Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht hardloophorloge met GPS en barometer voor serieuze hardlopers, met trainingstools voor betere prestaties en loopefficiëntie. Maak elke run de moeite waard.

Polar Pacer

Hardlopen is een simpele sport – waarom moeilijk doen? De Polar Pacer is een no-nonsense hardloophorloge met GPS en bevat alle essentiële functies voor de moderne hardloper. Plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om één ding beter te doen: Hardlopen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

FuelWise™

Houd je energieniveau op peil tijdens een lange sessie

Als je een lange trainingssessie of wedstrijd doet, is het echt belangrijk om je energie- en hydratatieniveaus op peil te houden. FuelWise™ is een slimme energie-assistent die je helpt de optimale manier te vinden om de energie voor je lichaam aan te vullen tijdens een langere sessie, zodat je door kunt gaan en optimaal kunt presteren.

Voorkom dat je de man met de hamer tegenkomt

Vergeet jij je energiebevoorrading onderweg? De slimme energie-assistent vertelt je wanneer het tijd is om energie aan te vullen en helpt je om je optimale energieniveau te behouden tijdens je sessie.

Weet hoeveel je nodig hebt

FuelWise geeft je een schatting van de hoeveelheid koolhydraten die je tijdens je sessie moet verbruiken, zodat je weet hoeveel sportvoeding je mee moet nemen.

De optimale manier om je lichaam van energie te voorzien

FuelWise biedt je een model voor energieaanvulling dat je kunt aanpassen aan je individuele behoeften, zodat het optimaal werkt voor jouw lichaam.

Houd je energie op peil met de slimme koolhydraten reminder

FuelWise™ berekent automatisch hoeveel koolhydraten je nodig hebt voor je sessie. Het houdt je energieverbruik tijdens de sessie in de gaten en stemt de automatische herinneringen om energie aan te vullen af op je koolhydratenverbruik, zodat je energie hebt tot aan de finish.

Stel drink reminders in en blijf gehydrateerd

Je kunt ook een drink reminder instellen met door jou gekozen intervallen. FuelWise™ zorgt ervoor dat je niet vergeet om regelmatig te drinken.

De wetenschap

Het vermogen om tijdens fysieke inspanning koolhydraten te verteren verschilt per persoon. Daarom koppelt FuelWise jouw trainingsachtergrond en andere fysieke parameters aan de aanbevolen inname van koolhydraten om de frequentie van de reminders voor energieaanvulling te berekenen. Het past de reminders ook aan op basis van de duur en de intensiteit van je sessie.

Hoe werkt FuelWise

Stel voordat je aan de sessie begint de geschatte duur en intensiteit ervan in. FuelWise maakt een schatting van de hoeveelheid koolhydraten die je nodig hebt en herinnert je er onderweg automatisch aan als het tijd is om energie aan te vullen.

Je kunt de herinnering ook handmatig instellen zodat ze op door jou gekozen intervallen worden herhaald.

Meer lezen

Compatibele producten

Polar Grit X Pro
Polar Vantage M2
Polar Pacer Pro
Polar Ignite 3
Polar Grit X
Polar Vantage V2
Polar Pacer

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

SHOP_MAINTENANCE_POPUP