1 januari 2019

Neem deel aan de Polar Virtual Race Benelux en maak kans op fantastische prijzen!

#PolarVirtualRaceBenelux

 

DE POLAR VIRTUAL RACE IS EEN VIRTUELE TEAMCOMPETITIE

Op 1 januari 2019 rennen alle deelnemers 30 minuten lang waar ze ook zijn, zonder enige geografische beperking. 
Elk team wordt geleid door een Polar Ambassador Benelux. Het winnende team is de groep die collectief het meeste km 's loopt, waarbij enkel de top 10 prestaties per groep meetellen.

HOE DEELNEMEN?

Stap 1 - Zoek naar de PolarVirtualRaceBenelux-groepen op Polar Flow en voeg jezelf toe aan de groep van een ambassadeur naar keuze. Je mag slechts deel uitmaken van één groep om je deelname te laten gelden.
Als je nog geen Polar Flow-account hebt, kun je HIER gratis een account aanmaken alvorens een groep te selecteren.

Stap 2 - Registreer je hardloopsessie van 30 minuten op 1 januari met een Polar sporthorloge of met de gratis Polar Beat applicatie die je kunt downloaden in de Apple Store of de Play Store.

Stap 3 - Upload je hardloopsessie voor 23:59 uur van de Polar Virtual Race dag naar Polar Flow en post ze in de groep van jouw ambassadeur. Elk groepslid mag maximaal één sessie delen.

DE PRIJZEN

Voor de top 10 leden van het winnende team*:
Deelname aan een exclusief hardloopevenement

De top 3 hardlopers**:
De gloednieuwe Polar Vantage M, een veelzijdig multisport- en hardloophorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt.

Veel succes aan alle deelnemers!

*Het winnende team is de groep die collectief het meeste km 's loopt, waarbij enkel de top 10 prestaties per groep meetellen.
**De 3 mannelijke en 3 vrouwelijke deelnemers (exclusief de ambassadeurs) die de meeste km 's hebben afgelegd, ongeacht het team waarin ze zich bevinden.