facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
Polar Vantage M2 vs Polar Ignite 2

Polar Vantage M2 Vs. Polar Ignite 2 – Multisport of Fitness? Aan jou de keuze

Wij zijn allemaal uniek. Met eigen individuele behoeften, doelen, ambities en dromen. Het zijn de keuzes die we maken die ons leven leiden.

Jij koos er voor om deze blogpost te lezen (een goede keuze!). En wie weet, kunnen we je inspireren om actiever te worden, om je dagelijkse workouts te optimaliseren of om je klaar te stomen voor een triatlon?

Het is tijd om om sterker terug te komen, to comeback stronger, wat je doel ook is en hoe groot je dromen ook zijn.

Maak daarom een slimme keuze om je letterlijk vooruit te helpen, met de alles-in-één Polar Vantage M2 multisporthorloge, of de ready-to-wear, 24/7 lifestyle Polar Ignite 2 fitnesshorloge.

Wat is de juiste keuze?

Vantage M2 of Ignite 2? Dat is de hamvraag! 

Natuurlijk kunnen we alle kenmerken op een rijtje zetten en uitleggen wat deze horloges zo uniek maakt – en dat zullen we hieronder ook doen – maar de enige die het antwoord op deze vraag kent, ben jij zelf!

We helpen je graag op weg.

POLAR VANTAGE M2 is de geschikte keuze voor iedereen die meent dat er niet genoeg uren in één dag zitten. Dit horloge is ontworpen om je trainingen en prestaties te optimaliseren en je normale, dagelijkse leven te ondersteunen. Het biedt alle hulpmiddelen die je nodig hebt voor die sportieve mindset.  

POLAR IGNITE 2 is ideaal voor iedereen die zich de hele dag door goed wil voelen, vandaag en morgen. Dit horloge is ontworpen om je levensstijl, welzijn en fitnessdoelen in balans te brengen. Het stelt je in staat om flexibel te leven, je persoonlijkheid te uiten, groots te dromen en je dagen in eigen handen te nemen, zodat je zelfvertrouwen uitstraalt.

POLar vantage m2: voor die sportieve mindset

De Polar Vantage M2 heeft een stijlvol design en is gemaakt om te presteren.  

Hij werkt net zo hard als jij om je prestaties naar een hoger niveau te tillen – en biedt je smartwatchfuncties voor een 24/7 levensstijl en daarbovenop begeleiding en gegevens om je te helpen je doelen te verpletteren.

Het gezegde luidt, “Work hard, play hard!” — maar in het geval van de Polar Vantage M2 geldt eerder: “Train slim, herstel slimmer!” 

Wat je trainingsdoelen ook zijn, de Vantage M2 biedt begeleiding op maat om je trainingsintensiteit te optimaliseren en zorgt ervoor dat je voldoende kwaliteitsrust krijgt voor volledig herstel.

Met het aanpasbare Polar Running Program krijg je trainingsplannen op basis van je individuele meetwaarden om je hardloopprestaties te maximaliseren. FitSpark™ stelt dan weer kant-en-klare, on-demand workouts voor die zijn afgestemd op je herstel, fitnessniveau en trainingsgeschiedenis, zodat je kunt trainen zonder burn-out.

De functie Training Load Pro™ geeft gedetailleerd inzicht in je trainingssessies en de belasting die ze uitoefenen op verschillende systemen in uw lichaam. Met FuelWise™ krijg je een slimme voedingsassistent die je helpt de optimale manieren te vinden om jouw lichaam tijdens de sessies bij te tanken en zo in topvorm te blijven.

Na een intense dag helpt Nightly Recharge™ je te herstellen en klaar te stomen voor de volgende dag, door automatisch je nachtelijk herstel te meten. Zo kun je slimme keuzes maken voor een optimaal dagelijks leven. 

Met Sleep Plus Stages™ leer je dan weer je slaapgedrag kennen en kom je te weten hoe kwaliteitsvolle slaap van vitaal belang is voor je algemene gezondheid en welzijn.

Polar ignite 2: voor die dagelijkse dosis zelfvertrouwen in actie

De Polar Ignite 2 is gemaakt voor alledag en ontworpen voor fitness.

Het horloge is mooi, gemakkelijk te gebruiken en bevat handige tools om ervoor te zorgen dat je op topniveau blijft. De Ignite 2 streeft ernaar de balans te harmoniseren tussen jouw fitness doelen en de eisen van het dagelijks leven.

Hou je bijvoorbeeld van een home workout maar weet je niet waar te beginnen? Fitspark™ trainingsbegeleiding biedt kant-en-klare workoutsuggesties en geeft aan welke oefeningen je kan doen. Tot rust komen na een drukke dag en nood aan enkele minuten ‘me-time’? Enter Serene™ ademhalingsoefeningen. Benieuwd hoe je ’s nachts herstelt, hoe lang je REM-slaap is of simpelweg hoe lang je werkelijk hebt geslapen? Via Nightly Recharge™ en Sleep Plus Stages™ krijg je inzicht in je slaap- en hersteltracking om je te helpen begrijpen hoe de kwaliteit van jouw slaap jouw gezondheid en welzijn beïnvloedt.

Ben je op zoek naar een loopschema om je tempo en kilometers op te voeren? Dankzij het Polar Running Program kan je aan de slag met een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma dat gebaseerd is op je persoonlijke meetresultaten. 

En of deze slimme toepassingen nog niet genoeg zijn, heeft de Ignite 2 ook essentiële smartwatchfuncties zoals muziekbediening, weerberichten en pushmeldingen.

Kortom, met duidelijke en eenvoudige gepersonaliseerde data en begeleiding, plus wekelijkse samenvattingen om je vooruitgang te volgen, zal de Ignite 2 je helpen gezonde gewoontes en fitnessroutines te ontwikkelen.

Het oog wilt uiteraard ook wat, en ook daar heeft deze horloge een antwoord op. Kies uit een ruim assortiment aan trendkleuren en polsbanden om jouw persoonlijkheid en ambities tot uitdrukking te brengen. Pure schoonheid voor het beest in jou.

Dus, waar zit het verschil?

Natuurlijk zijn beide horloges standaard uitgerust met onze toonaangevende technologie en wereldberoemde hartslagmonitoring om de pols, hebben ze allebei geïntegreerde GPS, en hebben ze allebei energiebesparingsopties, maar de unieke kwaliteiten van elk horloge komen tot leven in de omgeving of situatie waarvoor ze bedoeld zijn.

Het komt allemaal neer op de behoeften, doelen, ambities en dromen van de persoon die het horloge draagt en de activiteiten waarop hij of zij zich wil concentreren en waarin hij of zij vooruitgang wil boeken.

POLAr vantage m2 is perfect voor…

Mensen die hun grenzen willen verleggen, hard willen trainen en zo goed mogelijk willen presteren in een reeks multisporten.

Je bent doelgericht en wilt je vorderingen bijhouden, trainingssessies volgen en de gegevens analyseren om jezelf te ontwikkelen en je prestaties te verbeteren bij het zwemmen, hardlopen, fietsen of een andere sport.

Als je een ambitieuze atleet bent met als doel te trainen voor marathons, triatlons, duursporten en wedstrijden, moet je kiezen voor de Polar Vantage M2.

polar ignite 2 is perfect voor…

Voor mensen die regelmatig willen bewegen, hun algemene gezondheid willen verbeteren en het juiste evenwicht willen vinden tussen hun geestelijk en lichamelijk welzijn.

Het leven komt voor jou op de eerste plaats, maar je wil ook voldoende beweging in je drukke levensstijl inpassen. Je wil graag persoonlijk begeleid en gemotiveerd worden om je doelen voor lichaam en geest te bereiken, zodat je er goed uitziet én je goed voelt.

Train je vooral voor je plezier? Om je goed in je vel te voelen? Hou je van groepslessen en ga je graag naar de sportschool? Zijn yoga, krachttraining, functionele training en Crossfit jouw favoriete sport? Wandel, jog, zwem of fiets je graag? Kies dan voor de Polar Ignite 2.

Kortom

Beide horloges zijn ontworpen om de levensstijl en eisen van de drager te ondersteunen. Ze beschikken allebei over smartwatchfuncties, ze zien er allebei goed uit en ze helpen je allebei om sterker terug te komen – maar voor alle duidelijkheid vergelijken we de Polar Vantage M2 vs Polar Ignite 2 in deze tabel.

Vergelijkingstabel_VantageM2_Ignite2_NL

Nog niet 100% zeker van je keuze? Kijk gerust verder in onze webwinkel of lees onze blogartikels voor nog meer gedetailleerde informatie:

Voor Polar Vantage M2
 
Shop Polar Vantage M2 in de Polar webstore.

OF

Lees meer in de Polar blog post: Polar Vantage M2 – The Smart, All-In-One Multisport Watch.

Voor Polar Ignite 2

Shop Polar Ignite 2 in de Polar webstore.

OF

Ontdek er alles over in de Polar blog post: Polar Ignite 2 – The 24/7 Lifestyle Watch For Everyday Fitness.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

Meld je aan en ontvang 10% korting op je eerste bestelling