check tag wrench cart

Knowledge is progress

Meld je aan voor onze challenge en win een Polar cadeaubon

Zijn al je wedstrijden afgelast? Boek je geen vooruitgang meer in je training? Daag jezelf uit en zet je vooruitgang weer op koers door met kennis van zaken te trainen!

Ren of fiets een route van je keuze en registreer je tijd, train 4 weken lang met behulp van onze tips en doe dezelfde route nog een keer om je vooruitgang te zien. Meld je nu aan en maak kans op een cadeaubon voor de officiële Polar webshop!

#knowledgeisprogress

Zo doe je mee

  1. Meld je aan voor de challenge met je e-mailadres. Wij sturen je nuttige tips waarmee je de komende 4 weken je prestaties kunt verbeteren.
  2. Kies je sport: hardlopen of fietsen. Kies je route, controleer de afstand, loop of fiets de route en registreer je tijd.
  3. Gebruik de afbeeldingsgenerator op deze pagina om een foto te maken van jouw resultaten. Deel dit en gebruik de tag #knowledgeisprogress om je kans in de winactie te verdubbelen!
  4. Gebruik onze tips 4 weken lang bij het trainen, loop of fiets de route nogmaals en ontdek je vooruitgang.
  5. Maak een afbeelding van je tweede resultaat met de generator, deel deze en vier je vooruitgang.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je het privacybeleid van Polar hebt gelezen

Laat je inspireren door de pro's

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas is een professionele coureur die gelooft dat trainingsgegevens een van de belangrijkste pijlers zijn in de training van een atleet.

Eerste resultaat

Duur

00:00:00

Afstand

25 km

Tweede resultaat

Duur

00:00:00

Afstand

25 km

LUCY CHARLES-BARCLAY

Lucy Charles-Barclay is een professionele triatleet die effectiever traint door gebruik te maken van technologie.

Eerste resultaat

Duur

00:00:00

Afstand

25 km

Tweede resultaat

Duur

00:00:00

Afstand

25 km

Koen Naert

Belgische atleet en regerend Europees Kampioen op de marathon (2018). Het is een echte family guy met beide voetjes op de grond.

Eerste resultaat

Duur

01:39:14

Afstand

21.76km

Tweede resultaat

Duur

Afstand

Maak je afbeelding

Gebruik deze afbeeldingsgenerator om een afbeelding van je resultaat te maken. Deel deze en gebruik de tag #knowledgeisprogress om je kans in de winactie te verdubbelen!

Selecteer je sport
Afstand
Je eerste resultaat

Meld je aan en win

Meld je aan voor de challenge en maak kans op een cadeaubon ter waarde van EUR 550,00 voor de Polar webshop. We organiseren ook een soortgelijke winactie op @polarglobal Instagram – deel je resultatenafbeelding met de tag #knowledgeisprogress en verdubbel je kans om te winnen!

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.