues with the strap.”

Laura Hottenrott

Athlete

“Not only is it super accurate, but the strap is also very comfortable even during very long training sessions.”

Hoe zorg ik voor mijn Polar H10?

Wil je de levensduur van je hartslagsensor maximaliseren? Deze eenvoudige tips zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk op de meest betrouwbare hartslagmeting kunt vertrouwen.

Wat is een ECG?

Een ECG – of elektrocardiogram – is een visuele weergave van de elektrische signalen die het hart genereert.

De elektrische signalen van een kloppend hart worden via de weefselvloeistoffen in je lichaam naar je huid getransporteerd. Als daar elektroden zijn geplaatst, kunnen deze de veranderingen meten.

De beste plaats om zulke metingen te doen is de borstkas, omdat die het dichtst bij het hart is: vandaar dat er hartslagmeters met een borstband bestaan, zoals de Polar H10.

Wat is OHR?

OHR – of optische hartslagmeting – meet, interpreteert en gebruikt PPG-signalen om je hartslag te berekenen.

PPG staat voor fotoplethysmogram, of fotoplethysmografie, een optische meetmethode die de veranderingen in het volume van een orgaan registreert.

Kort gezegd: OHR-technologie maakt gebruik van leds en een fotodiode om de veranderingen in de grootte van je bloedvaten onder de huid te meten. Dit maakt het de ideale oplossing voor apparaten die om de pols worden gedragen, zoals Polar horloges.

ECG versus OHR: wat is beter?

Dat hangt af van je vereisten.

OHR is de technologie die we in onze sporthorloges gebruiken om de hartslag aan de pols te meten. Als je hecht aan stijl, bruikbaarheid, comfort en gemak, en je wilt je live status kunnen bekijken terwijl je traint, 24/7 je activiteit meten en je slaap in de gaten houden, dan zijn sporthorloges de beste keuze voor jou.

Maar als je gaat voor hoogintensieve trainingen of situaties die extreme beweging van je armen vergen (racketsporten), en je een nauwkeurigere meting nodig hebt die snel reageert op snel toenemende hartslag (intervaltraining / sprints) zonder beïnvloed te worden door temperatuur, water, zweet of zelfs huidpigmentatie, dan voldoet een ECG-borstbandsensor zoals de Polar H10 aan alle vereisten.

X

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.