Polar

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht sporthorloge met barometer dat sporters geavanceerde trainingstools biedt voor betere loopefficiëntie, trainingssessies en sportprestaties.

Polar Pacer

Sport is spel – waarom zou je het moeilijk maken? De Polar Pacer is een no-nonsense sporthorloge dat beginnende sporters voorziet van alle essentiële functies, plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

SCHOLEN EN ONDERWIJS

Lichamelijke opvoeding meetbaar leuker maken.

Motiveer en help je leerlingen hun potentieel te bereiken met de Physical EdTech-oplossingen van Polar. Leukere, interactieve gymlessen die je leerlingen aanspreken.

Gebruikt door meer dan 10.000 scholen wereldwijd.

Gymlessen toegespitst op de leerling.

De kinder- en pubertijd brengen hun eigen problemen met zich mee. Kinderen, tieners en jonge volwassenen leren elke dag nieuwe dingen over zichzelf en hun lichaam. Als leerlingen de persoonlijke gegevens die hen uniek maken kunnen zien, begrijpen en ernaar handelen, kan het resultaat een enorme stimulans geven.

Fit zijn moet fun zijn.

Houd je klas geïnteresseerd en betrokken gedurende de paar uur gymles van je leerlingen. Een gymles moet leuk zijn... en dat kan ook, met uitdagingen en beloningsbadges op basis van het volgen van persoonlijke prestaties in realtime.

Vertaal wetenschap naar de gymzaal.

Onze hartslag- en sportvolgtechnologie is gebaseerd op meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. Dat wil zeggen dat je leerlingen nauwkeurige en betrouwbare gegevens krijgen, die hen leren hun lichaam te begrijpen.

Polar GoFit

Slimmere, productievere en inclusievere gymlessen.

Educatief

Begeleid je leerlingen terwijl ze de mogelijkheden van hun lichaam leren kennen.

Meten

Evalueer de vooruitgang en ontwikkeling van elke leerling op langere termijn.

Geen limieten

Leg elk moment vast met offline registratie, zelfs als leerlingen buiten bereik zijn.

Aan de slag

1

Meld je aan voor de gratis proefversie. Vraag een proefversie van 30 dagen aan om Polar GoFit in jouw school te testen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

2

Kies een sensorpakket. Polar sensoren werken naadloos samen met Polar GoFit en zijn zo ontworpen dat iedereen ze kan dragen.

3

Download de app. Installeer Polar GoFit op je iPad of Chromebook met internetverbinding.

Geliefd bij onze klanten

"Polar GoFit is de coolste tool in de gymzaal! De zesdeklassers deden hun sensor in een mum van tijd om en alles werkte vanaf de eerste keer perfect. Ze vonden het geweldig om hun hartslag te tracken en het motivatieniveau was echt hoog.”

"De eerste keer dat ik in contact kwam met de producten van Polar was 12 jaar geleden op de universiteit. Het is fascinerend om te zien hoe de visuele weergave leerlingen nog steeds motiveert en hun aandacht er bij houdt! In al die jaren is dat niet veranderd, alleen de technologie is steeds beter geworden."

Waarom leerkrachten op Polar vertrouwen

12.000

scholen wereldwijd

1,36 miljoen

leerlingen

11.000

leerkrachten

Niet iets voor jou?

Bekijk onze andere oplossingen.

POLAR FLOW FOR COACH

Voor beter, makkelijker en slimmer coachen.

Alle trainingsgegevens van iedereen die je coacht op één plek.

Laten we praten.

Wil je meer weten over de zakelijke oplossingen van Polar of ben je klaar om van start te gaan? Vul het onderstaande formulier in, dan zal een medewerker van het plaatselijke Polar B2B-supportteam contact met je opnemen.

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

NOTIFY_ME_NEWSLETTER_POPUP

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME]

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_LEAVE_EMAIL] Polar Ignite 3 [simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_AVAILABLE_FOR_ORDER]

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.