check tag wrench cart

FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding

FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding

Trainen op maat

FitSpark™ trainingsbegeleiding biedt dagelijks on-demand kant-en-klare workouts die zijn afgestemd op jouw herstel, fitnessniveau en trainingsgeschiedenis. Het bepalen van de juiste workout is nu heel eenvoudig - laat FitSpark de planning voor je doen.

Lastig om de juiste workout te vinden? Nu niet meer!

Als het tijd is om serieus te gaan bewegen, staan de FitSpark workouts voor je klaar.

Kant-en-klare workouts, elke dag weer.

FitSpark biedt je elke dag verschillende soorten workouts waaruit je een keuze kunt maken. De workouts zijn eenvoudig via je sporthorloge te gebruiken.

Trainen op maat

FitSpark workouts zijn optimaal afgestemd op jouw herstel, fitnessniveau en trainingsgeschiedenis.

Workoutbegeleiding in realtime

Je horloge begeleidt je door elke trainingssessie, zodat je je kunt concentreren op waar het om gaat: het plezier van het trainen.

Gevarieerde workouts

De FitSpark training is veelzijdig en biedt keuze uit verschillende soorten dagelijkse workouts.

Verbeter je aerobe conditie

De FitSpark cardioworkouts zijn beschikbaar in verschillende intensiteitsniveaus voor een optimaal resultaat.

Ontwikkel meer kracht

De krachttrainingen zijn inclusief instructies en begeleiding die je helpen de bewegingen op de goede manier en veilig uit te voeren.

Versterk je core en verbeter je mobiliteit

Een sterke core en een goede mobiliteit helpen bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van je prestaties.

De wetenschap

De FitSpark workouts zijn gebaseerd op de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ten aanzien van wekelijkse lichaamsbeweging voor volwassenen. De WHO adviseert 150 minuten matige of 75 minuten intensieve cardiotraining, en twee keer per week weerstandstraining.

Hoe werkt FitSpark

FitSpark biedt je elke dag 2 tot 4 workoutmogelijkheden: één die het beste bij je past en 1 tot 3 andere opties om uit te kiezen. De workouts die zijn afgestemd op je fitnessniveau, trainingsgeschiedenis, herstel en actuele fitheid, zijn gebaseerd op jouw Nightly Recharge-status van de vorige nacht.

Meer lezen

Compatibele producten

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.