check tag wrench cart

Geen slaap, geen prestatie

Tips voor fitnessliefhebbers die beter willen slapen en presteren

Als je wilt dat je training betere resultaten oplevert, is de oplossing eenvoudig:

Begin met meer tijd door te brengen in dromenland.

Uit bijna alle onderzoeken blijkt dat goed slapen niet alleen leidt tot betere resultaten in de sportschool, maar ook tot betere resultaten op de weg, bij trails, op de baan en bij veldtraining. Scroll naar beneden om meer te weten te komen over hoe slaap (of tekort aan slaap) van invloed is op je training en herstel, hoeveel slaap genoeg is en hoe je ervoor zorgt dat je beter slaapt.

Waarom slaap belangrijk is

Investeren in je slaapkwaliteit levert aanzienlijke voordelen op, zoals spierherstel, een gezonder hart, een efficiënte hormoonproductie en stofwisseling, en een beter humeur. Onvoldoende of slechte slaap heeft daarentegen een negatieve invloed op verschillende aspecten van je conditie.

Meer lezen

Hoeveel slaap is genoeg?

Als het gaat om slapen, is er geen standaardformule die voor iedereen geldt. We geven je hier wel wat aanbevelingen en tips die je niet alleen vertellen of je genoeg slaapt, maar ook of je goed slaapt.

Meer lezen

Hoe zorg je dat je beter slaapt?

Als je je slaap wilt verbeteren, begin dan hier:

‎1. Volg en analyseer je slaap

‎2. Probeer deze tips voor goede slaapgewoontes

Meer lezen

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Hey there fitness aficionado!

Looks like you’ve spent a good while with our content – we’re thinking you find it interesting. You should know that there’s more of it coming regularly. To get the frequent fitness goodness automatically, sign up for our twice a month fitness newsletter.

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen