facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
polarpacerpro

Maak kennis met de volgende generatie hardloophorloges: De gloednieuwe Polar Pacer-series

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen, en hardlopen is de essentie van menselijke beweging. Dus, sta jij in de startblokken? Wij introduceren de Polar Pacer Series – een geheel nieuwe collectie hardloophorloges voor elk type hardloper.

De Pacer-serie luidt een nieuw tijdperk in van hardloopproducten die hulde brengen aan ’s werelds populairste sport en aan ons kernpubliek, met twee nieuwe horloges die op maat gemaakt zijn om hardlopers van alle niveaus tijdens hun hardlooptocht te begeleiden – van begin tot eind. 

Als hardlopen nieuw voor je is, zal de Polar Pacer je helpen verliefd te worden op de sport. 

Als hardlopen je leven is, zal Polar Pacer Pro je helpen een betere hardloper te worden. 

Klaar? Laten we Polar Pacer en Polar Pacer Pro samen even doorlopen. 

Dit is Polar Pacer Pro

Een serieus hardloophorloge dat serieuze hardlopers voorziet van serieus krachtige trainingstools. Ja, we zijn serieus!

Polar Pacer Pro is een ultralicht hardloophorloge van de volgende generatie met een nieuw antenneontwerp voor nauwkeurige GPS-tracking, een levendig MIP-display voor optimale leesbaarheid in direct zonlicht, een hypersnelle CPU voor snelle verwerking en schermovergangen, een batterij met lange levensduur voor maximaal 35 uur training op een enkele lading, en een geïntegreerde barometer voor hardloopvermogen om de pols.

Zie je? Het is een serieus hardloophorloge.

En dat is alleen nog maar de hardware. Polar Pacer Pro is uitgerust met krachtige trainingshulpmiddelen die uniek zijn voor Polar en die je kansen vergroten om een betere hardloper te worden.

Voordat je je hardloopschoenen aantrekt, laten we eerst een paar van deze functies bekijken.

Ontworpen om hard te lopen

Elk aspect van de Polar Pacer is ontworpen voor een ongeëvenaarde hardloopervaring. Polar Pacer Pro is met zijn 41 gram zo licht als een veertje en heeft een compact ontwerp dat nauwelijks opvalt aan de pols. Met andere woorden: maximaal comfort tijdens het hardlopen en ook daarna.

De ergonomische super-grip knoppen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden wanneer elke seconde telt, en de aluminium rand voegt een elegante touch toe aan de lichtgewicht body. Comfortabel als je rent, maar ook elegant als je dat niet doet.

De gloednieuwe platte achterkant maakt nauwer contact met de huid mogelijk voor een nauwkeurige hartslagmeting om de pols. 

Volledig nieuw hardware platform

Niet elke loper kan zo snel reageren en beginnen te rennen als sprinters op de blokken kunnen. Maar elke hardloper is er op elk moment klaar voor om te gaan hardlopen. Polar Pacer Pro is gebouwd op een geheel nieuw hardwareplatform en zal altijd klaar zijn als jij dat bent. 

Het nieuwe hardwareplatform is sneller en responsiever dan ooit tevoren in Polar-apparaten. Met een CPU die 2x sneller is en met 7x meer intern geheugen in vergelijking met de Polar Vantage M2, biedt de nieuwe Polar Pacer Pro een vloeiende en soepele gebruikerservaring, naadloze menu-overgangen en workouts die met een verbazingwekkende snelheid starten.  

Helder scherm, ongelooflijke batterijduur

Wanneer je je tempo hebt gevonden en in the zone bent, of wanneer je je PR naar een nieuw gebied drijft, telt elk moment. Er is geen tijd voor afleiding. Geen tijd om je arm onhandig op te tillen. Geen tijd om met je ogen te knijpen om je statistieken te lezen.

Krijg in een opslag je statistieken duidelijk te zien, dankzij een helder display voor een betere leesbaarheid. Met een 1,2″ always-on scherm met ultra-duurzaam Gorilla 3.0 glas, is het scherm dunner dan voorheen. Daardoor komt het MIP reflecterende kleurendisplay dichter bij het oppervlak voor maximale leesbaarheid in elke omstandigheid.

En jij zegt dat je lang kunt rennen? Polar Pacer Pro blijft nog lang doorgaan nadat je gestopt bent. Dankzij het energiezuinige MIP-display kun je tot 35 uur trainen met volledige GPS- en polshartslagtracking, en tot 7 dagen in de horlogemodus met 24/7 hartslagbewaking.

Geïntegreerde barometer met polsgebaseerde loopkracht

Hartslagzones, snelheidszones, en nu ook vermogenszones. Polar Pacer Pro is uitgerust met een op de pols gebaseerde vermogensmeter, zodat je een nieuwe dimensie aan je training kunt toevoegen: het hardloopvermogen. 

Met het op de pols gebaseerde hardloopvermogen kan je automatisch de vermogenswaarden in watt meten en de vereiste inspanning voor elk van je hardlooprondes onmiddellijk controleren. Zo weet je of je aan de juiste intensiteit loopt en sterk finisht. 

Het beste ervan? De functie wordt aangestuurd door de ingebouwde barometer. Je hoeft geen extra sensoren te gebruiken of een voetsensor aan je loopschoenen te bevestigen. Het zit allemaal op je pols.

Geen shortcuts meer

Of je route je nu door het drukste deel van de stad voert of je ronde na ronde de atletiekbaan afsprint, elke stap laat een spoor na. 

Bekijk je afstand, snelheid en log elke stap en bocht met betrouwbare GPS-positioneringsfuncties. Het nieuwe antenneontwerp in Polar Pacer Pro biedt snellere fixatietijden en ondersteunt GPS-, GLONASS-, Galileo- en QZSS-satellietsystemen voor de beste positiebepalingservaring overal ter wereld, waar je ook loopt. 

Het ontdekken van hardlooproutes in een nieuwe omgeving is een uniek plezier dat een trainingscyclus onderhoudend maakt. Met Turn-by-Turn Guidance door komoot kun je gedetailleerde routes plannen, aanpassen en in kaart brengen en deze synchroniseren met je Polar Pacer Pro voor routebegeleiding terwijl je beweegt… Die duurlopen worden net zo gemakkelijk als sightseeing!

Als je onderweg wat heuvels tegenkomt, wees dan niet bang – heuveltraining is een bewezen manier om hardloopkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Hill Splitter™ detecteert automatisch alle stijgingen en dalingen en geeft gedetailleerde inzichten in je prestaties, zoals hartslag, afstand, snelheid, stijging en daling, voor elke gedetecteerde heuvel op je route.

Dit is Polar Pacer

Een no-nonsense GPS hardloophorloge met alle benodigdheden, plus nog wat meer om één ding beter te doen: hardlopen. 

Hardlopen is tenslotte een eenvoudige sport – waarom zou je het ingewikkeld maken?

Polar Pacer is een lichtgewicht uurwerk met ingebouwde krachtige technologie om de moderne hardloper te voorzien van alle essentiële zaken. Denk maar aan een nauwkeurige GPS en hartslagregistratie, plus de gespecialiseerde trainings-, slaap- en hersteltools die sporters nodig hebben om verliefd te worden op hardlopen. 

Niemand houdt van zijn allereerste loopje. Als je een tijdje niet hebt hardgelopen, of helemaal niet, kan hardlopen belachelijk moeilijk aanvoelen. Dat komt waarschijnlijk omdat je te hard, te veel, te snel wil doen. Polar Pacer belichaamt de eenvoud van hardlopen en maakt het gemakkelijk om met hardlopen te beginnen.

Polar Pacer beschikt over diverse functies om hardlooptrainingen te begeleiden, te ondersteunen en te personaliseren. Het horloge helpt je om van elke run een goede run te maken en tegenslagen te voorkomen die kunnen tot blessures en demotivatie kunnen leiden.

Polar Pacer heeft veel overeenkomsten met de Polar Pacer Pro op het gebied van ontwerp en functies, zoals het MIP-scherm en het ultradunne Corning Gorilla Glass 3.0-scherm. Hij is licht, dun, eenvoudig te gebruiken en esthetisch aantrekkelijk, met super-grip buttons voor een nog betere gebruikerservaring. Beiden beschikken over hetzelfde hardwareplatform en dezelfde krachtige processor, die zorgen voor een prettige en soepele gebruikerservaring.

Als je je lichaam begrijpt, je tempo vindt en altijd op de juiste intensiteit loopt, vergroot je de kans dat je je liefde voor hardlopen niet snel zal verliezen.

Polar Pacer SERIES: Dit zijn pas hardloophorloges

Of je nu je eerste kilometers aan het loggen bent of al een paar wedstrijden achter de rug hebt, zowel de Pacer als de Pacer Pro bieden alle functies die je nodig hebt om je trainingen en wedstrijden te plannen, bij te houden en te analyseren. Deze nieuwe hardloophorloges maken gebruik van de eigen algoritmen van Polar om krachtige trainings- en hersteltools in één pakket samen te brengen voor een weergaloze hardloopervaring. 

Laten we eens kijken:

  • Hardloop essentials: Alles wat je nodig hebt van start tot finish, inclusief tempo, tijd, ronden, en stopwatch. 
  • Gefaseerde trainingsdoelen: Plan verschillende trainingen op basis van hartslag en snelheidszones voor begeleide runs of stel eenvoudige doelen zoals “30 minuten hardlopen”.
  • Een ruim aanbod aan verschillende hardloopprofielen: Of je nu door de stad rent of op een atletiekbaan, je kunt specifieke instellingen definiëren voor verschillende soorten runs, waaronder trailrunning, track & field en indoorrunning. 
  • Routebegeleiding: De ingebouwde GPS die nauwkeurige snelheids- en afstandsmetingen levert om elke pas te volgen en runs overal te volgen. 
  • Prestatietest Hardlopen: Een maximale inspanningstest om de VO2max, het fitnessniveau en de maximale hartslag te schatten, en hartslag-, snelheids- en vermogenszones te personaliseren. 
  • Wandeltest: Dit is een eenvoudige test om de aërobe conditie te schatten door 15 minuten stevig te wandelen op een vlakke weg.  
  • Running index: Na elke run krijg je een score op basis van de relatie tussen hartslag en snelheid. Zo krijg je zicht op hoe je hardloopprestaties zich ontwikkelen. 
  • Slaap tracking functies: Automatische slaap- en herstel-apps, waaronder Nightly Recharge™ en Sleep Plus Stages™, houden de kwaliteit en duur van de slaap bij, en hoe goed het lichaam herstelt. 
  • Muziekbediening: Maak verbinding met de muziekapp op hun telefoon om door afspeellijsten te navigeren en het volume rechtstreeks op het horloge aan te passen. 
  • Smartwatch functies: Push notificaties, en 3rd party compatibiliteit om verbinding te maken met je favoriete running apps. 

Zeer lange levensduur van de batterij: Tot 35 uur trainingstijd met volledige GPS- en HR-tracking ingeschakeld, en tot 100 uur (7 dagen) in energiebesparende modus.

Polar Pacer en Polar Pacer Pro: Wat voor hardloper ben jij?

Sommigen houden van hardlopen, anderen haten het. 

Sommigen beginnen net, anderen lopen elke dag. 

Anderen rennen om fitter te worden, en nog anderen om hun persoonlijke record te verbeteren of een wedstrijd te winnen. 

Iedereen is anders, maar iedereen is een loper. 

De vraag is – wat voor hardloper ben jij? 

Ontdek Polar Pacer en Polar Pacer Pro – wat voor hardloper ben jij?

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

Meld je aan en ontvang 10% korting op je eerste bestelling