check tag wrench cart

De Polar Running Academy

Klaar om je hardloopdoelen te overtreffen?

Ontdek hoe je beter hardloopt dankzij beproefde hardlooptips van coaches en topsporters en hoe je draagbare technologie en hardloopgegevens kunt gebruiken om je hardloopprestaties te verbeteren.

Ready, set… start je sprint naar jouw hardloopsucces!

Kickstartgids voor Trailrunning

Ben je het beu om steeds dezelfde routes & gebaande paden te volgen? Trailrunning is precies wat je nodig hebt als je nieuwe routes wilt verkennen en je blik wilt verruimen - op onverharde paden hoef je niet na te denken over tempo en afstand, en focus je op de reis in plaats van op de bestemming.

Meer lezen

Je hardloopsessies plannen

Succes begint met een planning – plan je trainingssessies!

Ga snel aan de slag met een plug-en-play hardloopprogramma of gebruik deze best practices om een persoonlijk hardloopschema op te stellen en jezelf te coachen naar succes.

Start met plannen

Hardlopen & analyseren

Een goede planning is maar helft van het werk – nu moet je gaan hardlopen!

Til je hardloopprestatie naar een hoger niveau met deze beproefde tools en advies voor het registreren en analyseren van je hardloopgegevens: hartslag, hardloopvermogen en meer.

Start met registreren

Doe meer dan alleen hardlopen

Hardlopen alleen is niet voldoende – varieer je training!

Maak je trainingsroutine effectiever met ondersteunende oefeningen voor hardlopers, zoals krachttraining en stretchen - waarbij we een aantal hardnekkige hardloopmythes ontkrachten!

Start met trainen

#PolarRunning

From the blog

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Hey there running aficionado!

Looks like you’ve spent a good while with our content – we’re thinking you find it interesting. You should know that there’s more of it coming at regular intervals (pun intended). To get the frequent running goodness automatically, sign up for our twice a month running newsletter.

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.