Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht sporthorloge met barometer dat sporters geavanceerde trainingstools biedt voor betere loopefficiëntie, trainingssessies en sportprestaties.

Polar Pacer

Sport is spel – waarom zou je het moeilijk maken? De Polar Pacer is een no-nonsense sporthorloge dat beginnende sporters voorziet van alle essentiële functies, plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Vantage M2
Naar de webshop
Zwart-Grijs - € 299,90

Polar Vantage M2

Multisporthorloge

Het Polar Vantage M2 multisporthorloge met GPS combineert op onnavolgbare wijze prestaties, functionaliteit en een sportieve mindset. Het biedt je de tools en data om sterker te worden, en essentiële smartwatchfuncties om verbonden te blijven. Dit is je alles-in-één maatje op je weg naar nieuwe PR's.

...

Voor die sportieve mindset.

Bekijk de video

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Naar de webshop

Jouw complete pakket.

Geef de atleet in je de ruimte met de uitgebreide keuze aan functies van de Polar Vantage M2. Visualiseer de prestaties van je lichaam en ervaar de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om je doelen te blijven bereiken - vandaag, morgen, we zijn de hele tijd bij je.

Ontwerp

Klaar om net zo hard te werken als jij.

Een mooie roestvrijstalen kast omsluit een duurzame lens van met glasvezel versterkt polymeer.

Levensduur van batterij

Tot 30 uur trainingstijd met 1 oplaadbeurt.

Tot 100 uur, met meerdere energiebesparende opties.

Waterdicht

Waterbestendig tot 30 meter.

Hartslagmeting aan de pols & GPS

Essentieel voor atleten, met nauwkeurigheid op professioneel niveau.

Sla geen enkele hartslag over. Jouw Vantage M2 volgt je hartslag met precisie. Haal het meeste uit je training met nauwkeurige hartslagmeting en GPS-tracking.

Training en herstel worden eenvoudiger dan ooit.

Train slimmer, niet harder - verbeter je prestaties in realtime met inzicht in je huidige conditie en fitheid. Polar Vantage M2 houdt automatisch je slaap en herstel bij, zodat je weet wanneer je jezelf dat beetje extra kunt pushen.

Training Load Pro

Weet hoe je traint.

Wanneer je traint, belast je de verschillende systemen van je lichaam. De Polar Vantage M2 geeft een compleet overzicht van de mate waarin je trainingssessies elk systeem belasten en de invloed ervan op je prestaties.

Running Program

Trainingsplannen die zich aan jou aanpassen.

De workouts zijn eenvoudig beschikbaar via je horloge, van de 5000 meter tot marathon.

FuelWise™

Zorg voor genoeg energie tijdens die extra lange trainingssessie.

FuelWise biedt je een model voor energieaanvulling dat je kunt aanpassen aan je individuele behoeften, zodat het optimaal werkt voor jouw lichaam.

FitSpark

Kant-en-klare workouts, elke dag.

Dagelijkse workoutsuggesties voor cardio, kracht of mobiliteit - direct op je horloge.

Nightly Recharge

Bouw je dag op de nacht.

Een simpele score toont hoe goed jouw lichaam zich de afgelopen nacht heeft hersteld.

Sleep Plus Stages

Hoe heb je geslapen?

Houd automatisch de kwaliteit bij van je slaap, de duur ervan en de tijd die je in elke slaapfase hebt doorgebracht.

Stay smart, feel sporty.

Precisie en nauwkeurigheid zijn essentieel voor het volgen van je voortgang. Laat de geavanceerde technologie van je Polar Vantage M2 het werk doen terwijl jij je concentreert op het verpulveren van je doelen. Smartwatchfuncties zoals muziekbediening, weersvoorspelling en pushberichten garanderen dat jij nooit iets mist.

Smartphonemeldingen

Blijf verbonden.

Muziekbediening

Als muziek in je oren.

Weerbericht

Laat je niet verrassen door de elementen.

Meer dan een horloge.

Stel je doelen in, plan je workouts en volg je voortgang waarbij alle gegevens van je lichaam automatisch worden gesynchroniseerd.

[product_feature_title:VANTAGE_M2/MATERIAL_MODAL]

[product_feature_copy:VANTAGE_M2/MATERIAL_MODAL]

  Precision Prime™

  De Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie meet je hartslag aan de pols. Deze innovatie combineert optische hartslagmeting met andere sensortechnologieën. Zo voorkom je afwijkingen door bewegingen die het hartslagsignaal zouden kunnen verstoren en tot onnauwkeurige metingen zouden kunnen leiden.

  Meer ontdekken over Hartslagmeting aan de pols

  • Diepere penetratie van licht in de huid
  • Detectoren die het geretourneerde licht waarnemen
  • Accurate hartslagmeting

  Ultralange batterijduur

  Je Polar horloge raakt beslist niet leeg voordat je bij de finish bent. Onze horloges hebben oplaadbare batterijen die in trainingsmodus urenlang meegaan terwijl de meest nauwkeurige GPS-modus en hartslagmeting aan de pols zijn ingeschakeld.

  Gebruik je de horlogemodus met hartslagmeting continu ingeschakeld, dan hoef je dagenlang niet op te laden.

  • Urenlange trainingstijd
  • Snelladen
  • Meerdere energiebesparende opties

  Training Load Pro™

  Wanneer je traint, belast je de verschillende systemen van je lichaam. Training Load Pro™ meet deze belasting en geeft je een gedetailleerd inzicht.

  Training Load Pro geeft je waarden voor de belasting van zowel je cardiovasculaire als musculoskeletale systeem (Cardiobelasting en Spierbelasting) na elke trainingssessie, en met Ervaren belasting kun je aangeven wat jouw ervaring is, zodat je de onmiddellijke belasting van je lichaam kunt zien en door training veroorzaakte belasting op de lange termijn kunt meten.

  Meer ontdekken over Training Load Pro™

  • Meet hoe je training je lichaam belast.
  • Begrijp je cardio- en spierbelasting
  • Volg je belasting per trainingssessie en op lange termijn

  FitSpark®

  FitSpark® gepersonaliseerde trainingsbegeleiding biedt dagelijks on-demand workouts die eenvoudig zijn uit te voeren en zijn afgestemd op jouw herstel, conditieniveau en trainingsgeschiedenis.

  Ontvang elke dag direct op je horloge nieuwe suggesties voor cardio-, kracht-, of mobiliteitsworkouts - kies de sessie die je aanspreekt en laat je door je horloge begeleiden.

  Meer ontdekken over FitSpark®

  • Dagelijkse inspiratie op basis van je persoonlijke gemeten gegevens
  • Begeleiding en uitleg in realtime
  • Op jou afgestemde cardio-, kracht-, en mobiliteitsworkouts

  Nightly Recharge™

  Nightly Recharge™ is een automatische nachtelijke meting van je herstel die laat zien hoe je lichaam zich heeft hersteld van de dag. Het helpt je in je dagelijkse leven de optimale keuzes te maken om je goed te blijven voelen en je trainings- of conditiedoelen te bereiken.

  Je Nightly Recharge™ status is gebaseerd op twee factoren: hoe je hebt geslapen (slaapherstel) en hoe goed je autonome zenuwstelsel tot rust kwam tijdens de eerste uren van je slaap (AZS-herstel).

  Meer ontdekken over Nightly Recharge™

  • Automatische nachtelijke meting van je herstel.
  • Tips om slaap en training te verbeteren
  • Gebaseerd op je slaap en op je AZS-status

  Running Program

  Kies een van de vier hardloopevenementen, 5K, 10K, halve marathon of marathon, en je krijgt een gepersonaliseerd, aanpasbaar trainingsplan dat op jou en je doelen is afgestemd.

  Je persoonlijke hardloopprogramma is gebaseerd op je trainingsgeschiedenis en je huidige conditieniveau – met programma's van 9 weken tot 20 maanden, afhankelijk van je evenement en keuzes.

  Elk hardloopprogramma bestaat uit drie fasen en bevat vijf verschillende soorten trainingen, waaronder intervaltraining en duurlopen. Maak je geen zorgen. Je Polar apparaat begeleidt je door elke workout een geeft feedback over elke trainingssessie.

  Meer ontdekken over Polar Running Program

  • Gepersonaliseerde, aanpasbare trainingsplannen
  • Kies een van de vier hardloopevenementen
  • Begeleide workouts en feedback over trainingssessies

  Sleep Plus Stages™

  Een goede slaapkwaliteit is van vitaal belang voor je gezondheid en je gevoel van welbevinden. Tijdens je slaap doorloopt je lichaam drie slaapfasen: lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap.

  Sleep Plus Stages™ houdt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap (Slaapscore) bij en toont hoe lang je tijdens je nacht in elke slaapfase hebt doorgebracht.

  Slaapregistratie kan je inzicht geven in je slaapgedrag op lange termijn en de factoren in je dag aangeven die mogelijk een negatieve invloed hebben op je slaap.

  Meer ontdekken over Sleep Plus Stages™

  • Registreer automatisch de kwaliteit van je slaap.
  • Zie je slaapscore in één oogopslag
  • Leer welke factoren je slaapgedrag beïnvloeden

  FuelWise™

  FuelWise™ is een slimme energieassistent voor optimale energieaanvulling tijdens een lange trainingssessie of langdurend evenement.

  Om gedurende langere perioden beter te kunnen presteren, moet je je lichaam van energie voorzien door koolhydraten te nuttigen en regelmatig te drinken. De FuelWise™ energieassistent geeft je slimme herinneringen om koolhydraten en drankjes aan te vullen en je te helpen je energie op peil te houden tijdens lange sessies.

  Meer ontdekken over FuelWise™

  • Krijg slimme bijtank- en drink reminders
  • Presteer beter gedurende langere perioden
  • Behoud optimale energieniveaus

  Smartphonemeldingen

  Ontvang waarschuwingen voor inkomende oproepen, tekstberichten en meldingen direct op je horloge.

  Als je een melding ontvangt op je smartphone, trilt je horloge en verschijnt er onder in het display een rode stip. Als je wordt gebeld, trilt je horloge en wordt de naam van de beller weergegeven. Je kunt dan met je horloge de oproep aannemen of afwijzen.

  Smartphonemeldingen zijn beschikbaar voor iOS en Android smartphones.

  Meer ontdekken over Smartphonemeldingen

  • Oproep-, bericht-, en meldingswaarschuwingen ontvangen
  • Pas je instellingen voor meldingen gemakkelijk aan
  • Compatibel met iOS en Android

  Muziekbediening

  Navigeer door je afspeellijst en stel het volume in op je horloge. Je Polar horloge maakt verbinding met de muziek-app op je smartphone, zodat je gemakkelijk je muziek kunt bedienen zonder je smartphone tevoorschijn te halen.

  Meer ontdekken over Muziekbediening

  • Luister naar je favoriete muziek, luisterboeken en podcasts
  • Afspelen/pauzeren, nummers overslaan, volume regelen
  • Compatibel met iOS en Android

  Weer

  Bekijk actuele weersinformatie en een tweedaagse voorspelling direct op je horloge. Kijk op je horlogedisplay voor een snelle blik op de komende uren of verdiep je in de details, zoals windsnelheid en -richting, vochtigheid en kans op regen, en bekijk ook de voorspelling per 3 uur voor morgen en per 6 uur voor overmorgen.

  • Bekijk de actuele weersomstandigheden in jouw regio
  • Gedetaillerde tweedaagse voorspellingen
  • Controleer informatie over wind, vochtigheid en regen

  NEWSLETTER_POPUP

  Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

  Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

  Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

  *deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.