Polar Vantage V3

Een combinatie van biosensoren, AMOLED display, dualfrequency GPS, kaarten én het meest uitgebreide pakket aan trainings- en hersteltools op de markt. Aan alles is gedacht. De sport smartwatch Polar Vantage V3 helpt je op weg naar onvergetelijke prestaties.

Polar Ignite 3 Titanium

Polar Ignite 3 Titanium, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro, een GPS horloge met hartslagmeter voor alle sporten. Van hardlopen en wandelen tot fietsen en zwemmen.

Polar Pacer

Polar Pacer, een sporthorloge met GPS voor beginners, met essentiële functies en gespecialiseerde trainingstools om sportprestaties te verbeteren.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Het Polar Grit X Pro outdoor horloge, met barometer en navigatie, militaire duurzaamheid, saffierglas en een langdurige batterijduur.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Ervaar de Polar Ignite 2, een elegante GPS fitness watch voor workouts, herstel, slaapadvies. Prachtig ontwerp, dag-en-nacht comfortabel.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Polar Grit X, een robuust, lichtgewicht outdoor horloge met GPS met survival training functies voor outdoor sporten.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense, waar ultieme bewegingsvrijheid samengaat met nauwkeurige hartslagmeting.

Polar H10

Polar H10, de ongeëvenaarde hartslagmeter, wereldwijd erkend als gouden standaard. Comfortabele borstband met nauwkeurige sensor voor moeiteloos behouden van hartslagzones.

Polar H9

Polar H9, een betrouwbare hartslagmeter borstband met Bluetooth® en ANT+ voor veelzijdige connectiviteit met apps en apparaten naar keuze.

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Grit X Outdoor-serie

Grit X horloges zijn gemaakt voor sporten in de buitenlucht en zijn opgewassen tegen alle omstandigheden in de natuur. Ze helpen je de wereld te verkennen en het avontuur te ontdekken.

Polar Vantage Performance-serie

Onze serie topproducten is gemaakt voor prestatiesporten, duursporten en training. Elk aspect van onze Vantage-horloges is ontwikkeld met een specifieke persoon in gedachten – de atleet.

Polar Pacer Multisport-serie

De Pacer-serie voorziet sporters van alle essentiële functies, zoals nauwkeurige GPS en accurate hartslagmeting. Bovendien bevat het alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Ignite Fitness & Wellness-serie

Gestroomlijnd, eenvoudig en slim - Ignite-horloges zijn de perfecte partner voor fitnessdoelen en elke levensstijl.

Polar Zakelijk

Meer dan 6000 API-partners
Meer dan 1000 sportscholen en fitnesscentra wereldwijd
19 nationale voetbalbonden
Meer dan 2000 professionele en semiprofessionele sportteams
Meer dan 12000 scholen in de VS

Onze ongeëvenaarde trainingsapps en services voor coaches, groepen en developers kunnen binnen een breed scala aan sectoren worden ingezet. Hierdoor presteren zowel individuen als hele organisaties beter met Polar.

Onderwijs

Help je leerlingen hun ware potentieel ontgrendelen met Polar Physical Education: veilig, effectief en vertrouwd door meer dan 10.000 scholen wereldwijd.

Personal training en coaching

Improviseer niet langer en kies voor professionele producten die de overvloed aan complexe data omzetten in begrijpelijke en handige informatie waarmee je meteen aan de slag kunt.

Sportteams

Met meer dan vijftien jaar ervaring in het samenwerken met profesionnele sportteams over de hele wereld, weten onze oplossingen de training en prestaties van je team naar een hoger niveau te tillen. Voorkom blessures en haal het uiterste uit je spelers om meer wedstrijden te winnen.

Sportscholen en fitnesscentra

Met onze op maat gemaakte draagbare technologie houd je de inspanningen en belangrijkste parameters in realtime bij: motiveer, moedig aan en wees betrokken.

Corporate wellness

Gezond personeel is productief personeel. Met de technologie en diensten van Polar houd je de slaap, activiteit en het welzijn van je werknemers bij en maak je dit inzichtelijk.

Overheden en hulpdiensten

Een goede voorbereiding is cruciaal voor veilige en geslaagde sportprestaties. Met onze oplossingen traint jouw organisatie op het optimale niveau, voor meer effectiviteit en efficiëntie.

Wetenschap en academisch onderzoek

Op zoek naar de juiste tools voor je onderzoek? Polar werkt wereldwijd samen met instellingen om de meest geschikte producten te bieden voor onderzoeksprojecten die de maatschappij, sectoren en levens kunnen veranderen.

OEM- en consumentenproducten

Verscheidene toonaangevende en internationale merken maken reeds gebruik van onze wereldberoemde hartslagtechnologieën en -analyses voor gegevensverrijking, maar ook om de prestaties, kwaliteit en klanttevredenheid van hun apparatuur, systemen en producten te verbeteren. En dat al meer dan 30 jaar.

Developers

Wij beschikken over de technologie en data. Jij over een product dat daar naadloos mee omgaat. Contacteer ons! Met een Polar-compatibel(e) product of dienst bereik je miljoenen mensen overal ter wereld.

Get started

Polar Team-producten: betere prestaties, minder blessures

"Van alle technologische producten die we hebben opgenomen in onze sportprogramma's hebben die van Polar Team de grootste impact op de prestaties en het voorkomen van blessures. Er kan geen twijfel over bestaan: zonder de gegevens die de oplossingen van Polar Team leveren, hadden we de afgelopen tien jaar nooit zoveel succes behaald."

Jason Dierking

Assistant Director of Sports Performance bij de University of Louisville, Kentucky (VS).

Polar Team Pro: realtime prestatiegegevens

"Polar Team Pro zorgt ervoor dat ik altijd en in realtime de belangrijkste informatie haal uit de stortvloed aan analytische data. Het helpt ons ook om individueel de trainingsbelasting van spelers aan te passen en hun herstelpatronen te volgen, zodat ze goed voorbereid topprestaties kunnen leveren in het toernooi."

Hero Mali

Kracht- en conditietrainer bij het Finse nationale ijshockeyteam

Spelerstracking: een gamechanger voor coaches

"Met een trackingtool als Polar Team Pro hoeven spelers alleen nog maar een kleine bewegingssensor te dragen. Zo houden we de hartslag, snelheid, afstand en pasfrequentie bij, maar ook andere, meer geavanceerde data zoals acceleraties, het aantal maximumsprints en de afgelegde afstand in speciale snelheidszones."

Tanya Bröring

Sportwetenschapper bij het vrouwenvoetbalteam van Ajax

Zakelijke producten

Kies het meest geschikte product voor jouw bedrijf uit ons sensoraanbod en schaf een set aan met 10 apparaten, met al het nodige inbegrepen.

Polar H10

Hartslagmeter

Polar H10

Polar Verity Sense

Optische hartslagmeter

Polar Verity Sense

Polar Grit X Pro

Premium outdoor horloge

Polar Grit X Pro

Polar Vantage V2

Premium multisporthorloge

Polar Vantage V2

Polar Zakelijke Producten: begin vandaag nog!

Al je zakelijke behoeften binnen handbereik. Klaar om een wereld vol op maat gemaakte producten en apps te ontdekken, speciaal ontworpen voor jouw bedrijf?

Aan de slag

Laten we praten.

Wil je meer weten over de zakelijke oplossingen van Polar of ben je klaar om van start te gaan? Vul het onderstaande formulier in, dan zal een medewerker van het plaatselijke Polar B2B-supportteam contact met je opnemen.

Wij zijn pioniers.

Het begon allemaal in 1977. In dat jaar hebben we eigenhandig een volledig nieuwe productcategorie ontwikkeld, en zijn deze industrie altijd blijven leiden.

We zagen het ongelooflijke potentieel van draagbare apparaten in en zijn de innovatie sindsdien blijven leiden.

Ons leiderschap in persoonlijke begeleiding voor fitness, sport en gezondheid heeft 's werelds beste technologie en data-inzicht op dit vlak voortgebracht. Een zegen voor iedereen die zijn lichaam beter wil begrijpen, gelukkiger in het leven wil staan en gezonder voor de dag wil komen.

Wij zijn wetenschap.

De producten die we maken, zijn het resultaat van jaren ongeëvenaarde innovatie in wetenschap en begeleidingstechnologie. Zo onderscheiden we ons van alle anderen.

We hebben sinds 1984 meer dan 450 patenten ingediend en meer dan 10.000 stukken gepubliceerd in de Polar Research Library, maar dat is maar een deel van ons werk.

Vandaag de dag dragen steeds meer mensen slimme apparaten zoals die van ons om zichzelf beter te leren kennen, beter te presteren en beter te leven. Ons werk is nu relevanter dan ooit en zal in de toekomst een nog grotere impact hebben op ons leven.

Wij zijn betrokken.

Wanneer het op sport aankomt, kan niemand aan ons tippen qua passie. We vinden ook dat dit in al ons werk naar voren komt.

Iedereen bij Polar is anders, maar diep van binnen zijn we atleten:

We hebben mensen die voor de lol marathons lopen op zondagochtend. We hebben mensen die aan yoga doen om evenwicht te vinden in een hectische wereld. We hebben mensen die bergen beklimmen omdat ze obstakels willen overwinnen. En we hebben zelfs mensen die al weken (of maanden...) niet hebben gesport, maar elke dag opniuew helpen we hen gezonder te leven en een fittere versie te worden van zichzelf.

Het leven is als een wedstrijd, en wij zitten niet graag op de reservebank.

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.