Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht hardloophorloge met GPS en barometer voor serieuze hardlopers, met trainingstools voor betere prestaties en loopefficiëntie. Maak elke run de moeite waard.

Polar Pacer

Hardlopen is een simpele sport – waarom moeilijk doen? De Polar Pacer is een no-nonsense hardloophorloge met GPS en bevat alle essentiële functies voor de moderne hardloper. Plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om één ding beter te doen: Hardlopen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

SleepWise™

Begin de dag goed.

Slaap beïnvloedt hoe je je voelt en hoe goed je presteert als je wakker bent. SleepWise™ geeft je inzicht in je alertheid overdag. Dit helpt je bij het perfectioneren van een slaapritme, zodat je klaar en alert bent voor de uitdagingen van je dag.

Bekijk je alertheidsverwachting voor je dag.

Weet wanneer het voor jou de optimale tijd is om te sporten, te werken, te relaxen of een dutje te doen. SleepWise™ voorspelt de invloed die je slaap heeft op hoe energiek je je voelt op elk uur van de dag.

SleepWise™ houdt niet alleen de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap bij. Het analyseert ook hoe goed je slaap-waakcyclus is afgestemd op de biologische klok van je lichaam om zo je mentale alertheid voor de dag die voor je ligt te voorspellen.

Pas je slaapgewoonten aan.

Het is goed voor je slaap als je op een vaste tijd naar bed gaat en op een vaste tijd opstaat. Als je slaap en interne biologische klok in balans zijn, ben je meer gefocust, kun je helder denken en presteer je beter bij het sporten en in je dagelijkse bezigheden.

SleepWise™ toont je de effecten van slaaptekort en een onregelmatig slaap-waakritme en helpt je kleine aanpassingen te maken om jouw ideale slaapschema te vinden.

De wetenschap

Het algoritme van SleepWise™ gebruikt een biomathematisch model om te beoordelen hoe jouw recente slaap, de tijd dat je wakker bent en je interne biologische klok je alertheidsniveaus overdag beïnvloeden.

Om te voorspellen hoe slaap je alertheid bevordert tijdens de uren dat je wakker bent, vergelijkt het algoritme de hoeveelheid slaap, de kwaliteit en de slaaptijdstippen met je persoonlijke slaapbehoefte en biologische klok.

Biomathematische modellering is een algemeen aanvaarde methode om de effecten te voorspellen van slaaptekort op slaperigheid en prestaties tijdens de uren dat je wakker bent.

Ontdek meer.

Hoe werkt SleepWise™

SleepWise™ houdt rekening met de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap en met je biologische klok om te voorspellen hoe slaap je alertheidsniveaus en fitheid verhoogt tijdens de uren dat je wakker bent.

Begin je dag met een eenvoudige visuele en numerieke feedback over eventuele veranderingen in je slaapritme, zodat je gemakkelijk kunt herkennen of deze veranderingen een positief of negatief effect hebben.

Meer lezen

Compatibele producten

Polar Grit X Pro
Polar Pacer Pro
Polar Ignite 3
Polar Vantage V2
Polar Pacer

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

SHOP_MAINTENANCE_POPUP