facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
ignite2fitness_blog

Polar Ignite 2: voor wie is deze sporthorloge het meest geschikt?

Voor wie is de Polar Ignite 2 hét juiste horloge? Het assortiment Polar fitness- en multisporthorloges wordt steeds groter. Met elke nieuwe ontwikkeling worden nieuwe doelgroepen bediend en nieuwe behoeften vervuld. Omdat elk horloge speciale aandachtspunten en functies heeft. Dit betekent dat voor bijna elke persoon het juiste fitnesshorloge kan worden bepaald. Vandaag leggen we uit voor wie de Polar Ignite 2 het meest geschikt is.

Voor wie is de Polar Ignite 2 bedoeld?

Wil je je beter in je vel voelen en je fitness naar een hoger niveau tillen? Heb je sportieve ambities en wil je je training verbeteren? Wil je sterker worden of sneller lopen maar heb je ondersteuning nodig? Wil je je herstel en training optimaliseren, maar weet je niet precies hoe? Streef je naar een gezond(er) leven en wens je gemakkelijk je activiteitsdoelen te bereiken? Zijn fitnesshorloges vaak te omslachtig voor jou en ben je op zoek naar een slim horloge dat er ook in het dagelijks leven goed, hip en aantrekkelijk uitziet? Wil je iets doen voor je conditie, én tegelijkertijd meer mindful en bewust leven?

Als je op ten minste drie van de bovenstaande vragen volmondig ja hebt geantwoord, is de Polar Ignite 2 waarschijnlijk het juiste horloge voor jou.

De Polar Ignite 2 is ontworpen voor mensen die meer uit zichzelf willen halen. Het helpt je gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Door intelligente functies brengt hij samen met jou je fitness en welzijn naar een hoger niveau. Dit uitgebalanceerde sporthorloge is in de eerste plaats gericht op fitness-enthousiastelingen. Met andere woorden, mensen die verschillende sporten beoefenen en zich richten op algemene fitheid en gezondheid.

Over het horloge – Polar Ignite 2

De Polar Ignite 2 is het fitnesshorloge van Polar uit de serie. Hoewel hij tot de middenprijscategorie van de Polar-horloges wordt gerekend, behoren zijn kwaliteiten tot de topdivisie. Talrijke functies en mogelijkheden ondersteunen jouw dagelijkse training en prestaties.

Het toestel weegt slechts 35 gram en heeft een diameter van 55 millimeter. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft verwisselbare polsbandjes in alle denkbare ontwerpen. Visueel onweerstaanbaar dus voor wie een tijdloos ontwerp wenst.

Met het kleurendisplay kun je in het dagelijks leven en tijdens het sporten alle interessante waarden bekijken, zoals uw polsslag, de trainingsduur en zelfs het weer. Voor de verschillende sportprofielen kunnen individuele trainingsweergaven worden aangemaakt, zodat ze precies aan je behoeften beantwoorden.

Dit fraaie fitness horloge geeft je ook informatie over je herstelstatus van de vorige nacht, geeft je individuele trainingssuggesties en toont je je activiteiten.
De hartslagmeting van de Polar Ignite 2 gebeurt via de pols. Als je echter ECG-nauwkeurige waarden wilt (of als je meer van sensoren houdt), kan hij gemakkelijk worden gekoppeld aan Polar hartslagsensoren.
De Polar Ignite 2 biedt ook de volgende functies:

  • Nightly Recharge voor een overzicht van je herstelstatus en slaap.
  • Serene voor een korte pauze en snelle ontspanning
  • Cardiobelasting en trainingsstatus voor het optimaliseren van je herstel en trainingsintensiteit
  • Training planning en analyse met Polar Flow
  • Gepersonaliseerde trainingsaanbevelingen met FitSpark, gebaseerd op uw trainingsgeschiedenis, herstelstatus en fitnessniveau
  • Activiteitsdoelen
  • Gebruik trainingsschema’s en hardloopprogramma’s
  • Muziekbediening zonder je telefoon op te pakken
  • Tot vijf dagen of 20 uur levensduur van de batterij
  • Geïntegreerde GPS voor nauwkeurige meting van uw afgelegde afstand

Voor wie is een ander sporthorloge beter dan de Ignite 2?

Hoewel de Polar Ignite 2 een mooi allround fitnesshorloge is en voor veel mensen de juiste keuze, zijn er mogelijk horloges uit ons assortiment die beter bij je persoonlijkheid passen. Als je een zeer ambitieuze duursporter bent die langere afstanden fietst of loopt, zijn er horloges die nog beter bij je noden aansluiten. Ga je voor marathons, ultra runs of IronMans? Dan zijn de Vantage serie of de Polar Grit X (Pro) een meer geschikte keuze. Deze horloges zijn afgestemd op de behoeften van hardlopers en duursporters en hebben diverse extra functies. Professionele atleten raden we dan weer de Polar Vantage V2 aan.

Hoewel de Polar Ignite 2 ook ideaal is voor de beginnende sporter, is het mogelijk dat de veelvuldige features niet meteen aan jou besteed zijn. Heb je daarenboven een kleiner budget? Start dan simpelweg met de Polar Unite. Geef jezelf de kans om te groeien.

Waarom zijn jij en de Polar Ignite 2 de perfecte match?

Als je op zoek bent naar een fitnesshorloge met slimme functies om elke dag te dragen, hoef je niet te twijfelden: de Polar Ignite 2 is jouw objectief! Het houdt je activiteit bij, meet je slaap en helpt je je prestaties te verbeteren. Als je welzijn voorop staat en je je prestaties wilt verbeteren zonder jezelf te overbelasten of te blesseren, dan zijn jij en de Polar Ignite 2 de perfecte match. Knappe functies vertellen je hoe goed je herstelt en wat je je lichaam kunt aandoen.

En er is meer. Als een mooi en eenvoudig ontwerp om je pols belangrijk voor je is, dan is de Polar Ignite 2 een voltreffer. Met zijn tijdloze kleuren en kleine formaat staat hij prachtig om elke arm.De Polar Ignite 2 is net zo individueel en veelzijdig als jij en je doelen. Je kunt hem volledig aanpassen en gebruiken volgens je eigen behoeften. Hij gedraagt zich als een personal trainer om je pols die je ondersteunt bij je bewuste en actieve levensstijl. Je kunt gedetailleerde informatie krijgen over je trainingsvoortgang, betere tijden en prestaties bereiken en jezelf naar een hoger niveau tillen. Maar je kunt het fitnesshorloge ook gebruiken als een metgezel voor een gezonder dagelijks leven. Hij helpt je met meer mindfulness en bewustzijn en een hoger level van welzijn.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

unite_fitnesshorloge_meest-geschikt
Volgende

Polar Unite: Voor wie is deze activity tracker het meest geschikt?

Op zoek naar een activity tracker die het helemaal bij jou past? Of wil je je geliefde, familielid of goede vriend(in) verrassen met een uniek geschenk onder de kerstboom? Misschien is de Polar Unite wel het cadeau waar je naar op zoek bent! Ontdek of dit betaalbare fitnesshorloge bij jou past.

Lees ook