facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
polarvantageM2_multisporthorloge

Polar Vantage M2: Voor wie is deze multisporthorloge het meest geschikt?

Polar Unite, Ignite, Vantage M2, V2,… Keuzestress omdat je een geschikte sporthorloge moet kiezen en geen idee hebt welke nu bij je past?

Begrijpelijk want we geven toe: de Polar familie bestaat uit een uitgebreide collectie van kwalitatieve tophorloges. 

We helpen je graag een handje in de zoektocht naar het perfecte horloge, die het beste aansluit aan jouw behoeftes en wensen. 

Elk Polar horloge heeft een speciale focus en is bedoeld voor verschillende persoonlijkheden en sporters. Op deze manier kun je voor iedereen het juiste sporthorloge vinden.

Laten we eens kijken of jij en de Vantage M2 de perfecte match zijn.

Voor wie is de Polar Vantage M2 geschikt?

 • Sporten is een belangrijk onderdeel in je leven.
 • Duursporten zijn jouw ding.
 • Je wil je trainingsprestaties verbeteren en nieuwe PR’s najagen.
 • Je zoekt de juiste tools en ondersteuning om die records te breken.
 • Ook herstel, slaap en energieverbruik vind je interessant.
 • Je streeft ernaar om allround atletisch te zijn en wil het risico op blessures minimaliseren.
 • Je wil slimmer trainen, niet alleen harder.

De Polar Vantage M2 is een multisporthorloge voor mensen die hun doelen willen bereiken. Het is ontwikkeld voor ambitieuze sportievelingen die meer uit zichzelf willen halen en hun grenzen willen verleggen. Het helpt je om je training optimaal te plannen, te analyseren en om je herstel te maximaliseren. Het is vooral gericht op duursporters die ook hun balanstraining in de gaten willen houden en overall sterker willen worden.

Over het horloge – Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is een GPS sporthorloge dat prestaties en functionaliteit optimaal combineert. Met intelligente functies helpt het ambitieuze sporters om nog beter te worden. Met zijn 45 gram en diameter van 46 mm is hij ietsje groter dan bijvoorbeeld de Unite– of Ignite-serie, maar hij beschikt ook over meer functies en een langere batterijlevensduur.

Het oog wil uiteraard ook wat, dus de Vantage M2 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met talrijke verwisselbare polsbanden. Hierdoor is het niet langer een doorsnee GPS-horloge, maar een fancy uurwerk voor dagelijks gebruik. Het display van de Polar Vantage M2 is een “Alway-On kleurendisplay”, dat je gemakkelijk kunt bedienen met de knoppen op de rand. Dit maakt de bediening kinderspel, zelfs onder water!

De Polar Vantage M2 meet je hartslag rechtstreeks op je pols. Als je wilt, gedurende de volledige dag. Zo krijg je het beste overzicht over je prestaties, je dagelijkse activiteit en je gezondheid. Natuurlijk kun je hem ook koppelen aan Polar sensoren om ECG-nauwkeurige hartslaggegevens te krijgen.

De Polar Vantage M2 wordt geleverd met de volgende extra functies:

 • Nightly Recharge™ verstrekt informatie over je herstelstatus en slaap.
 • Cardio Load helpt om je trainingsintensiteit te beoordelen
 • Training Load Pro™ op de pols ondersteunt je met real-time feedback over je inspanningsniveau
 • Training planning en analyse met Polar Flow
 • Geïntegreerde GPS voor nauwkeurige afstandsmeting
 • Running Index om je loopprestaties te analyseren
 • Dagelijkse individuele trainingsbegeleiding met FitSpark – voor een betere en evenwichtigere training
 • Overzicht van de tijdens je training verbruikte energiebronnen
 • FuelWise™ voor optimale energieniveaus tijdens je training
 • Serene™ voor je time-out en snelle ontspanning
 • Dagelijkse activiteitsdoelen
 • Gebruik van trainingsplannen en hardloopprogramma’s
 • Muziek bedienen zonder je telefoon erbij te nemen
 • Tot zeven dagen of 40 uur batterijduur tijdens training

Voor wie is een ander Polar sporthorloge beter geschikt?

Hoewel de Polar Vantage M2 een geweldig multisporthorloge is, is het uiteraard niet geschikt voor elke persoon en elk persoonlijk doel. Er zijn misschien horloges die beter bij jou en je persoonlijkheid passen.

Beginnende sporters hebben misschien niet alle functies van de Vantage M2 nodig, en voelen zich meer op hun gemak met een Polar Unite of Ignite 2. Sommige vrouwen met heel smalle polsen vinden de Vantage M2 te groot. Hoewel dit natuurlijk een kwestie van smaak is en (naar onze mening) niet het doorslaggevende punt bij de keuze van je fitnesshorloge moet zijn, kan het je keuze wel beïnvloeden.

Lees hier voor wie Polar Unite of Polar Ignite 2 het meest geschikt is.

Maar het kan ook zijn dat je het nog professioneler traint. Als professionele atleet wil je misschien nog meer trainingsinformatie en overzichten. In dat geval zou u kunnen kiezen voor de Polar Vantage V2. Ben je meer het avontuurlijke outdoor type, en geldt “the bigger the better” voor je horloge? Dan is de Grit X Pro helemaal jouw ding.

Waarom vormen jij en de Vantage M2 het ideale duo?

Ben je op zoek naar een multisporthorloge om je naar een volgend niveau van je sportcarrière te tillen? Dan is de Polar Vantage M2 de perfecte match. Jij en de Vantage M2 zijn een perfecte match als je ambitieus traint en je prestaties naar een hoger niveau wilt tillen. Je identificeert jezelf als een “gepassioneerde en gedisciplineerde sporter” en wilt het maximale uit jezelf halen. Tegelijkertijd doe je vooral aan duursport, maar wil je je balanstraining niet verwaarlozen.

Met de Vantage M2 krijg je een optimaal overzicht van je conditie en de nodige instrumenten om die te verhogen. Zet nieuwe records en verbreek je PR’s met dit horloge!

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.