facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
stijn_sleutjes_blogpost

Polar Coaching Project: ontmoet de kandidaat (6) Stijn Sleutjes

Stijn Sleutjes, 34, Sint-Michielsgestel

Race: Marathon Du Mont Blanc – Afstand: 42 kilometer
Sportieve geschiedenis: van kindsbeen af heel sportief
Doel: Wil sportief voorbeeld voor anderen zijn

Waarom schreef je je in?

Ik houd van hardlopen en dan met name in de natuur. Het liefst zoek ik dan ook de bossen op en avontuurlijk terrein. Ik waagde me al aan diverse uitdagingen, maar een trailrun door de bergen stond al even hoog op mijn lijstje. Het Coaching Project was dan ook op mijn lijf geschreven!

Wat is je favo Polar feature?

De routes inladen op mijn Grit X via Komoot is een hele fijne optie! Maar ook het gedetaileerd inladen van trainingen is zeer fijn om je door de training heen te slepen.

Merk je al verbetering?

Absoluut! Zowel in kracht door de heuveltrainingen, als in snelheid door de intervaltrainingen. Dit hebben we getest met een snelle 10km en direct het oude PR met 2,5 minuut gecrushed. Erg blij mee!

Wat vind je zo leuk aan trail?

De uitdaging in de breedste zin. Het onregelmatige terrein zorgt dat ieder stuk weer anders is en je daarop moet anticiperen. Of het nu klimmen is, dalen of je weg vinden in los zand, het is geen moment saai.

Wat was je meest bijzondere trainingsmoment tot nu toe?

In mijn race voor een zo snel mogelijke tijd op de 10 kilometer haalde ik een aantal zondagse fietsers in! Die keken wat verward toen ik ze inhaalde.

Benieuwd naar de andere Coaching Project kandidaten? Lees hier hoe het traject Daphne, Nele, Johan, Sarah & Max verloopt.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.