facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup

Nederland

Christian Van den Bergh

Over mij

Mijn sport(en):


Trailrunning, wielrennen, fitness en CrossFit.

Leuk weetje:


Ik ben enorm gedreven en kan in sport iets niet half doen, mijn vrouw noemt het een ziekte :-) En dat moet je zien als in dat het voor mij heel moeilijk is om een sport voor de hobby te doen. ik kan niet 3 x in de week crossfitten zonder doel (wedstrijd in het verschiet) ik zou niet kunnen fietsen zonder de gedachten dat ik een triathlon ga doen. Het is altijd actie reactie, trainen voor meer progressie en streven naar het best mogelijk haalbare that's me!!!

Genantste sportmoment:


Toch wel dat ik tijdens het NK handbiken in 2018 na de koers van een uur en 3 ronden in de laatste ronde nog in de kopgroep zat en mee kon gaan in de sprint maar in de laatste bocht voor de finish een stuurfout maak en met fiets en al over de kop ga........... beschamend op en top.

Trotste sportmoment:


Denk toch wel dat ik trots ben op alles wat ik presteer in sport, ook kleine stappen en verbeteringen geven mij altijd een waanzinnig gevoel. momenteel toch wel het meest trots op mijn eigen personal training studio/crossbox waar ik al met veel mensen mooie doelen mag na jagen maar ben ook absoluut trots op de prestaties van afgelopen jaren die ik heb weten neer te zetten in de handbike sport.

Product(en)