check tag wrench cart

Polar Vantage M

Multisport- en hardloophorloge met GPS, meet hartslag aan de pols

Verleg je grenzen met de Polar Vantage M, een veelzijdig multisport- en hardloophorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. Deze slanke en lichtgewicht trainingspartner levert alle gegevens die je nodig hebt om nóg beter te worden.

Nu kopen - € 279,90

Ontwikkeld voor topprestaties

De Polar Vantage M is een combinatie van de nieuwste sporttechnologie en een lichtgewicht ontwerp.

Geavanceerde hartslagmeting aan de pols

Dankzij de nieuwe Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie kan de Polar Vantage M nauwkeurig je hartslag meten via de pols, zelfs tijdens zware trainingen. Lees meer

Blijf trouw aan je stijl

Pas je Polar Vantage M aan iedere look aan met een aanpasbare polsband. Kies je favoriet uit het assortiment van Polar of gebruik een andere polsband met 22 mm-veerpennen. Lees meer

Polar Vantage M

Jouw alles-in-één trainingspartner

Of je nu beter wilt worden in je favoriete sport of je prestaties in verschillende sporten wilt meten, de Polar Vantage M is er om jou te helpen.

Bekijk wat je gedaan hebt

Polar Vantage M helpt je je training te kwantificeren en toont aan hoe je trainingen je lichaam op verschillende manieren belasten. Meer informatie

Keuze uit meer dan 130 sporten

Met de Polar Vantage M kun je voor elk van je sporten de instellingen aanpassen. Meer informatie

Het perfecte trainingsplatform voor sporters die van cijfers houden

De Polar Vantage M werkt naadloos samen met Polar Flow, je online dagboek met gegevens over training, slaappatroon en activiteit. In Polar Flow vind je al je trainingsgegevens overzichtelijk bij elkaar op één plek.

Je kunt je gegevens ook synchroniseren naar andere online sportcommunity's, zoals Strava of TrainingPeaks.

Plan, train, analyseer

Je krijgt toegang tot een automatisch trainingsdagboek, uitgebreide tools voor planning en analyse, voortgangsrapporten en ondersteuning van de Polar Flow-community. Lees meer

Deel je gegevens met je coach

Geef je coach toegang tot je trainingsgegevens met de gratis Polar Flow for Coach-service. Lees meer

#PolarVantageM

Functies en technische specificaties

Functies

Belangrijkste functies

Polar Precision Prime
Polar Precision Prime

Meet je hartslag nauwkeurig aan de pols, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Lees meer

Training Load Pro
Training Load Pro

Meet de belasting van je trainingssessie en zie hoe je training de verschillende delen van je lichaam belast.

Sport profiles
Sportprofielen

De Polar Vantage M ondersteunt meer dan 130 verschillende sporten. Voeg in Polar Flow je favoriete sporten toe aan je Polar Vantage M.

Swimming metrics
Zwemgegevens

Volg je vorderingen in het zwembad. De Polar Vantage M detecteert automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, snelheid, aantal slagen en rusttijden. Afstand en aantal slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.

Activity & sleep tracking
24/7 activiteitsmeting

De Polar Vantage M meet je stappen, afstand, calorieën en slaap en geeft je elke dag een persoonlijk activiteitsdoel.

Extra Smart Coaching-functies

Running Index
Running Index

Meet je VO2max bij hardlopen en volg de ontwikkeling van je hardloopprestaties.

Running Program
Running Program

Ontvang een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma dat is afgestemd op jou en je doelen.

Smart Calories
Smart Calories

Weet precies hoeveel calorieën je hebt verbrand op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HFmax) en hoe hard je traint.

Training Benefit
Training Benefit

Ontvang direct na afloop motiverende feedback over het effect van je training.

Continuous Heart Rate
Continue hartslagmeting

Krijg een uitgebreid overzicht van hoe je hart zich gedraagt gedurende jouw dag. Continue hartslagmeting levert nóg nauwkeurigere gegevens op over calorieverbranding en activiteit, en laat zien wat de laagste en de hoogste hartslag van je dag was.

Sleep Plus™
Sleep Plus™

Als je goed slaapt, heeft dat een positieve invloed op je herstel en prestaties. Polar Sleep Plus™ detecteert automatisch je slaaptijden, en de duur en kwaliteit van je slaap.

Polar Flow Technische specificaties Inhoud van de verpakking

Hulp nodig? Begin hier.

Keep me posted

Hou me op de hoogte wanneer Polar Vantage M beschikbaar is

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Polar Precision Prime: een nieuw tijdperk voor hartslagmeting aan de pols

Polar Vantage M meet de hartslag aan de pols met behulp van Polar Precision Prime sensorfusietechnologie, een combinatie van optische hartslagmeting en huidcontactmeting. Zo worden bewegingsartefacten uitgesloten die het hartslagsignaal kunnen verstoren en tot onbetrouwbare metingen kunnen leiden.

Op deze manier wordt je hartslag nauwkeurig bijgehouden, zelfs tijdens trainingen in de meest veeleisende omstandigheden.

Past bij iedere look

De Polar Vantage M past bij iedere look en gelegenheid, omdat je de polsbandjes kunt verwisselen.

Sportbandjes

De duurzame sportbandjes van Polar zijn beschikbaar in drie kleuren: wit, zwart en rood. De bandjes zijn gemaakt van TPE en silicone en zijn beschikbaar in twee maten, voor een optimale pasvorm.

Geweven bandjes

Maak je casual look af met een geweven horlogeband, vervaardigd van gerecycled PET-garen. De geweven bandjes zijn er in drie kleuren: wit, oranje en petrol.

Mix en match

De Polar Vantage M biedt onbeperkte stijlmogelijkheden: je kunt dit horloge combineren met ieder bandje met 22 mm-veerpennen.

Je training optimaliseren met Training Load Pro™

Als je traint voor een specifiek doel, moet je weten hoe je workouts je lichaam belasten, zodat je een goede balans kunt vinden tussen verschillende soorten training en rust.

De Polar Vantage M laat zien hoe je trainingssessies je lichaam belasten en hoe dat je prestaties beïnvloedt.

Training Load Pro meet hoe zwaar je training is voor je cardiovasculair systeem (cardiobelasting), en houdt daarbij rekening met hoe jij de belasting ervaart (ervaren belasting). Als je een afzonderlijke meter gebruikt voor loop- of fietsvermogen, wordt er ook een waarde gegeven voor de belasting van je bewegingsapparaat (spierbelasting).

Als je weet hoe zwaar elk systeem wordt belast, kun je je training optimaliseren door op het juiste moment aan het juiste systeem te werken. de functie geeft voor elke trainingsbelasting een numerieke waarde, gesproken feedback en een visuele waardeschaal met gekleurde bullets.

Cardiobelasting

De waarde van je cardiobelasting geeft aan in welke mate je training je cardiovasculair systeem belast. Deze waarde wordt na elke workout berekend op basis van je hartslaggegevens.

Je cardiobelasting wordt berekend als trainingsimpuls (TRIMP), een algemeen aanvaarde methode om trainingsbelasting te kwantificeren.

Ervaren belasting

Ervaren belasting is een waarde die rekening houdt met je eigen subjectieve ervaring van hoe veeleisend uw trainingssessie was.

Je ervaren belasting wordt weergegeven in Ervaren Mate van Inspanning (EMI), een wetenschappelijk aanvaarde methode om trainingsbelasting in getallen uit te drukken. Je ervaren belasting geeft aan hoe zwaar je training was vergeleken met het gemiddelde in de afgelopen 90 dagen.

Belasting en tolerantie

Behalve de trainingsbelasting van afzonderlijke trainingen zie je hoe de cardiobelasting in de loop van de tijd toeneemt.

Belasting geeft weer hoe zwaar jij de laatste tijd hebt getraind en toont de gemiddelde dagelijkse belasting van de afgelopen zeven dagen.

Tolerantie beschrijft hoe goed je bent voorbereid op cardiotraining en toont de gemiddelde dagelijkse belasting van de afgelopen 28 dagen. Je kunt je tolerantie voor cardiotraining verbeteren door je training over een langere periode langzaam uit te breiden.

Je cardiobelasting status bekijkt hoe je belasting zich verhoudt tot je tolerantie en maakt op basis daarvan een schatting van de impact van je training op je lichaam.

Spierbelasting (alleen beschikbaar met een vermogensmeter)
Als je tijdens je hardloop- of fietstrainingen een vermogensmeter gebruikt, berekent je Polar Vantage M ook een waarde voor spierbelasting. Deze waarde geeft aan hoe zwaar je spieren zijn belast tijdens je training. Met spierbelasting kun je je trainingsbelasting kwantificeren bij trainingssessies aan zeer hoge intensiteit, zoals korte intervallen en sprint- of heuveltraining, waarbij je hartslag niet snel genoeg kan reageren op de wijzigingen in intensiteit.

Muscle Load is de hoeveelheid mechanische energie (kJ) die je hebt geproduceerd tijdens een hardloop- of fietssessie. Het gaat hierbij om de geproduceerde energie en niet om de verbruikte energie. In het algemeen geldt: hoe beter je conditie, hoe beter de balans tussen energieverbruik en energieproductie.

Eén horloge, meer dan 130 sporten

Kies uit meer dan 130 sporten en voeg je favoriete sportprofielen toe aan je Polar Vantage M via Polar Flow. Je kunt maar liefst twintig sportprofielen op je sporthorloge zetten en voor elk profiel de instellingen aanpassen.

Je kunt bijvoorbeeld je eigen zones instellen voor hartslag, snelheid en vermogen, en kiezen welke gegevens je op je horloge wilt zien tijdens je training.

Met het juiste sportprofiel kun je je trainingslogboek in Polar Flow up-to-date houden. En je krijgt specifieke feedback, afgestemd op je sport.