[product_description:OH1]

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_SCIENCE]

WETENSCHAPPELIJK EN MEDISCH ONDERZOEK

Onderzoek is de kern van wat we doen.

Powered by Polar

Wij zijn wetenschap.

Polar Research Center

Onze kennis verbetert de menselijke prestaties.

Miljoenen

actieve gebruikers

+ 11.000

gepubliceerde onderzoeken

+ 450

geregistreerde patenten

opgericht in 1977

Pioniers in de sportwetenschap

Polar producten voor onderzoeksprojecten

Polar H10

Meer lezen

Polar Verity Sense

Meer lezen

Polar tools voor developers

Meer lezen

Polar Team Pro

Meer lezen

Aan de slag

1

Kies een product. Polar sensoren en wearables werken naadloos samen met Polar systemen en kunnen ook worden gesynchroniseerd met integraties van derden.

2

Documentatie voor developers. Download de handleiding met stap-voor-stap instructies als je Polar technologie in je eigen systemen wilt integreren.

Ontmoet onze partners

Canadian Sport Institute Calgary

Het Sport Product Testing team van het Canadian Sport Institute Calgary levert objectieve en relevante inzichten die bedrijven helpen nauwkeurige en gebruiksvriendelijke producten te ontwikkelen voor hun klanten. Op basis van onze grondige kennis van functionele prestaties en klantenbeleving bieden we onbevooroordeelde producttests door derden aan voor sport-, fitness-, wellness- en technologiebedrijven in alle fasen van de productontwikkelingscyclus.

Universiteit van Oulu

De Universiteit van Oulu is een internationale wetenschappelijke instelling die door middel van onderzoek en onderwijs toekomstgerichte innovatie, welzijn en kennis creëert. Met de nadruk op levenslange gezondheid is de Universiteit van Oulu de bakermat van veel bedrijven die zich richten op gezondheidstechnologie, waaronder Polar.

Universiteit van Jyväskylä

De sectie Sporttechnologie in Vuokatti maakt deel uit van de Faculteit voor sport- en gezondheidswetenschappen van de Universiteit van Jyväskylä. Onze specialiteit is multidisciplinair toegepast onderzoek en onderwijs op het gebied van biologische aspecten van lichamelijke activiteit, met een specifieke focus op sport- en welzijnstechnologie en de Scandinavische wintersporten.

Swiss Federal Institute of Sport Magglingen SFISM

Het SFISM maakt deel uit van het Zwitserse Federal Office of Sport (FOSPO) en is verbonden aan de Bern University of Applied Sciences. Het SFISM doet onderzoek op het terrein van prestatiesport, sporteconomie, sportonderwijs, sporttechnologie, sportfaciliteiten, sportmonitoring en -evaluatie, en integratie en preventie.

Santasport, Olympic Training Center Rovaniemi

Santasport is één van de elf sportinstituten in Finland. Het Olympic Training Center Rovaniemi is één van de zes Olympische trainingscentra in Finland. Met een uitgebreid netwerk van universiteiten, sportbonden, onderzoeksinstituten en andere deskundigen, bieden wij een breed aanbod van opleidingen op diverse gebieden van sport en welzijn en in verschillende sporten. Onze belangrijkste aandachtspunten zijn wintersporten en de ontwikkeling van coachingsvaardigheden.

Universiteit van Helsinki

De Sleep & Mind Research Group van de Universiteit van Helsinki (faculteit Geneeskunde) doet onderzoek naar slaap, cognitie en emoties en gebruikt daarbij multidisciplinaire methoden, waaronder wearable technologie. Ons onderzoek varieert van grote cohortstudies tot experimenteel slaaplaboratoriumwerk - zo kunnen we zowel slaapgerelateerde verschijnselen als de onderliggende exacte processen bestuderen.

Olympiatoppen

Het Noorse olympische sportcentrum Olympiatoppen vormt het hart van de Noorse topsport. Olympiatoppen biedt Noorse topsporters en nationale teams een combinatie van kennis, competentie en wetenschap. Het is ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor sporters en coaches uit alle sportrichtingen, die hun ervaringen delen en de Noorse topsportcultuur leren ontwikkelen.

VTT

VTT is een van de toonaangevende onderzoeksorganisaties in Europa, met bijna 80 jaar ervaring in grensverleggend onderzoek en resultaten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ons bedrijf van meer dan 2.000 professionals richt zich op de ontwikkeling van systemische en technologische oplossingen die fundamentele veranderingen kunnen teweegbrengen.

WHITEPAPERS

De wetenschap achter onze technologie, producten en services.

Ontdek meer

Laten we praten.

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

NOTIFY_ME_NEWSLETTER_POPUP

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME]

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_LEAVE_EMAIL] Polar Ignite 3 [simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_AVAILABLE_FOR_ORDER]

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.