check tag wrench cart

Polar Vantage M2

black-silver

Multisporthorloge met GPS met slimme functies

Het Polar Vantage M2 multisporthorloge met GPS combineert op onnavolgbare wijze prestaties, functionaliteit en een sportieve mindset. Het biedt je de tools en data om sterker te worden, en essentiële smartwatchfuncties om geconnecteerd te blijven. Polar Vantage M2 is je alles-in-één maatje op je weg naar nieuwe persoonlijke records.

Maten:
S-L, Polsomtrek 130-210 mm

Voor die sportieve mindset

Jouw complete pakket

Geef de atleet in je de ruimte met de uitgebreide keuze aan functies die de Polar Vantage M2 biedt. Visualiseer de prestaties van je lichaam en ervaar de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om je doelen steeds te blijven bereiken - vandaag, morgen, we begeleiden je altijd en overal.

Training en herstel worden eenvoudiger dan ooit

Train slimmer, niet harder - verbeter je prestaties in realtime met inzichten over je huidige conditie en fitheid.Polar Vantage M2 houdt automatisch je slaap en herstel bij, zodat je weet wanneer je jezelf dat beetje extra kunt pushen.

Slim en sportief

Precisie en nauwkeurigheid zijn essentieel voor het volgen van je voortgang. Laat de geavanceerde technologie van je Polar Vantage M2 het werk doen terwijl jij je concentreert op het verpulveren van je gestelde doelen. Smartwatchfuncties zoals muziekbediening, weersvoorspelling en pushberichten zorgen ervoor dat jij gegarandeerd nooit iets mist.

Ontworpen voor die sportieve mindset

Essentieel voor atleten - met nauwkeurigheid op professioneel niveau

Hartslagmeting aan de pols en GPS

Meer ontdekken

Slim herstellen, sterk spelen

Herstelmeting en slaapregistratie met Nightly Recharge™

Meer ontdekken

Op jou toegespitste workouts

FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding

Meer ontdekken

Houd je belasting onder controle

Training Load Pro™

Meer ontdekken

Rennen naar je doel

Polar Running Program

Meer ontdekken

Volume up. Focus on.

Muziekbediening

Laat je niet verrassen door de elementen

Weerbericht

Zorg voor genoeg energie tijdens die extra lange sessie

FuelWise™ slimme energieassistent

Meer ontdekken

Ondersteunt meer dan 130 sporten

Polar Vantage M2
Nu kopen - € 299,90

Vind de perfecte combinatie

Probeer verschillende kleuropties uit en voeg je favoriete polsband toe aan je bestelling.

Maak kennis met Polar Vantage M2

Functies
Geavanceerde hartslagmeting aan de pols
Geavanceerde hartslagmeting aan de pols

De Polar Vantage M2 maakt gebruik van de Precision Prime™ sensorfusietechnologie om de hartslag te meten.*
Meer ontdekken

Ingebouwde GPS
Ingebouwde GPS

GPS, GLONASS, Galileo en QZSS met Assisted GPS voor snelle locatiebepaling.

Nightly Recharge™
Nightly Recharge™

De Nightly Recharge™ herstelmeting laat zien hoe goed je 's nachts herstelt van de belasting van je dag.
Meer ontdekken

Training Load Pro™
Training Load Pro™

Met Training Load Pro™ krijg je inzicht in hoe je trainingssessies de verschillende systemen van je lichaam belasten, en hoeveel je de laatste tijd traint.
Meer ontdekken

FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding
FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding

Krijg dagelijks kant-en-klare workouts die passen bij je herstel, fitheid en trainingsgeschiedenis.
Meer ontdekken

Gratis hardloopprogramma's
Running Program

Ontvang een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma afgestemd op jou en je doelen.
Meer ontdekken

Running Index
Running Index

Ontvang een schatting van je VO2max tijdens hardlopen en bekijk hoe jouw hardloopprestaties zich ontwikkelen.
Meer ontdekken

Energiebronnen
Energiebronnen

Bekijk hoe je lichaam verschillende energiebronnen gebruikt tijdens een trainingssessie. De Polar Vantage M2 verdeelt je energieverbruik in koolhydraten, eiwitten en vetten.

Weekoverzicht
Weekoverzicht

Snel toegang tot je wekelijkse trainingsgegevens, -geschiedenis en -planning, direct op je horloge.

FuelWise™ slimme energieassistent
FuelWise™

Leer tijdens je lange sessies energie bij te tanken en behoud je optimale energieniveau.
Meer ontdekken

Muziekbediening
Muziekbediening

Navigeer door je afspeellijst en stel het volume in op je horloge. Je krijgt ook een weersvoorspelling en pushmeldingen op je horlogescherm.

Smartphonemeldingen
Smartphonemeldingen

Blijf verbonden dankzij meldingen van je smartphone. Ontvang meldingen voor inkomende oproepen, tekstberichten, e-mails, afspraken in je agenda en meer.

Sportprofielen
Sportprofielen

De Polar Vantage M2 ondersteunt meer dan 130 verschillende sporten. Voeg je favoriete sporten toe aan je horloge in Polar Flow en pas aan wat je tijdens elke sport op je horloge ziet.

Zwemgegevens
Zwemgegevens

De Polar Vantage M2 detecteert automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, tempo, aantal slagen en rusttijden. Afstand en slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.

Serene™ ademoefening
Serene™ ademoefening

Ontspan je lichaam en kalmeer je geest met de geleide ademoefening.
Meer ontdekken

Weer
Weer

Bekijk actuele weersinformatie en een tweedaagse voorspelling direct op je horloge.

Polar Flow Technische specificaties Inhoud van de verpakking

Hulp nodig? Begin hier.

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

Weet hoe je traint met Training Load Pro™

Wanneer je traint, belast je de verschillende systemen van je lichaam. De Polar Vantage M2 geeft een compleet overzicht van de mate waarin je trainingssessies elk systeem belasten en de invloed ervan op je prestaties.

Cardiobelasting

De waarde bij Cardiobelasting geeft aan in welke mate je trainingssessie je cardiovasculaire systeem belast. Deze waarde wordt na elke workout berekend op basis van je hartslaggegevens.

Cardiobelasting wordt berekend als trainingsimpuls (TRIMP), een algemeen aanvaarde methode om trainingsbelasting te kwantificeren.

Ervaren belasting

Ervaren belasting is een waarde die rekening houdt met je eigen subjectieve ervaring van hoe veeleisend je trainingssessie was.

Luister naar je lichaam en gebruik zowel je persoonlijke beleving als de gegevens van de Polar Vantage M2 om de juiste balans te vinden tussen training en rust. Dit is iets wat atleten in de praktijk leren en je trainingsgegevens helpen je om je lichaam beter te leren kennen.

Je Ervaren belasting wordt weergegeven in Ervaren Mate van Inspanning (EMI), een wetenschappelijk aanvaarde methode om trainingsbelasting in getallen uit te drukken. Je niveaus voor Ervaren belasting geven aan hoe zwaar een trainingssessie is vergeleken met je sessiegemiddelde over de afgelopen 90 dagen.

Belasting en tolerantie

Behalve de trainingsbelasting van afzonderlijke trainingssessies zie je hoe de cardiobelasting in de loop van de tijd toeneemt: het verband tussen belasting en tolerantie.

Belasting laat zien hoeveel je jezelf de laatste tijd hebt belast met trainen. Het toont je gemiddelde dagelijkse belasting van de afgelopen 7 dagen.

Tolerantie beschrijft hoe goed je voorbereid bent op cardiotraining. Het toont je gemiddelde dagelijkse belasting van de afgelopen 28 dagen. Om je tolerantie voor cardiotraining te verbeteren, verhoog je je trainingsinspanning langzaam over een langere periode.

Je Status cardiobelasting bekijkt hoe je Belasting zich verhoudt tot je Tolerantie en maakt een schatting van de impact van je training op je lichaam.

BOUW JE DAG OP DE NACHT

Nightly Recharge™ is een automatische nachtelijke meting van je herstel die laat zien hoe je lichaam zich heeft hersteld van de dag. Zo kun je in je dagelijkse leven optimale keuzes maken om je goed te blijven voelen en je trainingsdoelen te bereiken.

Je hoeft alleen je Polar Vantage M2 's nachts te dragen - de nachtelijke meting gaat volledig automatisch.

WEET HOE GOED JE HERSTELT

Herstel van dagelijkse stress speelt een belangrijke rol in prestatieontwikkeling, optimaal functioneren overdag, welzijn en gezondheid. Nightly Recharge geeft aan hoe goed je lichaam in staat was zich te herstellen van de belasting door training en andere belasting van de voorafgaande dag.

OPTIMAAL TRAINEN

Dankzij Nightly Recharge weet je of je lichaam klaar is voor de volgende uitdaging of dat het beter is om het een dagje rustiger aan te doen.

BRENG JE LEVEN IN BALANS

Nightly Recharge™ helpt je om het meeste uit je dag te halen, zelfs wanneer je reserves laag zijn. De Polar Flow app geeft tips over hoe je kunt trainen, beter kunt slapen en je energieniveau overdag kunt regelen.

Ontdek hoe je je energie aanvult met de FuelWise™ slimme energieassistent

Als je een lange trainingssessie of wedstrijd doet, is het echt belangrijk om je energie- en hydratatieniveaus op peil te houden. FuelWise™ is een slimme energieassistent die je helpt de optimale manier te vinden om de energie voor je lichaam aan te vullen tijdens een langere sessie, zodat je door kunt gaan en optimaal kunt presteren.

VOORKOM DAT JE DE MAN MET DE HAMER TEGENKOMT

Vergeet jij je energieaanvulling onderweg? De slimme energie-assistent vertelt je wanneer het tijd is om energie aan te vullen en helpt je om je optimale energieniveau te behouden tijdens je sessie.

WEET HOEVEEL JE NODIG HEBT

FuelWise geeft je een schatting van de hoeveelheid koolhydraten die je tijdens je sessie moet verbruiken, zodat je weet hoeveel sportvoeding je mee moet nemen.

DE OPTIMALE MANIER OM JE LICHAAM VAN ENERGIE TE VOORZIEN

FuelWise biedt je een model voor energieaanvulling dat je kunt aanpassen aan je individuele behoeften, zodat het optimaal werkt voor jouw lichaam.

HOUD JE ENERGIE OP PEIL MET DE SLIMME KOOLHYDRATEN REMINDER

FuelWise™ berekent automatisch hoeveel koolhydraten je nodig hebt voor je sessie. Het houdt je energieverbruik tijdens de sessie in de gaten en stemt de automatische herinneringen om energie aan te vullen af op je koolhydratenverbruik, zodat je energie hebt tot aan de finish.

STEL DRINK REMINDERS IN EN BLIJF GEHYDRATEERD

Je kunt ook een drink reminder instellen met door jou gekozen intervallen. FuelWise™ zorgt ervoor dat je niet vergeet om regelmatig te drinken.

Kant-en-klare dagelijkse workouts met FitSpark™ trainingsbegeleiding

Kun je niet beslissen welke workout je wil doen? FitSpark™ trainingsbegeleiding biedt dagelijks on-demand workouts afgestemd op jouw herstel, fitnessniveau en trainingsgeschiedenis.

KANT-EN-KLARE WORKOUTS, ELKE DAG WEER

FitSpark laat je elke dag kiezen uit verschillende soorten workouts. De workouts zijn eenvoudig via je sporthorloge beschikbaar.

WORKOUT ZONDER BURNOUT

FitSpark workouts zijn optimaal afgestemd op jouw herstel, fitnessniveau en trainingsgeschiedenis.

WORKOUTBEGELEIDING IN REALTIME

Je horloge begeleidt je door elke trainingssessie, zodat je je kunt concentreren op waar het om gaat: het plezier van het trainen.

FitSpark houdt je training veelzijdig met verschillende soorten dagelijkse workouts: cardiotraining, krachttraining en ondersteunende training.

VOLG JE HARTSLAG MET POLAR VANTAGE M2

Wanneer het om hartslagmeting gaat, verschillen de eisen per sport. De Polar Vantage M2 biedt je verschillende oplossingen voor hartslagmeting - kies de methode die het beste past bij jouw sport en omstandigheden.

PRECISION PRIME™

Polar Vantage M2 gebruikt de Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie om je hartslag aan de pols te volgen. Deze innovatie combineert optische hartslagmeting met andere sensortechnologieën. Zo voorkom je afwijkingen door bewegingen die het hartslagsignaal zouden kunnen verstoren en tot onnauwkeurige metingen zouden kunnen leiden.

POLAR H10 HARTSLAGSENSOR

Wanneer ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor jou noodzakelijk is, koppel de Polar Vantage M2 dan met de Polar H10 hartslagsensor, de gouden standaard op het gebied van hartslagmeting. De Polar H10 hartslagsensor met de Polar Pro borstband is de beste keuze voor intervaltraining, racketsporten of andere sporten met veel armbewegingen.

De Polar H10 hartslagsensor is los verkrijgbaar.

POLAR Verity Sense OPTISCHE HARTSLAGSENSOR

De Polar Verity Sense is een optische hartslagsensor die je om je boven- of onderarm kunt dragen. Het is een uitstekend alternatief als je geen horloge om je pols kunt dragen bij jouw sport of als je ervoor kiest om geen borstband te dragen. De Polar Verity Sense wordt geleverd met een comfortabele armband van textiel, die je gemakkelijk kunt omdoen en afdoen.

De Polar Verity Sense is ook de beste vriend van een zwemmer: dankzij de bijgevoegde clip bevestig je de sensor aan je zwembril en een intern geheugen, zodat je je zwembadsessie kunt opslaan en deze daarna kunt uploaden naar Polar Flow.

De Polar Verity Sense is los verkrijgbaar.

Ontdek je VO2max voor hardlopen

Running Index geeft een indicatie van je maximale zuurstofopname (VO2max) tijdens het hardlopen – een score die je helpt bepalen hoe efficiënt je hardlooptraining is. Bekijk hoe je hardloopprestaties zich door de tijd ontwikkelen.

WEET HOE JE HARDLOOPT

Elke keer na het hardlopen krijg je een Running Index-waarde. Zo heb je een indicatie van je maximale aerobe hardloopprestatie.

BEKIJK JE VOORTGANG

Het Running Index-rapport in Polar Flow laat je zien hoe je hardloopprestaties zich ontwikkelen.

ONTSPAN JE LICHAAM EN GEEST

Diep ademhalen is een gemakkelijke en efficiënte manier om stress de baas te blijven, veerkracht op te bouwen en je concentratie te verbeteren. De Serene™ ademoefening nodigt je uit een moment voor jezelf te nemen om te ontspannen en tot rust te komen.

BEHEERS JE STRESSNIVEAU

Bewust ademhalen helpt je te ontspannen en de stressrespons van je lichaam te stoppen.

PLUK DE VOORDELEN OP LANGE TERMIJN

Als je de Serene ademoefening regelmatig doet, kan dit je helpen om stress onder controle te houden, je slaapkwaliteit te verbeteren evenals je gevoel van welbevinden.

Een gratis hardloopplan dat zich aanpast aan je voortgang

Met het Polar Running Program wordt trainen voor een hardloopevenement gemakkelijker dan ooit. Het enige dat je moet doen, is je afstand kiezen en je datum instellen, en Polar Flow maakt een persoonlijk en aanpasbaar trainingsplan op basis van jouw individuele statistieken. Het plan past zich gaandeweg aan op basis van je voortgang.

Een hardloopcoach op je horloge

De workouts zijn eenvoudig beschikbaar via je Polar Vantage M2. Je horloge begeleidt je bij elke training en vertelt of je het rustiger aan moet doen of juist wat meer moet pushen.

Blijf blessurevrij dankzij de ondersteunende oefeningen

Je trainingsprogramma wordt geleverd met kracht-, core- en mobility-trainingen zodat je de hele dag door kan gaan. Je kunt de trainingen comfortabel thuis doen, de instructievideo's helpen je bij elke sessie.

Polsbanden