check tag wrench cart

Voordelen van hartslagmeting

Hartslagtraining optimaliseert je inspanningen en zorgt dat elke minuut van elke trainingssessie telt. Wanneer je je trainingssessies bijhoudt met een hartslagmeter en met variabele intensiteit traint, kun je jouw aerobe conditie en je prestaties verbeteren.

Krijg feedback

Hartslagmeting is een fantastisch hulpmiddel om je inspanningen en totale belasting te evalueren. Je kunt tijdens je sessies beter zien hoe hard je lichaam werkt en je hebt achteraf de beschikking over gegevens over de intensiteit van je trainingssessie. Je hoeft nergens meer naar te raden!

Train slimmer

Met hartslagtraining kun je de optimale hartslagzone voor elke trainingssessie identificeren afgestemd op jouw specifieke doelen. Het is belangrijk om op de juiste manier te trainen. Wanneer je je hartslag meet, weet je telkens zeker dat je op het juiste intensiteitsniveau traint. Wees slimmer – gebruik je tijd effectief!

Zie je vooruitgang

Het gevoel dat je meer kunt dan eerst is een van de meest motiverende dingen die er zijn. Na elke trainingssessie kun je gemakkelijk de resultaten zien en gemotiveerd raken door je individuele vooruitgang in kaart te brengen. Als je tijdens het hardlopen bijvoorbeeld een bepaald tempo kunt aanhouden bij een lagere hartslag dan eerst, is dat een duidelijke verbetering.

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.