Polar Club. Hartslag-app voor fitness in groepsverband

Bereid je voor.

Voor de enige groepsles waarbij elke hartslag telt

Polar Club is een app met hartslagfunctie en is hierdoor bij uitstek geschikt voor groepslessen in fitnessclubs. Dankzij de hartslagtraining en leuke beloningen die deze app biedt, zullen de deelnemers van jouw groepslessen gemotiveerd zijn en alles willen geven. En het mooie ervan is dat je alleen de H7 hartslagsensoren, een iPad Air en een groot scherm nodig hebt.

Polar Club

  • Les
  • Planning
  • Community

Groepslesondersteuning is nu gemakkelijker dan ooit

Met de Polar Club app is lesgeven leuk. Dankzij de realtime hartslagindicator ziet de instructeur direct wie de les goed volhoudt en hoe de groep kan worden bijgestuurd. Aan het eind van de les ziet de groep een overzicht van hun prestaties.

Unieke alles-in-één oplossing

Met één enkele app kun je al je lessen plannen en aanpassen en zelfs instructeurs toewijzen. Polar Club biedt tevens de mogelijkheid om vooraf online in te schrijven voor lessen. Eenvoudiger kan niet! Houd overzicht en bekijk in de app maandoverzichten van de prestaties en statistieken voor één of meer groepslessen.

Wat is er nu leuker dan samen je doelen bereiken?

Wat is er nu leuker dan samen je doelen bereiken? Met Polar Club kun je een online community aanmaken en vervolgens leden van je fitnessclub toevoegen. De leden kunnen dan zowel tijdens de les als daarbuiten hun prestaties met elkaar delen. Binnen de community kun je ook evenementen of campagnes delen met de leden van je fitnessclub.

1. Je club inschrijven

Direct aan de slag - $ 1200 *

2. De Polar Club app downloaden

App downloaden

3. Hartslagsensoren aanschaffen

De H7 10-kit nu kopen - € 649,00


*Kosten van een licentie voor de Polar Club-webservice en app voor 12 maanden, exclusief btw. Afhankelijk van de regio kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. De licentie wordt na twaalf maanden automatisch verlengd.

Hartslagtraining

Resultaten op basis van feiten

Ontdek de voordelen van hartslagtraining. Met Polar Club kunnen de deelnemers van jouw groepslessen zelf ervaren waarom het trainen met verschillende hartslagintensiteiten de beste manier is om jezelf te verbeteren. Daarbij werkt het zien van je hartslag op het grote scherm voor iedereen inspirerend zodat je samen individuele trainingsdoelen kunt bereiken.

Polar A360

Fitness tracker met hartslagmeting via de pols

Met Polar A360 zijn trainingen op basis van je hartslag nu gemakkelijker dan ooit. Je hoeft alleen de trainingsmodus aan te zetten en je kunt beginnen! Snel en eenvoudig je hartslag meten; of je nu in de sportschool aan het fitnessen bent of meedoet aan je favoriete groepsles.

Polar A360 is volledig compatibel met Polar Club Solution, waardoor je niet alleen jouw hartslag kunt volgen op het grote scherm, maar ook advies krijgt over de juiste hartslagzone en hoe je jouw trainingsdoelen kunt halen. Behalve de hartslagmetingen die de Polar A360 doet tijdens je trainingen, wordt ook je dagelijkse activiteit, stappen, calorieën en slaappatroon in kaart gebracht, én word je op de hoogte gehouden van inkomende telefoongesprekken of berichten via smart notifications.

Polar ecosystem

Powered by Flow

Naast Polar Club is er Flow Ecosystem: dé oplossing voor jou, je trainers of mede-clubleden die hun fitnesswensen willen waarmaken.

Polar Fitness Trackers

Wij bieden een complete reeks compatibele Fitness Trackers die clubleden kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen, zoals wat pondjes kwijtraken of trainen voor een evenement. Ontdek meer.

Polar Flow Web Service

Met de Polar Flow webservice krijgen clubleden snel en eenvoudig inzicht in hun persoonlijke trainingsprestaties, die ze vervolgens met vrienden kunnen delen en samen met hen kunnen beoordelen. Ontdek meer.

Polar Coach

Met de gratis Polar Coach service kunnen personal trainers hun klanten nu nog beter begeleiden op hun weg naar succes. Ontdek meer.