Polar Grit X2 Pro Titan

De Polar Grit X2 Pro Titan is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur. Het heeft een helder AMOLED display van saffierglas, een titanium behuizing en een hi-tech toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wonderen van de wereld, en van je eigen lichaam.

Polar Grit X2 Pro

Polar Grit X2 Pro is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur, voorzien van een AMOLED display van saffierkristalglas en een geavanceerde toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wereld. Ontdek jezelf.

Polar Vantage V3

Een combinatie van biosensoren, AMOLED display, dualfrequency GPS, kaarten én het meest uitgebreide pakket aan trainings- en hersteltools op de markt. Aan alles is gedacht. De sport smartwatch Polar Vantage V3 helpt je op weg naar onvergetelijke prestaties.

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro, een GPS horloge met hartslagmeter voor alle sporten. Van hardlopen en wandelen tot fietsen en zwemmen.

Polar Pacer

Polar Pacer, een sporthorloge met GPS voor beginners, met essentiële functies en gespecialiseerde trainingstools om sportprestaties te verbeteren.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Het Polar Grit X Pro outdoor horloge, met barometer en navigatie, militaire duurzaamheid, saffierglas en een langdurige batterijduur.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Ervaar de Polar Ignite 2, een elegante GPS fitness watch voor workouts, herstel, slaapadvies. Prachtig ontwerp, dag-en-nacht comfortabel.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Polar Grit X, een robuust, lichtgewicht outdoor horloge met GPS met survival training functies voor outdoor sporten.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense, waar ultieme bewegingsvrijheid samengaat met nauwkeurige hartslagmeting.

Polar H10

Polar H10, de ongeëvenaarde hartslagmeter, wereldwijd erkend als gouden standaard. Comfortabele borstband met nauwkeurige sensor voor moeiteloos behouden van hartslagzones.

Polar H9

Polar H9, een betrouwbare hartslagmeter borstband met Bluetooth® en ANT+ voor veelzijdige connectiviteit met apps en apparaten naar keuze.

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Grit X Outdoor-serie

Grit X horloges zijn gemaakt voor sporten in de buitenlucht en zijn opgewassen tegen alle omstandigheden in de natuur. Ze helpen je de wereld te verkennen en het avontuur te ontdekken.

Polar Vantage Performance-serie

Onze serie topproducten is gemaakt voor prestatiesporten, duursporten en training. Elk aspect van onze Vantage-horloges is ontwikkeld met een specifieke persoon in gedachten – de atleet.

Polar Pacer Multisport-serie

De Pacer-serie voorziet sporters van alle essentiële functies, zoals nauwkeurige GPS en accurate hartslagmeting. Bovendien bevat het alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Ignite Fitness & Wellness-serie

Gestroomlijnd, eenvoudig en slim - Ignite-horloges zijn de perfecte partner voor fitnessdoelen en elke levensstijl.

Polar Pacer
Naar de webshop
Night Black - € 239,90

Polar Pacer

Sporthorloge met GPS

Ontdek de Polar Pacer, een sporthorloge met GPS en hartslagmeter dat jou als beginnende sporter voorziet van gespecialiseerde trainingstools om je training naar een hoger niveau te tillen. Het ideale hardloophorloge voor je Start to Run.

...
Bekijk de video

Toekomstige topatleet?

Een sporthorloge met GPS dat beginnende sporters alle essentiële functies biedt, plus een paar extra's om beter te trainen.

Polar Pacer

Sporthorloge met GPS

Naar de webshop

Waarom moeilijk doen over iets dat zo eenvoudig is?

Sport is spel: puur, onschuldig, onvervalst plezier - de eenvoudige dingen zijn altijd de beste.

Stijlvol hardlopen

Purple Dusk

Night Black

Cloud White

Oké, het gaat over sporten, maar tijdens het trainen mag je er ook goed uitzien.

Meer dan 150 sportprofielen

En nog wat, je kunt elke sport kiezen die je maar wilt.

Je houdt van hardlopen, maar je doet ook graag andere dingen: kies uit een van de sportprofielen in Polar Flow en selecteer specifieke weergaven, tracking- en meetgegevens op je horloge.

Verbeterde Leesbaarheid

Helder als daglicht.

Het MIP (memory-in-pixel) reflecterende kleurendisplay is geoptimaliseerd voor heldere omstandigheden, zodat je je statistieken nu duidelijk kunt zien - je ogen dichtknijpen in de zon is niet meer nodig.

Precision Prime™ OHR-technologie

Weet hoe hard je lichaam werkt.

Onze hartslagmetingstechnologie is wereldberoemd omdat het de betrouwbaarste en nauwkeurigste op demarkt is. Wil je zien hoe intensief je sessie echt is? Luister naar je hart.

Meer ontdekken over Precision Prime OHR-technologie

Nauwkeurige GPS

Geen shortcuts meer.

Het nieuwe antenne-ontwerp volgt elke stap die je zet en elke bocht die je maakt - zodat je de route terug kunt vinden waar je ook gaat.

Sla het opladen over, niet de gegevens.

Of je nu elke dag wilt trainen of niet, je hebt je horloge toch nodig om 24/7 te kunnen blijven lopen. Geen probleem. Een laadbeurt geeft je een hele week.

Tot

100 uur

Trainingstijd in energiezuinige modus.

Tot

35 uur

Trainingstijd met volledige GPS en hartslagmeting ingeschakeld.

Polar Charge 2.0

Polar Charge 2.0 klikt magnetisch op je horloge en laadt op in de tijd die je nodig hebt om je uitrusting aan te trekken.

Dingen veranderen. Blijf op schema.

Trainen is goed voor je conditie, maar verlicht ook stress, verbetert je stemming en zorg ook nog eens voor een betere kwaliteit van je slaap - redenen genoeg om van sporten te houden.

Voor het geval je er serieus mee aan de slag gaat.

Iets hebben om naar te streven maakt het leven veel fijner, vooral als je het bereikt. Als je iets gaat doen, ga er dan helemaal voor.

Training Load Pro

Niet overdrijven.

Weet of je te veel, te weinig of precies genoeg traint: verbeter je prestaties en voorkom blessures.

Het is jouw leven. Beleef het op jouw manier.

Sport is een levensstijl, maar het is jouw leven: doe het op jouw manier.

Polar horloges vergelijken

Sporthorloge met GPS

Polar Pacer

€ 239,90

Geavanceerd sporthorloge met GPS

Polar Pacer Pro

€ 349,90

Multisporthorloge

Polar Vantage M2

€ 299,90

Wat is inbegrepen?

Polar Pacer

Polar Charge 2.0

X

Wereldwijd systeem voor navigatie per satelliet

Train met de beste plaatsbepaling overal ter wereld.

De ingebouwde GPS werkt samen met de wereldwijde navigatiesatellietsystemen GLONASS en Galileo, en het regionale navigatiesatellietsysteem QZSS voor Oost-Azië en Oceanië om overal op de planeet nauwkeurige gegevens over snelheid, afstand en route te verstrekken.

Assisted-GPS levert snellere locatiebepalingen en geeft je sporthorloge de voorspelde posities van satellieten. Hierdoor ontvang je satellietsignalen al binnen enkele seconden, waar je ook bent, zelfs onder lastige omstandigheden.

 • Assisted-GPS voor snellere locatiebepaling
 • Ondersteunt meerdere satellietsystemen
 • Nauwkeurige locatie-, snelheids- en afstandsgegevens

Precision Prime™

De Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie meet je hartslag aan de pols. Deze innovatie combineert optische hartslagmeting met andere sensortechnologieën. Zo voorkom je afwijkingen door bewegingen die het hartslagsignaal zouden kunnen verstoren en tot onnauwkeurige metingen zouden kunnen leiden.

Meer ontdekken over Hartslagmeting aan de pols

 • Diepere penetratie van licht in de huid
 • Detectoren die het geretourneerde licht waarnemen
 • Accurate hartslagmeting

24/7 activiteitsmeting

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen, dus actief blijven is essentieel voor je algemene gezondheid en welzijn.

De horloges van Polar stimuleren een actieve levensstijl door je een dagelijks activiteitsdoel te geven op basis van je persoonlijke gegevens en het gekozen activiteitsniveau. Je activiteit tijdens de dag wordt automatisch bijgehouden. Als je te lang inactief bent geweest, krijg je een vriendelijke herinnering dat het tijd wordt te gaan bewegen. Je dagelijkse activiteitsdoel wordt weergegeven als een cirkel die geleidelijk wordt ingevuld tot je je doel bereikt - 100%.

Meer ontdekken over 24/7 activiteitsmeting

 • Automatische registratie tijdens je dag
 • Waarschuwingen bij langere perioden van inactiviteit
 • Aanpasbaar aan jouw dagelijkse routine en levensstijl

Wandeltest

Wandeltest is een eenvoudige test die je regelmatig kunt doen om op basis van je VO2max een inschatting te maken van je aerobe conditieniveau.

Wandel 15 minuten in een stevig tempo over een vlakke route en de automatische berekening houdt rekening met de afgelegde afstand, je hartslag tijdens de test en je persoonlijke gegevens: geslacht, leeftijd, lengte en gewicht.

Meer ontdekken over Wandeltest

 • Wandel 15 minuten. Krijg de resultaten.
 • Controleer eenvoudig je aerobe conditie.
 • Bekijk de voortgang op lange termijn.

Sleep Plus Stages™

Een goede slaapkwaliteit is van vitaal belang voor je gezondheid en je gevoel van welbevinden. Tijdens je slaap doorloopt je lichaam drie slaapfasen: lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap.

Sleep Plus Stages™ houdt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap (Slaapscore) bij en toont hoe lang je tijdens je nacht in elke slaapfase hebt doorgebracht.

Slaapregistratie kan je inzicht geven in je slaapgedrag op lange termijn en de factoren in je dag aangeven die mogelijk een negatieve invloed hebben op je slaap.

Meer ontdekken over Sleep Plus Stages™

 • Registreer automatisch de kwaliteit van je slaap.
 • Zie je slaapscore in één oogopslag
 • Leer welke factoren je slaapgedrag beïnvloeden

Nightly Recharge™

Nightly Recharge™ is een automatische nachtelijke meting van je herstel die laat zien hoe je lichaam zich heeft hersteld van de dag. Het helpt je in je dagelijkse leven de optimale keuzes te maken om je goed te blijven voelen en je trainings- of conditiedoelen te bereiken.

Je Nightly Recharge™ status is gebaseerd op twee factoren: hoe je hebt geslapen (slaapherstel) en hoe goed je autonome zenuwstelsel tot rust kwam tijdens de eerste uren van je slaap (AZS-herstel).

Meer ontdekken over Nightly Recharge™

 • Automatische nachtelijke meting van je herstel.
 • Tips om slaap en training te verbeteren
 • Gebaseerd op je slaap en op je AZS-status

SleepWise™

Leer hoe je slaapgedrag je energie en alertheid overdag beïnvloedt.
SleepWise™ geeft je inzicht in je alertheid overdag. Dit helpt je bij het perfectioneren van een bedtijdroutine, zodat je klaar en alert bent voor de uitdagingen van je dag.

Op basis van de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap en je interne biologische klok, laat SleepWise™ je weten wat het effect van je slaapgedrag is op langere termijn, waardoor de impact van slaaptekort en een onregelmatig slaap-waakritme zichtbaar wordt.

Meer ontdekken over SleepWise™

 • Bekijk je alertheidsverwachting voor je dag
 • Leer hoe je slaap je dag beïnvloedt
 • Bereken je optimale slaapduur

Training Load Pro™

Wanneer je traint, belast je de verschillende systemen van je lichaam. Training Load Pro™ meet deze belasting en geeft je een gedetailleerd inzicht.

Training Load Pro geeft je waarden voor de belasting van zowel je cardiovasculaire als musculoskeletale systeem (Cardiobelasting en Spierbelasting) na elke trainingssessie, en met Ervaren belasting kun je aangeven wat jouw ervaring is, zodat je de onmiddellijke belasting van je lichaam kunt zien en door training veroorzaakte belasting op de lange termijn kunt meten.

Meer ontdekken over Training Load Pro™

 • Meet hoe je training je lichaam belast.
 • Begrijp je cardio- en spierbelasting
 • Volg je belasting per trainingssessie en op lange termijn

FuelWise™

FuelWise™ is een slimme energieassistent voor optimale energieaanvulling tijdens een lange trainingssessie of langdurend evenement.

Om gedurende langere perioden beter te kunnen presteren, moet je je lichaam van energie voorzien door koolhydraten te nuttigen en regelmatig te drinken. De FuelWise™ energieassistent geeft je slimme herinneringen om koolhydraten en drankjes aan te vullen en je te helpen je energie op peil te houden tijdens lange sessies.

Meer ontdekken over FuelWise™

 • Krijg slimme bijtank- en drink reminders
 • Presteer beter gedurende langere perioden
 • Behoud optimale energieniveaus

Energiebronnen

Bekijk hoeveel van elke energiebron je lichaam gebruikt tijdens de training, opgesplitst in vetten, koolhydraten en eiwitten voor elke trainingssessie - aangeduid als percentages van je totale calorieverbruik aan het einde van je sessie.

Omdat je ziet hoeveel je tijdens je trainingssessie van elke energiebron hebt verbruikt, kun je leren hoe verschillende trainingsintensiteiten je energieverbruik beïnvloeden. Je kunt ook zien hoe de voornaamste energiebron tijdens een lange trainingssessie kan veranderen.

Meer ontdekken over Energiebronnen

 • Ontdek hoeveel energie je verbruikt tijdens je trainingssessies
 • Bekijk de opsplitsing in koolhydraten, eiwitten en vetten
 • Per trainingssessie automatisch berekend

Running Program

Kies een van de vier hardloopevenementen, 5K, 10K, halve marathon of marathon, en je krijgt een gepersonaliseerd, aanpasbaar trainingsplan dat op jou en je doelen is afgestemd.

Je persoonlijke hardloopprogramma is gebaseerd op je trainingsgeschiedenis en je huidige conditieniveau – met programma's van 9 weken tot 20 maanden, afhankelijk van je evenement en keuzes.

Elk hardloopprogramma bestaat uit drie fasen en bevat vijf verschillende soorten trainingen, waaronder intervaltraining en duurlopen. Maak je geen zorgen. Je Polar apparaat begeleidt je door elke workout een geeft feedback over elke trainingssessie.

Meer ontdekken over Polar Running Program

 • Gepersonaliseerde, aanpasbare trainingsplannen
 • Kies een van de vier hardloopevenementen
 • Begeleide workouts en feedback over trainingssessies

FitSpark®

FitSpark® gepersonaliseerde trainingsbegeleiding biedt dagelijks on-demand workouts die eenvoudig zijn uit te voeren en zijn afgestemd op jouw herstel, conditieniveau en trainingsgeschiedenis.

Ontvang elke dag direct op je horloge nieuwe suggesties voor cardio-, kracht-, of mobiliteitsworkouts - kies de sessie die je aanspreekt en laat je door je horloge begeleiden.

Meer ontdekken over FitSpark®

 • Dagelijkse inspiratie op basis van je persoonlijke gemeten gegevens
 • Begeleiding en uitleg in realtime
 • Op jou afgestemde cardio-, kracht-, en mobiliteitsworkouts

Muziekbediening

Navigeer door je afspeellijst en stel het volume in op je horloge. Je Polar horloge maakt verbinding met de muziek-app op je smartphone, zodat je gemakkelijk je muziek kunt bedienen zonder je smartphone tevoorschijn te halen.

Meer ontdekken over Muziekbediening

 • Luister naar je favoriete muziek, luisterboeken en podcasts
 • Afspelen/pauzeren, nummers overslaan, volume regelen
 • Compatibel met iOS en Android

Smartphonemeldingen

Ontvang waarschuwingen voor inkomende oproepen, tekstberichten en meldingen direct op je horloge.

Als je een melding ontvangt op je smartphone, trilt je horloge en verschijnt er onder in het display een rode stip. Als je wordt gebeld, trilt je horloge en wordt de naam van de beller weergegeven. Je kunt dan met je horloge de oproep aannemen of afwijzen.

Smartphonemeldingen zijn beschikbaar voor iOS en Android smartphones.

Meer ontdekken over Smartphonemeldingen

 • Oproep-, bericht-, en meldingswaarschuwingen ontvangen
 • Pas je instellingen voor meldingen gemakkelijk aan
 • Compatibel met iOS en Android

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.