facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
pacer-pro-pacer

Polar Pacer Pro Vs. Polar Pacer: Wat voor hardloper ben jij?

Ready, set… laten we het verschil tussen onze nieuwste sporthorloges eens doornemen: Polar Pacer Pro vs. Polar Pacer – twee nieuwe generatie multisporthorloges voor alle hardlopers en sporters van elk niveau.

Of je nu voor het eerst wilt gaan sporten of klaar bent om aan een heuse marathontraining te beginnen, je reis begint hier. Wij lanceerden de Polar Pacer-serie voor een ongeëvenaarde hardloopervaring, maar… Welk horloge past het beste bij jou? Polar Pacer Pro of Polar Pacer?

Moet je rennen? Geen tijd om nu te lezen? Wat je moet weten is dit:

Polar Pacer – Voor degenen die verliefd willen worden op hardlopen.

Polar Pacer Pro – Voor degenen die nòg beter willen hardlopen.

Als je nog even tijd hebt voordat je je loopschoenen aantrekt, kijk dan naar de verschillen tussen de Polar Pacer en de Polar Pacer Pro.

Ontmoet de gloednieuwe Polar Pacer Series

Decennia geleden was de Polar Pacer een baanbrekend polsgebaseerd hartslagmonitoringsapparaat, ontworpen om gebruikers naar efficiënte en effectieve workouts te leiden. Vandaag omvat de Polar Pacer-serie een volledig nieuwe collectie die alles wat we weten over hardlopen concentreert.

De Polar Pacer Series geeft de moderne hardloper alle essentiële informatie zoals tijd, tempo, afstand, ronden, nauwkeurige GPS en nauwkeurige hartslagregistratie, plus de gespecialiseerde trainings-, slaap- en hersteltools die men nodig heeft om één ding beter te doen: Hardlopen.

Beide modellen zijn gemaakt voor hardlopen, en hardlopen is een eenvoudige sport… Dus, waar zit ‘m het verschil?

Alles draait om de cruciale vraag: wat voor soort hardloper ben jij?

Begin je pas met hardlopen en moet de liefde voor de sport nog groeien? Dan is Polar Pacer iets voor jou. Voeg er de extra hulpmiddelen aan toe en je wordt stapelverliefd op hardlopen.

Als je een gepassioneerde hardloper bent die op zijn best wil zijn en die de absolute top wil bereiken, dan is Polar Pacer Pro en zijn krachtige trainingshulpmiddelenset de meest geschikte keuze. 

Laten we nu eens kijken wat elk van deze hardloophorloges uniek maakt.

Polar Pacer vs Polar Pacer Pro: Het ontwerp

Beide horloges hebben dezelfde ontwerpprincipes: een loophorloge dat licht, comfortabel en duurzaam is – een horloge dat je nauwelijks opmerkt om je pols terwijl je je concentreert op de weg die voor je ligt.

Je herkent een hardloper aan de manier aan die zijn/haar horloge draagt. Want kijk: Polar Pacer en Polar Pacer Pro voelen goed aan en zien er stijlvol én solide uit, zowel tijdens het hardlopen en daarna. De aluminium lunette van de Polar Pacer Pro geeft net dat beetje extra wanneer je je hardloophorloge bij elke gelegenheid wilt dragen.

En er nog goed nieuws: we hebben een nieuw antennesysteem in Polar Pacer Pro gebouwd voor ultra-nauwkeurige GPS-tracering.

pacer_vs_pacer_pro

De Polar Pacer Series heeft ademende 20 mm polsbanden die comfortabel om je pols voelen. Wil je snel van look veranderen? De Polar Pacer is compatibel met alle standaard 20 mm quick release polsbanden. En ook Polar Pacer Pro past zich aan je stijl aan. Het horloge wordt geleverd met de innovatieve SHIFT™-adapter, zodat je elk 20 mm-bandje kunt bevestigen.

Polar Pacer Pro: Serieus trainen

Veel mensen beginnen met hardlopen om fitter te worden, af te vallen, of gewoon om zich goed te voelen. Trainen betekent echter dat je hardloopt met een ander doel dan fitness. Het betekent dat je een specifiek doel voor ogen hebt (een 10 km in minder dan een uur lopen, of je snelste kilometerrecord verbeteren) en een plan uitvoert om dat doel te bereiken.

Als hardlopen serieus wordt, wil je krachtige trainingstools, gegevens en coaching om je te helpen als een pro te lopen en je doelen te bereiken. Dan wil je Polar Pacer Pro.

De Prestatietest Hardlopen is een fenomenale manier om je startpunt te bepalen aan het begin van een trainingscyclus. Naast je VO2max, kan je er hartslag-, vermogens- en snelheidstrainingszones mee bepalen. Polar Pacer Pro geeft de streefsnelheid aan die je moet aanhouden om een maximale inspanningstest uit te voeren en je maximale hartslag te bepalen.

Zodra je jouw hartslagtrainingszones kent, kun je eenvoudig intervaltrainingen plannen en programmeren met Gefaseerde Trainingsdoelen. De Polar Pacer Pro begeleidt je stap na stap bij die afmattende kilometerherhalingen of fartlek-runs.

Lange duurlopen bereiden je lichaam en geest voor op veeleisende wedstrijdafstanden, waardoor je het uithoudingsvermogen opbouwt dat je nodig hebt om halve marathons en marathons te lopen. Deze runs zijn ook een geweldige manier om te verkennen, nieuwe plaatsen te vinden om te hardlopen of zelfs bezienswaardigheden aan je training toe te voegen. Polar Pacer Pro is uitgerust met Turn-by-Turn routebegeleiding aangedreven door komoot, zodat je eenvoudig nieuwe routes kunt plannen en synchroniseren met je horloge voor duidelijke en nauwkeurige real-time begeleiding tijdens lange runs.

Hardloopvermogen aan de pols

Ben je een complete hardloop rookie, dan biedt Polar Pacer voldoende gegevens om je te helpen je lichaam te begrijpen, je te helpen je tempo te vinden en ervoor te zorgen dat elke run een geslaagde loop is.

Voor de meer ervaren hardlopers die zich graag verdiepen in de gegevens, heeft de Polar Pacer Pro een extraatje. Dit horloge bevat namelijk een ingebouwde barometer die onder andere een metriek levert die een nieuw type training en workouts ontsluit: hardloopvermogen.

Met het hardloopvermogen om de pols kun je de inspanning, in wattage, meteen raadplegen, zonder extra sensoren of pods. Zo kun je je intensiteit aanpassen en efficiënter en zuiniger omgaan met je energieverbruik. Net als met hartslag is het mogelijk om op vermogen gebaseerde doelzones te genereren voor je verschillende soorten runs.

Loopvermogen kan bijzonder nuttig zijn wanneer je bijvoorbeeld heuvels loopt. Doorgewinterde hardlopers weten dat heuveltraining een belangrijk onderdeel is van elk trainingsprogramma. Je bouwt er kracht mee op, je verhoogt je snelheid en verbetert je efficiëntie. Met Hill Splitter™,een functie inbegrepen in Polar Pacer Pro, krijg je gedetailleerde inzichten op basis van je snelheid, afstand en hoogte die automatisch worden bijgehouden.

Polar Pacer vs. Polar Pacer Pro: De verschillen in een notendop

Het is geen race, maar laten we onze hardloophorloges vergelijken in een eenvoudige grafiek.

Hier gaan we.

Polar Pacer vs. Polar Pacer Pro

Dat is het dan: een volledig nieuwe collectie hardloophorloges, de volgende generatie Polar hardloophorloges.

Heb je je keuze al gemaakt, hier is een snelle toegang tot onze webwinkel:

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

polarpacerpro
Volgende

Maak kennis met de volgende generatie hardloophorloges: De gloednieuwe Polar Pacer-series

Polar Pacer en Polar Pacer Pro, onze nieuwe collectie hardloophorloges voor iedereen die wil hardlopen en voor iedereen die beter wil hardlopen.

Read next

Meld je aan en ontvang 10% korting op je eerste bestelling