check tag wrench cart

De Polar A300 brengt kleur en motivatie voor fitnessliefhebbers

03/10/2015

Dendermonde, 10 maart 2015 – Polar, marktleider op het vlak van hartslagmeting en draagbare sporttechnologie, introduceerde zijn nieuwste product. Als gevestigde naam in het segment van de hartslagmeters, luidt de Polar A300 een nieuw tijdperk in op het vlak van fitnessmeters. Naast de bekende Polar Smart Coaching-functies op basis van de hartslag, beschikt de Polar A300 ook over 24/7 activiteitsmeting.

De Polar A300 is bedoeld voor echte fitnessfanaten die belang hechten aan een goede look gekoppeld aan een heerlijk gevoel. De prachtig ontworpen Polar A300 is comfortabel om te dragen, beschikt over een naadloos en lichtgewicht design, en is verkrijgbaar in zes speelse kleuren. De polsband gemaakt van siliconen kan heel eenvoudig worden vervangen en aangepast aan elke stijl en gelegenheid. Extra polsbandjes zijn apart verkrijgbaar als accessoire. De A300 is waterproof en begeleidt de gebruiker 24/7 gedurende tot vier weken zonder opladen.

Gedragen in combinatie met de uiterst accurate Polar H7 hartslagsensor, geeft de A300 een goed inzicht in training gebaseerd op hartslag. De A300 helpt de gebruiker op de juiste manier te trainen om zijn fitheid te verbeteren en op een gezonde manier zijn grenzen te verleggen. De gebruiker ontvangt motiverende feedback direct na de training. Dit omvat ook Energy Pointer: een eenvoudig te gebruiken functie die visueel weergeeft wat het belangrijkste effect was van de training, conditieverbetering of vetverbranding. De Smart Calories-functie berekent het totale calorieverbruik tijdens het trainen en de dagelijkse activiteit, en toont precies hoeveel calorieën werden verbruikt gedurende de dag.

De Polar A300 is een all-day lifestyle product ideaal voor het registreren van de dagelijkse activiteit. De A300 meet de totale actieve tijd, het aantal stappen, de afgelegde afstand en de slaaptijd, en laat zelfs zien hoe rustgevend uw slaap was. De Activity Benefit-functie registreert alle actieve keuzes gedurende de dag en laat zien hoe ze helpen om gezond te blijven. De A300 beloont de gebruiker wanneer hij genoeg heeft gedaan, en spoort hem aan tot beweging wanneer het dagelijkse activiteitsdoel nog niet helemaal is bereikt. Daarnaast onderbreekt de A300 lange periodes van inactiviteit door te trillen en de gebruiker aan te moedigen om te bewegen. De activiteits- en trainingsgegevens van de A300 kunnen via Bluetooth Smart gesynchroniseerd worden met de Polar Flow webservice en app. De Polar Flow webservice en mobiele app geven toelichting bij de voordelen van dagelijkse actieve keuzes. Dagelijkse activiteits- en trainingsoverzichten in Polar Flow kunnen gedeeld worden met vrienden voor extra motivatie.

De elegante Polar A300 is verkrijgbaar vanaf begin juni voor een adviesprijs van € 119,90, of € 159,90 in combinatie met de Polar H7 hartslagsensor. De aanbevolen verkoopprijs van extra polsbandjes bedraagt € 24,90. De Polar A300 zal naar verwachting vanaf juni in meer landen verkrijgbaar zijn.

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.