facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
unite_fitnesshorloge_meest-geschikt

Polar Unite: Voor wie is deze activity tracker het meest geschikt?

Op zoek naar een activity tracker die het helemaal bij jou past? Of wil je je geliefde, familielid of goede vriend(in) verrassen met een uniek geschenk onder de kerstboom? Misschien is de Polar Unite wel het cadeau waar je naar op zoek bent! Ontdek of dit betaalbare fitnesshorloge bij jou past.  

Jouw profiel

  • Je wil meer gaan bewegen. Op welke manier dan ook. Sport is vooralsnog niet jouw allergrootste passie, maar je wil bewust wel de eerste stappen zetten (ook letterlijk) naar een gezondere levensstijl. Je houdt van actief bezig zijn, zij het op een indirecte manier.
  • Je probeert wel eens je stappen bij te houden. Maar vaak werkt dat ontmoedigend en geef je op.
  • Je waagde je deze zomer eenmalig aan padel en je valt eigenlijk wel vaker te prooi aan sportrages, die je echter niet lang volhoudt. 
  • Je wil je stressgehalte onder controle krijgen en je vindt werken aan je nachtrust belangrijk.
  • Vraag je je soms af wat je in hemelsnaam op dat sportmatje moet doen?

Over het horloge: Polar Unite

In een notendop: Polar Unite weegt een luttele 32 gram (je voelt ‘m dus niet om je pols) en kan tot wel 5 dagen zonder opladen. Met een prijskaartje van €149,95 is hij een uiterst betrouwbare, betaalbare én beeldschone fitnesspartner. 

De Polar Unite helpt je…

Om beter te slapen…

Voldoende nachtrust is essentieel als je een gezonde levensstijl wil nastreven. En hierbij helpt Unite graag een handje. De features Sleep Plus Stages en Nightly Recharge bieden inzicht in de kwaliteit van je slaap en slaapcycli, met daarbij een dagelijkse slaapscore. Maar ook dagelijkse feedback over hoe je autonome zenuwstelsel tijdens de nacht is hersteld van fysieke en mentale inspanning, stress en andere omgevingsfactoren. Kortom, je krijgt een uitgebreid overzicht van hoe je hebt geslapen, onder andere dankzij de hartslagmeting aan de pols.

Een glaasje alcohol gedronken de avond voordien? Reken er gerust maar enkele hartslagen erbij!

Om sterker te worden…

Oké, je sportmatje ligt klaar, maar wat nu? Geen idee of geen inspiratie? Dan is je Polar Unite je beste vriend met een simpele oplossing. Je krijgt namelijk dagelijkse trainingsbegeleiding via FitSpark. Beeld je in: een kant-en-klare workout die je simpelweg van het schermpje kan afkijken, met geanimeerde instructies, timers en vibraties. En sterker nog, de oefeningen zijn gepersonaliseerd op maat en gebaseerd op je slaap, herstel, conditie en trainingshistorie!

Om stress de baas te kunnen…

Rustig onthaasten na een lange, drukke dag en nood om letterlijk even op adem te komen? De Serene feature helpt je lichaam en geest te ontspannen aan de hand van eenvoudige ademhalingsoefeningen. Tip: ideaal tegen het piekeren in bed!

Om te weten wat je verbruikt hebt…

Na een sportsessie kun je meteen aflezen welke energiebronnen je verbruikt hebt. Trainde je in een lage hartslagzone, dan zal je waarschijnlijk voornamelijk vetten hebben verbrand. Heb je je gewaagd aan een pittige HIIT-groepsles, dan zullen koolhydraten je voornaamste energiebron geweest zijn. Handig om wat meer inzicht hierover te krijgen, toch? Calorieën verbranden is één ding, weten hoe dit in zijn werk gaat, is iets anders. 

Om je look af te maken…

Want geef toe: de Polar Unite is toch echt een plaatje om te zien?! Hij beschikt over verschillende kleurenthema’s en je kan zelf instellen wat je exact wilt zien op het beginscherm. Personaliseer met jouw naam en motiveer jezelf door je wekelijkse trainingsoverzicht te bekijken. Wissel af met verschillende polsbandjes, zodat het lijkt of je telkens weer een nieuwe horloge draagt. Match met je (sport)outfit of je gemoedsrust! 

fitness horloge Unite geschikt voor

Voor wie is een ander type Polar sporthorloge meer geschikt?

De Polar Unite richt zich op de beginnende sporter, voor wie prestaties niet het doel an sich zijn. 

Heb jij al je eerste strepen behaald in de triatlon, ben je een notoir competitiebeest, of ben je een diehard avonturier in hart en nieren? Dan kan je beter een van onze andere multisporthorloges bekijken. 

Ben je meer gericht op the great outdoors en leg je je vooral toe op sporten als hardlopen en fietsen, dan ga je is een van onze sporthorloges met ingebouwde GPS ideaal voor jou! 

Waarom zijn jij en Polar Unite De beste match?

Samen gaan jullie voor die 100%

Stel het horloge in met je persoonlijke data, want het is belangrijk om te weten of je een zittend beroep hebt, hoeveel keer per week jij beweegt, hoeveel uur per nacht jij wenst te slapen, en zo veel meer. Op basis van de gegevens die je invoert, zal de Polar Unite op een slimme manier jouw maatstaf bepalen voor je dagelijkse activiteitsdoel. Wàt je doet om die 100% te bereiken, is om het even. Dus ga je lekker tuinieren, spelen met de kids of je ramen wassen! Samen met de Unite ga jij voor dat activiteitsdoel, elke dag! 

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.