Polar

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht sporthorloge met barometer dat sporters geavanceerde trainingstools biedt voor betere loopefficiëntie, trainingssessies en sportprestaties.

Polar Pacer

Sport is spel – waarom zou je het moeilijk maken? De Polar Pacer is een no-nonsense sporthorloge dat beginnende sporters voorziet van alle essentiële functies, plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

SPORTTEAMS

Krachtig spelervolgsysteem voor sterk presterende teams.

Het spelervolgsysteem en de smart clothing-technologie van Polar zijn gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in teamprestatievolgsystemen voor topsportteams en bieden de allernieuwste hulpmiddelen aan teams over de hele wereld. Met meer dan 15 jaar ervaring in spelevolgsystemen voor topsportteams, biedt Polar spelervolgsystemen en smart clothing technologie state-of-the-art tools voor teams over de hele wereld.

Powered by Polar

Til de prestaties van je team een klasse hoger

Haal het maximum uit je trainingssessies.

Teams, coaches en spelers profiteren van de prestatiegerichte trainingsoplossingen van Polar: de statistieken en spelersanalyses worden live uitgezonden op een tablet zodat iedereen ze kan volgen.

Meet je succes.

Essentiële prestatie-indicatoren zoals hartslag, trainingsbelasting, calorieverbruik, snelheid en afstand geven waardevolle inzichten in de prestaties van sporters en kunnen helpen overtraining en blessures te voorkomen. Zo zorg je dat je team in optimale conditie blijft.

Wij begrijpen wanneer je spelers er klaar voor zijn.

Meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling op het gebied van sportwetenschap en sportieve prestaties hebben ervoor gezorgd dat de producten en oplossingen die wij maken de conditie van het menselijk lichaam accuraat beoordelen en interpreteren.

We stuwen de sportwereld vooruit

+ 500

NCAA-teams

+ 200

pro-voetbalteams

19

nationale voetbalbonden

16

NHL-teams

13

NFL-teams

10

MLB-teams

VOOR PROFESSIONELE CLUBS

Polar Team Pro

Uiterst precieze gps-bewegingsgegevens, inertie-sensormetingen en geïntegreerde hartslagmeting in een mobiel, draagbaar en gebruiksvriendelijk spelervolgsysteem.

Klaar om aan de slag te gaan?

1

Neem contact op. Vraag om een demo door een deskundige vertegenwoordiger en bespreek de beste opties voor jouw team.

2

Bestel de kit. Voorzie je spelers van Polar wearables en maak verbinding met Polar Team Pro.

3

Klaar! Je licentie is geactiveerd en klaar voor gebruik. Je kunt meer spelers en wearables toevoegen wanneer dat nodig is.

VOOR SPORTVERENIGINGEN

Polar Team

Het Polar Team spelersvolgsysteem toont nauwkeurige, real-time hartslag- en spelersgegevens voor zaalsporten. Profiteer van de gebruiksvriendelijke volganalyses en neem geïnformeerde beslissingen naarmate het seizoen vordert.

Blijf gefocust.

Gebruiksvriendelijke spelervolgrapporten in realtime en post-trainingrapporten zorgen voor productievere sessies.

Motiveer

Push en stimuleer de spelers met live displays van individuele inspanningen en hartslag tijdens sessies.

Verbeter

Plan en pas trainingssessies en seizoenen aan voor optimale effectiviteit op basis van geregistreerde spelersgegevens.

Begin meteen

1

Download de app. Download de iOS app voor iPad en maak het team aan. Je kunt meteen aan de slag.

2

Kies een sensorpakket. Polar sensoren werken naadloos samen met Polar Team en zijn zo ontworpen dat iedereen ze kan dragen.

3

Klaar! Koppel je producten met de Polar Team app en volg het onboarding proces.

Download de app

Geliefd bij onze klanten

“Polar Team Pro helpt ons om individueel de trainingsbelasting van spelers aan te passen en hun herstelpatronen te volgen, zodat ze goed voorbereid topprestaties kunnen leveren in het toernooi.”

"Met een trackingtool als Polar Team Pro hoeven spelers alleen nog maar een kleine bewegingssensor te dragen, zodat hun activiteit en andere geavanceerde data live kan worden bijgehouden."

Polar API

Verbinding met jouw spelermanagementsysteem

Polar Team Pro kan via een gestroomlijnde API-integratie aan spelermanagementsystemen worden gekoppeld. Daardoor kunnen ook applicaties van derden gebruikmaken van de prestatiegegevens van spelers.

Laten we praten.

Wil je meer weten over de zakelijke oplossingen van Polar of ben je klaar om van start te gaan? Vul het onderstaande formulier in, dan zal een medewerker van het plaatselijke Polar B2B-supportteam contact met je opnemen.

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht

WHITEPAPERS

De wetenschap achter onze technologie, producten en services.

Ontdek meer
X

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

NOTIFY_ME_NEWSLETTER_POPUP

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME]

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_LEAVE_EMAIL] Polar Ignite 3 [simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_AVAILABLE_FOR_ORDER]

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.