facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
gritxpro_voorwiegeschikt_blog

Polar Grit X Pro: voor wie is dit outdoor sporthorloge het meest geschikt?

Ben je op zoek naar een sporthorloge dat bij jou past? Of wil je vriend of familie verrassen met dat perfecte kerstcadeau? Dan is Polar Grit X Pro het geschenk dat je zoekt.

VOOR WIE IS POLAR GRIT X PRO GESCHIKT?

 • Ben je een natuurliefhebber? Hou je van het buitenleven?
 • Verkies je outdoor boven indoor sportactiviteiten?
 • Ben je fan van trail running, mountainbiken of wandelen?
 • Wil je een sporthorloge met buitenfuncties waarmee je informatie hebt over je lichaam en de omgeving waarin je je bevindt?
 • Hou je van extreme ervaringen en heb je een toestel nodig dat tegen alles bestand is?
 • Hou je ervan om routes in de bergen uit te stippelen en zoek je een toestel dat je de weg kan wijzen?
 • Wil je je prestaties optimaliseren en elke uitdaging die je jezelf stelt overwinnen?

Als je op tenminste twee van de bovenstaande vragen “ja” hebt geantwoord, is de Polar Grit X Pro waarschijnlijk hét horloge voor jou of jouw familielid/vriend(in)!

OVER HET HORLOGE: POLAR GRIT X PRO

Het assortiment outdoor horloges bij Polar groeit en deze keer hebben we een apparaat ontwikkeld voor gepassioneerde buitensporters en natuurliefhebbers. Polar Grit X Pro is ontworpen om de meest extreme omstandigheden en de meest veeleisende sessies te doorstaan. Met militaire standaarden, tot 100 uur batterijduur en een zeer licht gewicht (slechts 79gr), is dit toestel de beste metgezel voor natuur- en buitensportliefhebbers.

Het touchscreen heeft een lens van saffier, het meest krasbestendige materiaal. En dankzij de Polar Precision Prime sensor meet de Polar Grit X Pro de hartslag direct op je pols met hoge nauwkeurigheid. Natuurlijk kun je hem ook koppelen aan Polar-sensoren voor ECG-nauwkeurige hartslaggegevens.

Dit toestel is uitgerust met outdoorfuncties die altijd beschikbaar zijn, zodat je door onverwachte omstandigheden je niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij de weersvoorspelling kun je zien en voorspellen welk weer je op je avontuur zal vergezellen. Het daglicht display zorgt dat je het juiste tijdsstip kiest om op verkenning te gaan. En de hoogtemeting en de coördinaten zullen je helpen je te locatie vast te stellen waar je ook bent. Als je toch verdwaalt en terug wilt naar waar je bent begonnen, kun je met de functie Track Back veilig je weg terugvinden.

Polar Grit X Pro heeft de volgende kenmerken:

 • Nightly Recharge™ geeft informatie over je nachtelijke herstel en gegevens over de slaapkwaliteit.
 • Cardio Load helpt je de intensiteit van je training te beoordelen.
 • Training Load Pro™ aan de pols helpt je met real-time informatie over je inspanningsniveau en hoe dit je lichaam beïnvloedt.
 • Met de hardlooptest kun je je vorderingen bijhouden en je vermogens-, hartslag- en snelheidszones aanpassen.
 • De beenhersteltest helpt je te bepalen of je benen klaar zijn voor een intensieve training.
 • Met de Prestatietest Fietsen kun je je vermogenszones aanpassen en je functionele drempelvermogen (FTP) bepalen (hiervoor is een compatibele vermogensmeter nodig).
 • Overzicht van de energiebronnen (koolhydraten, vetten, eiwitten) die je tijdens je trainingssessie hebt verbruikt
 • FuelWise™-tankherinneringen om je energieniveau tijdens de training op peil te houden
 • Serene™ voor stressverlichting en ontspanning.
 • FitSpark dagelijkse trainingsgids: trainingsschema’s gebaseerd op je herstel.
 • Dagelijkse activiteitsdoelen
 • Gebruik van trainingsplannen en hardloopprogramma’s
 • Muziek kiezen zonder je telefoon te gebruiken
 • Tot zeven dagen of 40 uur batterijduur tijdens trainingen

En wist je dat dit niet het enige product is dat wij aan ons outdoor assortiment hebben toegevoegd? De Grit X Pro Titan is het lichtste en sterkste horloge in onze outdoorreeks. Naast de bovengenoemde kenmerken heeft de Titan een ultrasterke titanium bezel en is het ontworpen voor maximale duurzaamheid. Verder zijn er 2 horlogebandjes inbegrepen in de doos: FKM om al je trainingssessies te doorstaan en microgeperforeerd leer voor een casual look.

Voor wie is een ander Polar sporthorloge meer geschikt?

Hoewel de Polar Grit X Pro een eersteklas outdoor multisporthorloge is, is het uiteraard niet geschikt voor iedereen en alle persoonlijke doelstellingen. Er zijn misschien horloges die beter bij jouw behoeften en persoonlijkheid passen.
Als je een bijvoorbeeld beginner bent en gewoon wat aan lichaamsbeweging wilt doen voor je welzijn of juist het soort persoon bent die liever de hele dag in de sportschool doorbrengt, dan kan je beter kiezen voor een Polar Ignite 2 of Polar Unite.

Ontdek hier of de Unite, Ignite 2 of Vantage M2 iets voor jou is!

Waarom zijn jij en de Polar Grit X Pro een perfecte match?

Als je op zoek bent naar een eersteklas outdoorhorloge dat je helpt je doelen te bereiken en waar je in vol vertrouwen de  wereld mee kunt verkennen, dan is de Polar Grit X Pro de perfecte match. Jij en dit multisporthorloge zijn een perfecte match als je een buitensportliefhebber bent of als jouw leefwereld een natuurlijke omgeving is.

Met Polar Grit X Pro en Polar Grit X Pro Titan kun je plaatsen ontdekken waar nog niemand is geweest, veilig The Great Outdoors verkennen en de meest veeleisende routes afleggen zonder ook maar één stap te missen.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.