check tag wrench cart

Polar Club

De app voor hartslagmeting van groepen met wetenschappelijk onderbouwde data.

Betrek en motiveer leden door hun prestaties te volgen met Polar Club, dat gebruikmaakt van wetenschappelijk gevalideerde, nauwkeurige hartslagzones van Polar.

Ben je op zoek naar draagbare technologie, speciaal ontwikkeld voor fitness clubs en groepstrainingen? Dan is de Polar Club app precies wat je zoekt! Deze innovatieve app meet de hartslag van groepen en is de perfecte oplossing voor het verbeteren van de retentie en het genereren van extra sales door de verkoop van compatibele wearables.

Informatie aanvragen

Eenvoudig in beheer, gemotiveerde leden

Plan en programmeer lessen, train met live hartslag en creëer een premium trainingservaring waardoor leden blijven terugkomen.

Het plannen en beheren van lessen was nog nooit zo eenvoudig

Gebruik geavanceerde tools om lessen vooraf in te plannen. Meer informatie

Real-time gepersonaliseerde prestatiegegevens

Polar Club stelt je in staat de inspanningen van je leden in één oogopslag te zien. Blijf je leden motiveren met nauwkeurige real-time prestatiegegevens, zoals de hartslag en het aantal verbrande calorieën. Ontdek meer

Geef je lessen een extra boost

Ga voor leuke en inspirerende groepslessen en houd leden bij de les door ze individueel en als groep te belonen. Meer informatie

Onderhoud ook buiten de muren van je fitnessclub contact met je leden

Met Polar Club geef je alle leden van je fitnessclub toegang tot het volledige Polar-ecosysteem, waar alles aan elkaar gekoppeld is.

Geavanceerde, draagbare technologie in fitnessclubs

Met Polar fitnesstrackers en sporthorloges houd je je leden gemotiveerd en betrokken, ook buiten je fitnessclub. Je kunt ze ook 24/7 begeleiding bieden. Meer informatie

Het ultieme trainingsplatform

Met uitgebreide tools voor trainingsplanning en -analyse, een automatisch trainingsdagboek, voortgangsrapporten en nog veel meer, helpt Polar Flow je leden hun voortgang bij te houden. Meer informatie

Online community en app in je eigen huisstijl

Laat de Polar Club app overeenkomen met de stijl van je fitnessclub en vorm samen met je clubleden een online community die elkaar steunt. Meer informatie

Pionier op het gebied van draagbare technologie in fitnessclubs

Polar is dé grote speler op het gebied van draagbare technologie in sportscholen, sportstudio's en fitnessclubs. Daarom vertrouwen toonaangevende merken binnen de branche op onze oplossingen. Meer informatie

Verbeter de betrokkenheid en motivatie van leden en genereer extra inkomsten

Dankzij de fitnesstrackers van Polar blijven je leden ook buiten de sportschool gemotiveerd. Start in je club met de verkoop van Polar wearables en verhoog je inkomsten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Polar en Les Mills

Met de Les Mills sportprofielen kun je via een Polar fitnesstracker of de Polar Club app work-outs van Les Mills registreren. Meer informatie

Verbind Polar data aan je club

Met de Polar Open AccessLink API maak je een directe koppeling voor data uitwisseling tussen het Polar ecosysteem en je eigen gegevensbeheersysteem. Meer informatie

Prijzen, functies en technische specificaties

Prijzen

Prijzen

1. Probeer Polar Club 30 dagen gratis uit.*

Start de gratis proefversie van 30 dagen*

2. De Polar Club app downloaden

3. Hartslagsensoren aanschaffen

*Probeer de app 30 dagen gratis uit. Na de gratis proefperiode bedragen de licentiekosten van de Polar Club app en webservice €100 per maand of €1200 per jaar, afhankelijk van de gekozen factureringscyclus (maandelijks factureren is niet in alle landen mogelijk). Alle prijzen zijn exclusief btw. Het abonnement wordt automatisch verlengd.

Functies Technische specificaties

Hulp nodig? Begin hier.

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Het beheren en plannen van lessen was nog nooit zo eenvoudig

Plan en beheer eenvoudig je Polar Club lessen vanaf de iPad met templates en uitnodigingen voor instructeurs. Plan vooruit en creëer een persoonlijke ervaring tijdens groepslessen door real-time groepsdoelstellingen en gefaseerde trainingen.

Polar Club reikt je de middelen aan voor het plannen van effectieve groepslessen, de optimale trainingsbelasting en het verhogen van de productiviteit per deelnemer van de groepsles.

Les templates

Wil je een volledige week inplannen met HIIT-work-outs of juist een reeks ontspannende mindfulness-sessies organiseren? Geen probleem. Met de les templates kun je heel handig terugkerende groepslessen aanmaken, gewoon op je iPad.

Uitnodigingen voor instructeurs

Wil je graag die hippe, nieuwe alleskunner als instructeur voor je groepsles toewijzen? Dat kan nu heel gemakkelijk. Stuur de nieuwe instructeur gewoon een uitnodiging via je iPad.

Realtime groepsdoelstellingen

Het was nog nooit zo gemakkelijk om tijdens de les je deelnemers te motiveren. Stel real-time lesdoelstellingen in voor je groep, en spoor elke deelnemer aan het beste uit zichzelf te halen.

Gefaseerde work-outs

Een goed begin is het halve werk. Dankzij gefaseerde work-outs kun je je groepslessen tot in het kleinste detail voorbereiden volgens de individuele hartslagzones. Door de informatieve en visuele begeleiding zullen deelnemers ongetwijfeld op de top van hun kunnen presteren.

Train slimmer met Polar Club

De hartslag is de beste maatstaf voor het berekenen van de trainingsintensiteit, de mate van herstel en de voortgang op lange termijn. Voor de effectiefste work-out is het van belang dat je je leden leert met de juiste intensiteit te trainen.

Met Polar Club kun je de realtime hartslag en andere prestatiegegevens tijdens de les weergeven, zodat je precies weet hoe hard elke deelnemer werkt.

Wetenschap is niet een woord waar we zomaar mee strooien. Door voor Polar te kiezen, kies je voor wetenschappelijk gevalideerde, nauwkeurige en betrouwbare resultaten die je met je leden kunt delen om hen te motiveren en vooruitgang te boeken.

De gouden standaard op het gebied van hartslagmeting

Polar hartslagtechnologie is wereldwijd aanvaard als de gouden standaard bij productvergelijkingen en wetenschappelijke studies. Onze technologie is door de jaren heen in honderden wetenschappelijke studies gebruikt. Meer informatie

Haal kracht uit beloningen en uitdagingen

Bij fitness zorgt niets sneller voor een verhoogde sfeer en hartslag dan een beetje concurrentie. Het zet je leden er gegarandeerd toe aan om net dat beetje extra te geven wanneer ze zien hoe hard anderen hun best doen.

Maak er een spel van met de rewards

Maak van je lessen een spel en spoor iedereen aan om samen te werken met groepsbeloningen, zoals zonetijd en calorieprijzen. Bij elke beloning verschijnt een vermakelijke animatie op het grote scherm.

Individuele beloningen en feedback

De samenvatting, die je na de les direct ontvangt, is een waardevolle tool voor de instructeur om leden te begeleiden naar succes. De samenvatting bevat ook stimulerende rewards met titels als Zone Master of Range Ruler, die een boost geven aan de motivatie en retentie.

Challenge aangenomen!

Met Polar Club campagnes kun je snel en eenvoudig een leuke challenge tussen leden opzetten. Op de ranglijst kunnen jij en de leden zien wie de meeste minuten heeft gesport en dus aan kop ligt. Na afloop van de campagneperiode kun je de winnaar bekendmaken en de prijzen overhandigen.

Ongekende connectiviteit

Alle hartslagsensoren en fitnesstrackers van Polar zijn compatibel met de Polar Club app. Hartslagsensoren van Polar, zoals Polar H10 en Polar OH1, sturen de hartslag tevens naar compatibele fitnessapps en fitnessapparatuur.

Na een groepsles of individuele sessie worden de trainingssamenvattingen van je leden automatisch in hun Polar Flow geüpload. Zo kunnen ze hun trainingsgegevens overzichtelijk inzien binnen één platform.

Apps van derden

Je kunt ook automatisch je trainingsgegevens synchroniseren naar andere services zoals Strava, MyFitnessPal, Nike+, Google Fit, Endomondo en Apple Health.

Polar Beat

Polar Beat is een gratis fitness- en trainingsapp waarmee leden hun work-outs heel eenvoudig kunnen plannen, uitvoeren, analyseren en delen. Polar Beat synchroniseert alle gegevens naar Polar Flow.

Bereik meer met Polar Flow

Polar Flow is het online trainingsplatform van Polar dat naadloos samenwerkt met Polar Club, andere Polar fitnesstrackers en sporthorloges en andere diensten. Dankzij Polar Flow bereiken je leden sneller hun doelen en voelen ze zich meer betrokken bij hun lidmaatschap, wat stimulerend werkt. Meer informatie

Data voor je personal trainer

Je leden kunnen al hun trainingsgegevens met hun personal trainer delen, meteen feedback ontvangen en samen hun trainingsprogramma samenstellen met de gratis Polar Flow for Coach webservice. Meer informatie

Laat Polar Club overeenkomen met de huisstijl van je fitnessclub

Deel informatie met je leden, bedenk uitdagende challenges en verhoog de betrokkenheid en retentie met een aanpasbare visuele uitstraling.

Creëer je eigen, persoonlijke Polar Club beleving voor leden

Binnen de eigen Polar Club community kun je nieuws delen en challenges aankondigen. Leden kunnen prestaties delen en er feedback op geven.

Je kunt zelfs Polar Club naar wens aanpassen door je logo, welkomstfoto, inleidende tekst en welkomsttekst toe te voegen. Ook kun je zelf samenvattingsmails schrijven, die na de les automatisch naar leden verstuurd worden.

Onze toonaangevende partners