Polar en Les Mills | Join the tribe

Polar en Les Mills werken samen aan een fittere wereld. Met de Polar A370 LES MILLS editie en de workouts van LES MILLS™ als sportprofiel weet je zeker dat elke minuut wordt vastgelegd. En dat is niet het enige: je kunt je ervaringen ook met de hele wereld delen. Daarvoor voeg je gewoon je favoriete workouts toe aan je Polar A370, en dan ben je er klaar voor!

Polar A370 - Stay on the pulse

LEER JE HART BETER KENNEN

Waterdichte fitness tracker met continue hartslagmeting via de pols.

BLIJF IN BEWEGING

Tijdens workouts zorgt de hartslagbegeleiding ervoor dat je steeds met de juiste intensiteit traint en je gemakkelijker je doelen haalt.

GEEF JEZELF NIEUWE ENERGIE

Leef gezonder en voel je beter door je bewegings- en slaappatroon beter te leren kennen.

 

Polar A370 LES MILLS editie

Hartslagmeting helpt je om op de juiste intensiteit te trainen zonder iets te forceren of juist te licht te trainen, zodat je je doelen sneller bereikt.

Koop nu

Ontdek de Polar sportprofielen voor LES MILLS workouts op Polar Flow.

Volg je LES MILLS workouts met je Polar fitness tracker en de LES MILLS sportprofielen. Voeg je favoriete workoutprofielen toe aan je fitness tracker in Polar Flow en kom in beweging! Les Mills Master Trainer Michael Steenhouwer laat je zien hoe het moet.

Bekijk de video

Laat de wereld zien hoe actief je bent!

Het registreren van je LES MILLS workouts is nog maar het begin. Je kunt je workouts nu ook heel eenvoudig delen vanuit de Polar Flow app en hier je eigen foto en trainingsgegevens van je LES MILLS™ workout aan toevoegen.

Maak kennis met de meest populaire workouts ter wereld.

Elke week trainen miljoenen mensen samen met LES MILLS. Er is een LES MILLS™ workout voor iedereen, van krachttraining tot dans, yoga, vechtsporten, HIIT en nog veel meer.

Lees meer

Nog niet bekend met LES MILLS workouts?

Probeer het nu thuis met LES MILLS On Demand en je Polar fitness tracker.

Lees meer
 

Doe mee met LES MILLS, Reebok en Polar tijdens LES MILLS Live.

Beleef ´s werelds grootste fitnessfeest in 2017. LES MILLS Live is een heel gaaf evenement dat duizenden mensen overal ter wereld, van Londen tot Shanghai, in beweging brengt.

Lees meer