check tag wrench cart

Polar combineert Fitness en Fashion in de Polar Loop Crystal, een modieuze Activity Tracker

04/11/2015

Dendermonde, 4 november 2015 - Polar- pionier in sports en fitness wearables en marktleider op het vlak van hartslagmeting sinds meer dan 35 jaar - introduceert de ultieme fashion polsband voor vrouwelijke fitnessfans: de Polar Loop Crystal. Polar's nieuwe juweeltje pronkt met 30 Swarovski® kristallen en een zachte, comfortabele en verstelbare kraakwitte armband. Niet alleen het oogverblindende design is kenmerkend voor de Polar Loop Crystal, de activity tracker meet ook de dagelijkse portie beweging en slaap. Daarnaast ontvangt de gebruiker ook een zacht trilsignaal om hem te waarschuwen dat het tijd is om te bewegen wanneer hij te lang heeft stil gezeten. Trainingsbegeleiding en slimme meldingen zorgen ervoor dat dit juweeltje even krachtig en slim is als de persoon die het draagt.

"Polar is reeds lang actief met het ontwikkelen van fitness producten die mensen aanzetten tot sporten en die zorgen voor begeleiding naar een gezonde levensstijl. Actief zijn en focussen op zich goed voelen is een kenmerk dat we sinds lang erg hoog in het vaandel voeren", zegt Marco Suvilaakso, Global Product Director bij Polar. "Steeds vaker zien consumenten technologie als een middel om hun hectische leven makkelijker te maken. De Polar Loop Crystal werd specifiek ontworpen voor vrouwen met een passie voor mode die op zoek zijn naar een accessoire dat hen vergezelt in hun dagelijkse routine, dat zorgt voor de nodige motivatie en hen helpt om hun gezondheidsdoelen te bereiken waardoor ze zich goed voelen."

Ontworpen om zowel slim als aantrekkelijk te zijn registreert de Loop Crystal dagelijkse activiteiten zoals het aantal stappen, het calorieverbruik, trainingssessies en slaap. Indien de gebruiker te lang inactief is geweest trilt de Loop Crystal zachtjes om aan te geven dat het tijd is om even te bewegen. Deze slimme activity tracker zorgt ervoor dat drukbezette vrouwen verbonden blijven. De Loop Crystal trilt en geeft een waarschuwing op het LED-display bij inkomende oproepen, tekstberichten en kalenderherinneringen. Tijdens het sporten kunnen gebruikers de Loop Crystal koppelen aan de Polar H7 Bluetooth® Smart hartslagsensor voor nauwkeurige live hartslagmeting.

De Loop Crystal werd versierd met 30 Swarovski kristallen die werden ingewerkt in de decoratieve gepolijste randen van stainless steel. De witte polsband van zachte siliconen kan op maat worden aangepast door de gebruiker. Voor de discrete sluiting werd kwaliteitsvol roestvrij staal gebruikt. Een "touch" knop activeert de 85 afzonderlijk geplaatste LED-lampjes op het display van de Loop Crystal en laat toe om tussen de verschillende schermweergaven te wisselen.

De Loop Crystal zorgt voor persoonlijke trainingsbegeleiding en beschikt over Polar's unieke smart coaching functies om gebruikers te motiveren een actievere levensstijl na te streven. Via de Polar Flow app of website voert de gebruiker persoonlijke data in zoals leeftijd, geslacht en gewicht, aangevuld met het niveau van dagelijkse activiteit. De gebruiker ontvangt op basis hiervan een persoonlijke en dagelijkse activiteitendoelstelling. Daarnaast ontvang je ook feedback betreffende het resultaat van je activiteit en richtlijnen om gemotiveerd te blijven en er een gezonde levensstijl kan op na te houden.

Vanaf november 2015 is de Polar Loop Crystal beschikbaar op www.polar.com , via gespecialiseerde juwelierszaken en bij erkende Swarovski verdelers. De adviesverkoopprijs is€ 159,90.

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.