Polar

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht sporthorloge met barometer dat sporters geavanceerde trainingstools biedt voor betere loopefficiëntie, trainingssessies en sportprestaties.

Polar Pacer

Sport is spel – waarom zou je het moeilijk maken? De Polar Pacer is een no-nonsense sporthorloge dat beginnende sporters voorziet van alle essentiële functies, plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

WETENSCHAPPELIJK EN MEDISCH ONDERZOEK

Onderzoek is de kern van wat we doen.

Ben je op zoek naar de juiste hulpmiddelen voor je onderzoeksproject, of de juiste partner voor een samenwerking? Vertrouw op de kennis van Polar.

Powered by Polar

Wij zijn wetenschap.

De producten die we maken, zijn het resultaat van jaren ongeëvenaarde innovatie in wetenschap en begeleidingstechnologie. Onze technologie biedt onderzoekers betaalbare, hoogwaardige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om fysiologisch, medisch en sportwetenschappelijk onderzoek en studies voor grote testgroepen uit te voeren.

Polar Research Center

Het Polar Research Center bestaat uit een eigen team van deskundigen op het gebied van technologie, fysiologie en data science. Het Center voert innovatief onderzoek uit op het gebied van wearable technologie, sportwetenschappen, lichaamsbeweging en slaap. Het team is actief betrokken bij onderzoekssamenwerkingen wereldwijd.

Onze kennis verbetert de menselijke prestaties.

Miljoenen

actieve gebruikers

+ 11.000

gepubliceerde onderzoeken

+ 450

geregistreerde patenten

opgericht in 1977

Pioniers in de sportwetenschap

Polar producten voor onderzoeksprojecten

De producten en technologieën van Polar worden al tientallen jaren als referentiemateriaal of onderzoeksapparatuur toegepast in zowel academische als bedrijfsmatige onderzoeksprojecten en validatiestudies. Het resultaat? De publicatie van duizenden onderzoeksartikelen per jaar.

Polar H10

De gouden standaard borstband met ECG hartslagmeter en zender. De Polar H10 is ontworpen voor topsporters.

Meer lezen

Polar Verity Sense

Optische hartslagsensor met ingebouwd geheugen, met Bluetooth, ANT+ en SDK voor connectiviteit en real-time gegevensweergave.

Meer lezen

Polar tools voor developers

Polar API en SDK maken toegang mogelijk tot gegevens die door Polar apparaten zijn geregistreerd.

Meer lezen

Polar Team Pro

Uiterst precieze gps-bewegingsgegevens, inertie-sensormetingen en geïntegreerde hartslagmeting in een mobiel, draagbaar en gebruiksvriendelijk spelervolgsysteem.

Meer lezen

Aan de slag

1

Kies een product. Polar sensoren en wearables werken naadloos samen met Polar systemen en kunnen ook worden gesynchroniseerd met integraties van derden.

2

Documentatie voor developers. Download de handleiding met stap-voor-stap instructies als je Polar technologie in je eigen systemen wilt integreren.

Ontmoet onze partners

Canadian Sport Institute Calgary

Het Sport Product Testing team van het Canadian Sport Institute Calgary levert objectieve en relevante inzichten die bedrijven helpen nauwkeurige en gebruiksvriendelijke producten te ontwikkelen voor hun klanten. Op basis van onze grondige kennis van functionele prestaties en klantenbeleving bieden we onbevooroordeelde producttests door derden aan voor sport-, fitness-, wellness- en technologiebedrijven in alle fasen van de productontwikkelingscyclus.

Universiteit van Oulu

De Universiteit van Oulu is een internationale wetenschappelijke instelling die door middel van onderzoek en onderwijs toekomstgerichte innovatie, welzijn en kennis creëert. Met de nadruk op levenslange gezondheid is de Universiteit van Oulu de bakermat van veel bedrijven die zich richten op gezondheidstechnologie, waaronder Polar.

Universiteit van Jyväskylä

De sectie Sporttechnologie in Vuokatti maakt deel uit van de Faculteit voor sport- en gezondheidswetenschappen van de Universiteit van Jyväskylä. Onze specialiteit is multidisciplinair toegepast onderzoek en onderwijs op het gebied van biologische aspecten van lichamelijke activiteit, met een specifieke focus op sport- en welzijnstechnologie en de Scandinavische wintersporten.

Swiss Federal Institute of Sport Magglingen SFISM

Het SFISM maakt deel uit van het Zwitserse Federal Office of Sport (FOSPO) en is verbonden aan de Bern University of Applied Sciences. Het SFISM doet onderzoek op het terrein van prestatiesport, sporteconomie, sportonderwijs, sporttechnologie, sportfaciliteiten, sportmonitoring en -evaluatie, en integratie en preventie.

Santasport, Olympic Training Center Rovaniemi

Santasport is één van de elf sportinstituten in Finland. Het Olympic Training Center Rovaniemi is één van de zes Olympische trainingscentra in Finland. Met een uitgebreid netwerk van universiteiten, sportbonden, onderzoeksinstituten en andere deskundigen, bieden wij een breed aanbod van opleidingen op diverse gebieden van sport en welzijn en in verschillende sporten. Onze belangrijkste aandachtspunten zijn wintersporten en de ontwikkeling van coachingsvaardigheden.

Universiteit van Helsinki

De Sleep & Mind Research Group van de Universiteit van Helsinki (faculteit Geneeskunde) doet onderzoek naar slaap, cognitie en emoties en gebruikt daarbij multidisciplinaire methoden, waaronder wearable technologie. Ons onderzoek varieert van grote cohortstudies tot experimenteel slaaplaboratoriumwerk - zo kunnen we zowel slaapgerelateerde verschijnselen als de onderliggende exacte processen bestuderen.

Olympiatoppen

Het Noorse olympische sportcentrum Olympiatoppen vormt het hart van de Noorse topsport. Olympiatoppen biedt Noorse topsporters en nationale teams een combinatie van kennis, competentie en wetenschap. Het is ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor sporters en coaches uit alle sportrichtingen, die hun ervaringen delen en de Noorse topsportcultuur leren ontwikkelen.

VTT

VTT is een van de toonaangevende onderzoeksorganisaties in Europa, met bijna 80 jaar ervaring in grensverleggend onderzoek en resultaten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ons bedrijf van meer dan 2.000 professionals richt zich op de ontwikkeling van systemische en technologische oplossingen die fundamentele veranderingen kunnen teweegbrengen.

WHITEPAPERS

De wetenschap achter onze technologie, producten en services.

Ontdek meer

Laten we praten.

Wil je meer weten over de zakelijke oplossingen van Polar of ben je klaar om van start te gaan? Vul het onderstaande formulier in, dan zal een medewerker van het plaatselijke Polar B2B-supportteam contact met je opnemen.

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

NOTIFY_ME_NEWSLETTER_POPUP

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME]

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_LEAVE_EMAIL] Polar Ignite 3 [simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_AVAILABLE_FOR_ORDER]

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.