facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
vantagev2_blog

Polar Vantage V2: Voor wie is deze premium multisporthorloge het meest geschikt?

Als je op zoek bent naar het ultieme hardloophorloge, kun je niet om de Polar Vantage V2 heen. Of je nu traint voor een marathon of voor een dagelijkse duursessie, dit eersteklas sporthorloge is ontwikkeld met toegewijde hardlopers in gedachten.

De slanke aluminium behuizing bevat een reeks verrassende functies, ontworpen om niet alleen de hartslag tijdens het hardlopen bij te houden, maar ook prestaties te testen, om te helpen bij te tanken wanneer nodig en inzicht te geven in het slaappatroon. Je hoort het al: dit is een horloge voor pro’s! 

Het strakke ontwerp uit premium materialen zorgt voor een superieure look en feel. Je kiest voor een krachtig presterend, lichtgewicht horloge dat je niet in de weg zit tijdens het trainen.

Voor gedreven hardlopers die hun vorderingen willen bijhouden, is dit waterdichte multisport GPS-horloge uitgerust met een geavanceerde reeks prestatietests

Al deze gegevens worden ondersteund door Polar Flow, ons trainingsplatform dat automatisch de voortgang en patronen bijhoudt om hardlopers te helpen hun trainingsdoelen te bereiken. Bovendien kan het de gegevens synchroniseren met andere apps, zoals Strava of TrainingPeaks.

VOOR WIE IS DE POLAR VANTAGE V2 GESCHIKT?

 • Je bent een diehard sporter
 • “Een dag niet gesport is een dag niet geleefd”
 • Je houdt van grensverleggende technologie, ongeëvenaarde nauwkeurigheid en geperfectioneerd ontwerp
 • “Meten is weten” is jouw leuze.
 • Duursporten zijn jouw ding. 
 • Je wil je trainingsprestaties verbeteren en nieuwe PR’s najagen.
 • Je zoekt de juiste tools en ondersteuning om die records te breken.
 • Ook herstel, slaap en energieverbruik vind je interessant. 
 • Je streeft ernaar om allround atletisch te zijn en wil het risico op blessures minimaliseren.
 • Je wil slimmer trainen, niet alleen harder. 

OVER HET HORLOGE – POLAR VANTAGE V2

De Polar Vantage V2 is bijzonder licht (52 g) en minimalistisch ontworpen. Het horloge is gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeld onder de strengste laboratoriumomstandigheden. Het is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

 • Premium materialen en een lichtgewicht ontwerp
 • Ultralange batterijduur Tot 40 uur trainingstijd / 100 uur met GPS
 • Polar Precision PrimeTM hartslagmeting aan de pols
 • Training Load Pro & Recovery Pro
 • Sleep Plus StagesTM en Nightly RechargeTM
 • Prestatietesten voor hardlopen en fietsen
 • Hersteltest benen
 • Hardloopvermogenmeting aan de pols
 • FuelWiseTM slimme energieassistent en inzicht in energiebronnen
 • Outdoor toepassingen: Turn-by-turn routebegeleiding powered by komoot; Hill SplitterTM; Zelfderoute terug; route- en hoogteprofielen, en altijd-aan outdoorfuncties: Hoogtemeter, kompas enlocatiecoördinaten; tijden voor zonsopgang, zonsondergang en schemering
 • FitSparkTM dagelijkse trainingsbegeleiding
 • Meerdere satellietsystemen: GPS, GLONASS, Galileo en QZSS met Assisted GPS
 • Essentiële smartwatchfuncties: Muziekbediening, weerberichten en smartphonemeldingen
 • Polar Flow
 • Meer dan 130 sportprofielen

De Polar Vantage V2 beschikt over een nieuwe hardlooptest, waardoor het voor jou makkelijker wordt om je vooruitgang te meten. Via de test krijg je concrete cijfers over je loopprestaties, zoals je maximale aerobe vermogen (MAP), maximale aerobe snelheid (MAS) en maximale zuurstofopname (VO2max). Wanneer je deze test regelmatig doet, kan je makkelijk je vooruitgang in je gegevens zien. Met de test kan je ook je persoonlijke hartslag-, snelheids- en vermogenszones bepalen, zodat je weet of je met de juiste intensiteit traint.

Een andere nieuwe functie die nuttig is voor lopers, is de hersteltest benen. Met deze snelle en eenvoudige springtest ga je na of je benen voldoende hersteld zijn en klaar zijn voor een intensieve kracht- of snelheidstraining. Wanneer je de test regelmatig doet, kan je meteen ook de prestaties bijhouden van je spieren in je onderlichaam.

VOOR WIE IS EEN ANDER POLAR SPORTHORLOGE BETER GESCHIKT?

Hoewel de Polar Vantage V2 een geweldig multisporthorloge is, is het uiteraard niet geschikt voor elke persoon en elk persoonlijk doel. Er zijn misschien horloges die beter bij jou en je persoonlijkheid passen. De Polar Vantage V2 is de ideale horloge voor de veeleisende atleet, die wil deepdiven in data, die zelf wil kunnen testen hoe het met zijn/haar vooruitgang gesteld is, en wiens horloge een soort van verlengstuk is.

Beginnende sporters met misschien iets minder ambitieuze doelen, maar die wel hun conditie willen onderhouden, zijn beter met Unite. Voor de fitness enthousiasts die op zoek zijn naar een verfijnder model, is Ignite 2 misschien wel het geschikte model. Sporters die zich voornamelijk focussen op hardlopen, graag aan races deelnemen, maar die net toch iets meer recreatief met de sport bezig zijn, kunnen met de Vantage M2 al een heel stuk verder komen. De avonturier die graag afgelegen paden beklimt, die houdt van next level uitdagingen, krijgt met de Grit X Pro alles wat ie nodig heeft.

WAAROM VORMEN JIJ EN DE VANTAGE V2 HET IDEALE DUO?

Ben je op zoek naar een top notch premium sporthorloge dat aan al je noden tegemoet kan komen als topsporter? Ben je op zoek naar de juiste data, tools, testen, om je prestaties nòg een niveau hoger te tillen of je trainingen minutieus bij te sturen? Sport jij op hoog niveau? Dan is de Polar Vantage V2 de perfecte match!

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

polarvantageM2_multisporthorloge
Volgende

Polar Vantage M2: Voor wie is deze multisporthorloge het meest geschikt?

Heb jij je eerste strepen als sporter al verdiend en wil je je prestaties naar een hoger niveau tillen? Ben je hiervoor op zoek naar het geschikte sporthorloge? Check hier of de Polar Vantage M2 iets voor jou is.

Lees ook