check tag wrench cart

De beste GPS horloges voor fietsen

Polar fietsbundels

Slimmer fietsen. Fietsen op basis van gegevens.

Op de weg of liever smalle trails? Wat je ook kiest - wij hebben wat je nodig hebt. Ga op pad met onze beste GPS multisporthorloges, nu gecombineerd met een exclusieve, hoogwaardige set accessoires voor fietsers.

Polar Vantage V2

Premium multisporthorloge

Polar Vantage V2 is het lichtgewicht premium multisporthorloge dat je helpt beter te plannen, slimmer te trainen en volledig te herstellen.

Inbegrepen in de bundel: Polar H10 hartslagsensor, een stuurhouder voor het horloge en een exclusieve zadeltas.

€ 569,00

Naar de webshop

Polar Grit X

Outdoor multisporthorloge

Het outdoor multisporthorloge Polar Grit X is speciaal ontwikkeld voor die momenten waarop je alles uit jezelf wilt halen en je buiten de gebaande paden nieuwe doelen wilt bereiken.

Inbegrepen in de bundel: Polar H10 hartslagsensor, een stuurhouder voor het horloge en een exclusieve zadeltas.

€ 499,00

Naar de webshop

Ontdek deze must-haves voor je ritten

Met deze accessoires weet je zeker dat je alles uit je training haalt.

Polar H10 hartslagsensor

Houd je hartslag bij met maximale nauwkeurigheid en maak verbinding met een groot aantal trainingsapparaten via Bluetooth en ANT+.

Stuurhouder

Maak van je Polar sporthorloge een veelzijdige fietspartner: bevestig je sporthorloge op je fietsstuur en volg eenvoudig je gegevens tijdens je ritten. Gemakkelijk en snel te installeren.

Exclusieve zadeltas

In deze limited edition-zadeltas kun je al je essentiële spullen kwijt. Afmeting: 17 cm x 8 cm x 9 cm (~1 liter).

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen