Polar

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro is een ultralicht sporthorloge met barometer dat sporters geavanceerde trainingstools biedt voor betere loopefficiëntie, trainingssessies en sportprestaties.

Polar Pacer

Sport is spel – waarom zou je het moeilijk maken? De Polar Pacer is een no-nonsense sporthorloge dat beginnende sporters voorziet van alle essentiële functies, plus alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Een fitnesshorloge dat strak, slank en slim is? Met de Polar Ignite 2 schiet je drie keer in de roos. Je perfecte, veelzijdige partner vol geweldige functies voor elke sport en elke levensstijl.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Een outdoor multisporthorloge, duurzaam maar toch licht van gewicht, met een lange batterijduur en militaire duurzaamheid, voor iedereen die de voorkeur geeft aan trails boven de verharde weg.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Is bewegingsvrijheid belangrijk voor jou, dan is de Polar Verity Sense bij elke sport de beste keuze.

Polar H10

Hij wordt alom beschouwd als dé standaard in draadloze hartslagmeting en is de meest nauwkeurige Polar hartslagsensor ooit.

Polar H9

Een betrouwbare, hoogwaardige hartslagmeter met borstband voor je alledaagse sporten met mogelijkheid tot verbinding via Bluetooth® en ANT+. Maak verbinding en ga aan de slag!

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

LICENTIES

Combineer de kracht van de technologie van Polar met je eigen technologie.

Voeg Polar gezondheidsalgoritmen toe aan je productportfolio.

Onze kennis verbetert de menselijke prestaties.

25

algoritme-opties

Miljoenen

gebruikersvalidaties

40+

jaar onderzoek en wetenschap

+ 450

geregistreerde patenten

+ 11.000

gepubliceerde onderzoeken

Integreer onze kennis in jouw apparaten

Polar staat wereldwijd bekend als een van de beste en meest vertrouwde merken in de branche, met meer dan 4 decennia aan wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling - en het is nog nooit zo eenvoudig geweest om onze kennis in je producten te verwerken.

We werken samen

Wij helpen je bij het bepalen van de functies die het beste bij je product of oplossing passen en zorgen voor een soepele integratie en uitrol.

De beste algoritmen in de branche

Onze algoritmen worden al meer dan 40 jaar dagelijks getoetst in onze eigen producten. Ze zijn gevalideerd door miljoenen gebruikers over de hele wereld.

Algoritmen

Kies een science-powered microservice voor je apparaat.

Activiteit

Door hun activiteit 24 uur per dag te volgen, leren je klanten over hun bewegingsroutine in hun dagelijks leven.

Training

Het bijhouden van trainingen levert gedetailleerde inzichten op. Je klanten kunnen hiernaar handelen en zo hun prestaties verbeteren.

Prestaties

Als je klanten hun essentiële prestatiegegevens kennen, kunnen ze zich richten op hoe ze beter kunnen presteren.

Slaap

Verbeter het inzicht van je klanten in hun slaaproutine, zodat ze beter uitrusten en elke dag beginnen met nieuwe energie.

Herstel

Begeleid het optimale herstel van je klanten, zodat ze klaar zijn om hun doelen voor de dag aan te pakken.

Wellness

Help je klanten het evenwicht in hun leven te herstellen door middel van holistische analyses en routines.

Ondersteuning bij elke stap die je zet.

Ons team staat je bij tijdens het gehele proces: van start tot finish.

1

Functionaliteitbeschrijving. Uitgebreide documentatie helpt je de wetenschap achter en de werking van elke functie te begrijpen.

2

Ondersteuning bij implementatie. Ons speciale algoritmeteam ondersteunt je in elke fase van de integratie.

3

Testcases Wij leveren je de testcases om de algoritme-implementatie van je product in de praktijk te beoordelen.

4

Ondersteuning bij validatie. Jij test en wij valideren. Ons QA-team staat altijd klaar om je te helpen de implementatie met succes te voltooien.

5

Opleiding. Je krijgt toegang tot educatieve content die je kunt gebruiken om je klanten te helpen de functies beter te begrijpen.

6

Ondersteuning bij marketing. We helpen je met marketingmateriaal om ervoor te zorgen dat onze functies op de juiste manier aan je klanten worden gecommuniceerd.

Laten we praten.

Wil je meer weten over de zakelijke oplossingen van Polar of ben je klaar om van start te gaan? Vul het onderstaande formulier in, dan zal een medewerker van het plaatselijke Polar B2B-supportteam contact met je opnemen.

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht

WHITEPAPERS

De wetenschap achter onze technologie, producten en services.

Ontdek meer

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

NOTIFY_ME_NEWSLETTER_POPUP

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME]

[simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_LEAVE_EMAIL] Polar Ignite 3 [simple_text:NEWSLETTER/NOTIFY_ME_AVAILABLE_FOR_ORDER]

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.