facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup

Nederland

Esther Prijs

Over mij

Mijn sport(en):


Hardlopen, Trailrunning, powerpump, xco, step lessen, combat en yoga.

Leuk weetje:


Ik ben al vanaf mijn 4e gek van sport en dans. Ik zat vroeger op een dansschool in Utrecht met salsa, afro, jazz, theater en hip hop. Van mijn 4e tot 14e deed ik ritmisch gymnastiek en ballet. Ik zat in de selectie en deed wedstrijden. Op mijn 20e ben ik de basis opleiding fitness en aerobic trainer gaan volgen en erna step lessen. Ik gaf toen ruim 5 jaar les op een sportschool. Verder ben ik moeder van een mooie dochter. En ik ben ruim 15 jaar werkzaam als preventie en operatie assistente en werk nu 8 jaar met een mooi team vlakbij Utrecht.

Genantste sportmoment:


Dat ik in een ritmisch gym wedstrijd een complete blackout kreeg en stokstijf bleef staan. En op een hardloopband van de band af viel omdat ik struikelde. Ook tijdens een trailrun tijdens het kletsen over een boomwortel struikelde en al rollend door het zand ging en mijn mond ook onder het zand zat.

Trotste sportmoment:


Mijn 38km trail run door het Mullerthal in Luxemburg, met heel veel trappen en bruggetjes en met hoofdlampen door grotten. Dat was zo gaaf en zo mooi. Mijn snelste marathon in Amsterdam in oktober 2018 (4u17')'. En mijn 21km strongmanrun.

Product(en)