check tag wrench cart

Polar introduceert hartslagmeting aan de pols met de Polar A360 Fitness Tracker

22/10/2015

Dendermonde, 22 oktober 2015. Polar- pionier in sports en fitness wearables en marktleider op het vlak van hartslagmeting - tilt zijn fitnesstrackers naar een hoger niveau met de lancering van de kleurrijke Polar A360 met hartslagmeting aan de pols. Naast 24/7 activiteitstracking is de Polar A360 voorzien van toonaangevende trainingsbegeleiding op basis van hartslagmeting. Al die informatie wordt weergegeven op een kleurentouchscreen in hoge resolutie. De A360 is waterdicht en registreert de dagelijkse activiteit, het aantal stappen, calorieën, work-outs en slaap.

De Polar A360 is ontworpen om een 360°-lifestyle te begeleiden en activiteit aan te moedigen. Het sporthorloge trilt om gebruikers te waarschuwen bij inkomende oproepen, berichten, agendareminders, sociale media updates en om hen er vriendelijk aan te herinneren dat ze te lang stilzitten. De A360 is niet alleen stijlvol maar ook comfortabel dankzij kleine, middelgrote tot grote polsbanden voor een perfecte pasvorm. Gebruikers kunnen hun eigen stijl laten aansluiten via de verwisselbare en fel gekleurde polsbanden gemaakt van zachte siliconen. De polsbanden, afzonderlijk verkrijgbaar, zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren: Powder White, Charcoal Black, Neon Green, Sorbet Pink en Navy Blue. Volledig opgeladen registreert de A360 twee weken lang 24/7 alle activiteit, inclusief een uur training per dag. Gebruikers die liever met hartslagsensor om de borst trainen kunnen steeds de Polar H7 hartslagsensor gebruiken. De A360 komt in november 2015 op de markt en kost€ 199.90.

"Het geheim van de wereldberoemde Polar - nauwkeurigheid schuilt in de manier waarop de sensor de data verzamelt en in de interpretatie ervan. Wij ontwikkelden ons eigen algoritme voor optische hartslagmeting en optimaliseerden het hardwaredesign om te garanderen dat de A360 voldoet aan de nauwkeurigheids- en kwaliteitsstandaarden die gebruikers ondertussen van Polar verwachten", zegt Marco Suvilaakso, Global Product Director bij Polar. "Polar creëerde de eerste hartslagmeter en blijft 38 jaar later bij heel wat sporters nog steeds de referentie op het vlak van hartslagmeting." De nieuwste Polar wearable doet meer dan de dagelijkse activiteit meten: het sporthorloge geeft persoonlijke trainingsbegeleiding en motiveert gebruikers om hun doelstellingen te realiseren. De A360 is uitgerust met de unieke Polar Smart Coaching-functies zoals Activity Guide en Activity Benefit die praktische dagelijkse suggesties voor activiteitsdoelstellingen geven en het effect ervan op de gezondheid van de gebruiker.

De dagelijkse activiteits- en hartslagdata zijn te bekijken via de Polar Flow mobiele app (voor iOS of Android), met een grondige analyse van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteit. De Polar Flow webservice biedt ook toegang tot een persoonlijk fitheids- en trainingsdagboek. Wie traint met een coach of personal trainer krijgt bovendien via Polar Flow for Coach extra trainingsondersteuning. Via de webservice kan men ook toegang krijgen tot work-outinformatie, deze delen en feedback krijgen van de eigen coach. De A360 werkt ook samen met Polar Club zodat gebruikers kunnen trainen met de trainers van de club die live hun hartslagdata kunnen bekijken tijdens fitnesssessies.

De Polar A360 is wereldwijd vanaf november beschikbaar, zowel online als bij de dealers, in de kleuren Charcoal Black (zwart, maat M, L) en Powder White (wit, maat S). Kostprijs€ 199.90. Andere kleuren zoals Sorbet Pink (roze, S) en Navy Blue (blauw, M) volgen snel na de lancering. Verwisselbare polsbandjes in diverse maten zijn vanaf begin volgend jaar te koop in de kleuren Powder White, Charcoal Black, Sorbet Pink, Navy Blue en Neon Green.

Voor meer info: http://www.polar.com/A360

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.