check tag wrench cart
Hero section background of a runner

The Coaching Project

De winnaars zijn bekend!

 

Dit zijn de kandidaten van het Polar Coaching Project

Daphne Merlevede

Marathon du Mont Blanc

Uit Roeselare (BE) - "Ik ben een shorttrackster, een sprinter pur sang, maar ben razend benieuwd (én uiterst gemotiveerd) om te ontdekken hoe snel ik mezelf naar duursport kan omvormen met behulp van de juiste begeleiding en training".

Stijn Sleutjes

Marathon du Mont Blanc

Uit Sint Michielsgestel (NL) - "Al van jongs af aan ben ik een fervent sporter. De laatste jaren kies ik vooral individuele sporten als hardlopen, fitness en mountainbiken. Ik zoek graag de grenzen op van mijn lichaam. Zo heb ik in 2018 mijn eerste Marathon in Berlijn gelopen en sindsdien zoek ik steeds extremere uitdagingen op. Adrenaline is mijn brandstof."

Nele De Wever

Challenge Geraardsbergen

Uit Mol (BE) - "De voorbije jaren was ik actief als sportmasseur op loop- en fietsevenementen. Het enthousiasme van de atleten die ik ontmoette, werkte zo aanstekelijk dat mijn goesting om ooit zelf de uitdaging aan te gaan enkel maar groeide. Dus toen ik de wedstrijd zag verschijnen, wist ik gewoon: dit is op mijn lijf geschreven!"

Johan Hollants

Challenge Geraardsbergen

Uit Sint-Katelijne-Waver (BE) - "Door een knieblessure begin 2020 zag ik een intensieve lockdown-looptraining aan mijn neus passeren, maar ik ontdekte wel het plezier van het fietsen en zwemmen. Ik heb immers nog heel wat wilde plannen. Dit project is iets compleet nieuws voor mij, maar ik wist meteen dat ik hier heel graag aan wilde deelnemen. Wat een ongelofelijke buitenkans. Triatlon dus... Heel benieuwd!"

Maximiliaan Meester

Challenge Geraardsbergen

Uit Nijmegen (NL) - "Ik droomde al langer van triathlon, daarvoor ook weer het zwemmen tijdelijk opgepakt, maar durfde nooit de stap te zetten om drie disciplines te combineren in mijn trainingsweek. Met behulp van de wearables en al helemaal met de hulp en tips van de coaches denk ik zeker dat dit me gaat lukken. Ik vind het bovendien heel erg prettig om mijn activiteiten en trainingen te delen met anderen".

Sarah Ricchetti

Challenge Geraardsbergen

Heusden-Zolder (BE) - Voor mij is sporten niet enkel iets fysieks, het is ook therapeutisch. Ik ga een uitdaging niet enkel aan om hem af te vinken, ik vind het ook belangrijk om van de trainingen te genieten en de race op een gezonde manier aan te pakken. Zelf begeleid ik ook vrouwen die willen leren lopen en verdiepte ik me in 2020 in sports & a female body! Of ik avontuurlijk ben aangelegd? Ja en dat met een portie vrouwelijkheid want dat kan perfect samen!"

Michiel Hellegers

Challenge Geraardsbergen

Uit Den Haag (NL) - "Tijdens de afscheidswedstrijd van Frederik van Lierde stond ik samen met hem aan de start. En je kent het gezegde: “if you can’t beat them, join them”. Ieder jaar is het doel om sneller te worden. Afgelopen jaren heb ik fanatiek sportief gefreewheeld, met resultaat: Tweemaal een finish op de halve triatlon nipt binnen de vijf uur. Nu ik de veertig gepasseerd ben, is het de vraag of ik de volgende agegroup wil binnen wandelen of binnenstormen? Dat laatste natuurlijk en daarom heb ik nu hulp van een coach. En wat voor één!"

Debbie Everinck

Challenge Geraardsbergen

Leusden (NL) - "Ik probeer altijd al voor het maximale te gaan als ik iets voor ogen heb. Wat een kans dus om een half jaar begeleid te worden door een top coach in top gear om me volledig op de Challenge te kunnen focussen. Triathlon is een individuele sport, maar om in teamverband toe te leven naar een gezamenlijke wedstrijd is een extra plus."

Wat krijgen de deelnemers?

  • Een half jaar lang persoonlijke begeleiding door één van onze top coaches
  • Deelname aan een unieke en prestigieuze wedstrijd
  • De laatste nieuwe wearables die je vooruitgang tracken
  • Een compleet ondersteuningspakket en outfit van onze partner On Running  

De events

Marathon du Mont Blanc 27//06/21

De Marathon du Mont Blanc is een adembenemende roller coaster in een idyllische droomomgeving. Race via smalle paden over technische hellingen en geniet (voor zover de race dat toelaat) van het beste zicht op de majestueuze Mont Blanc. Met afstanden van 10 tot 92 kilometer (!) is er voor elk wat wils.

 

Challenge Triathlon Geraardsbergen 06/06/21

De Challenge van Geraardsbergen is de grootste triathlon van België en ontvangt jaarlijks de beste internationale triatleten in het Challenge-circuit. Het fietsparcours slingert zich door het typische landschap van de Vlaamse Ardennen, met als kers op de taart: de iconische Muur van Geraardsbergen. Ongetwijfeld een intense ervaring.

 

Wil je de kandidaten volgen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste al het nieuws van Polar!

Photo credit: Julien Raison, Fanny Lovera, Marathon du Mont Blanc: Pierre Raphoz, Gaetan Haugeard

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.