check tag wrench cart

De beste fitnesscadeaus van Polar

Of je nu op een podiumplaats mikt of een vliegende start wilt maken als je begint met trainen - en voor alles wat daar tussen ligt. De Polar cadeaugids helpt je om het beste cadeau te vinden voor elke atleet, hardloper en fitnessfan.

Bestel vóór donderdag 17 december en je ontvangt je cadeaus uiterlijk op 23 december 2020.

Voor iemand die...

De balans wil vinden

Polar Unite

Polar Unite

Fitnesshorloge

€ 149.90

Deze veelzijdige en ultralichte fitness tracker helpt je beter te slapen, slimmer te trainen en de balans in je leven te vinden: het is jouw assistent op weg naar een betere conditie.

De great outdoors wil verkennen

Polar Grit X

Polar Grit X

Outdoor multisporthorloge

€ 429.90

Het nieuwe Polar Grit X outdoor multisporthorloge combineert een robuust en duurzaam, maar toch lichtgewicht ontwerp, geweldige trainingsfuncties en de mogelijkheden van Polar Flow, het ultieme trainingsplatform.

Het beste van het beste wil

Polar Vantage V2

Polar Vantage V2

Premium multisporthorloge

€ 499.90

Dit waterdichte sporthorloge met GPS wordt geleverd met alle sportexpertise van Polar in één pakket, inclusief polshartslagmeting, GPS, prestatietests en hersteltracking.

Meer producten per categorie

Fitness en crosstraining

Producten weergeven

Multisport en triathlon

Producten weergeven

Voor iedereen die wil blijven bewegen

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen