facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
V2-shift-multisporthorloge

Polar Vantage V2: Onze beste werd net nog beter.

We verleggen opnieuw onze grenzen met het meest formidabele sporthorloge in de geschiedenis van Polar: de Polar Vantage V2.

Hoe? Dankzij indrukwekkende NIEUWE functies, een gedurfde NIEUWE rode kleur, én de opwindende NIEUWE SHIFT ™ Edition, wordt het toppunt van draagbare sporttechnologie nog net iets beter!

Ons doel? Het optimaliseren van jouw prestaties.

Polar Vantage V2Win with heart.

WE ZIJN MAAR MENSEN: DIT IS IETS ANDERS.

Polar Vantage V2 met Polar Precision Prime optische hartslagtechnologie

Onze slagzin bij Polar is: ‘Knowledge is Progress‘; maar ook: ‘Blood, Sweat, and Data‘ want daarin ligt het tussen winnen en verliezen; ook dat is waar!

Om het beste van jezelf te kunnen geven, moet je je lichaam begrijpen en hard werken om de efficiëntie ervan te verbeteren. Er zijn geen magische formules, geen sluiproutes en geen gemakkelijke uitwegen – maar er zijn wél enkele dingen die je een voorsprong kunnen geven.

Eén van die dingen is de Polar Vantage V2. Ons premium flagship horloge volgt elke hartslag, houdt elke stap bij en laat je nooit in de steek. Dit is hoe:

  • Polar Precision Prime™ OHR Technology: met 10 LED’s die licht uitstralen in rode, groene en gele golflengten voor een diepere penetratie in de huid, en 4 lichtdetectoren om zoveel mogelijk licht op te pikken dat via je bloedvaten terugkeert voor een optimale hartslagregistratie.
  • Wereldwijde satellietnavigatiesystemen: De stijlvolle, lichtgewicht aluminium unibody fungeert als een antenne signaal booster voor de ingebouwde GPS met Assisted-GPS voor snellere fix tijden: ondersteuning van GPS, GLONASS, Galileo, en QZSS satellietsystemen, zodat je kunt trainen met de beste positionering ervaring overal in de wereld.
  • Ultralange batterijlevensduur: je krijgt tot 40 uur batterijlevensduur met volledige GPS en polsgebaseerde hartslagtracking in de trainingsmodus, en tot 100 uur met ingeschakelde energiebesparingsopties. In de horlogemodus heb je tot 7 dagen batterij op een enkele lading voor 24/7 hartslagtracking.

Dit is wat JE NODIG HEBT OM BETER TE WORDEN.

Polar Vantage V2 with advanced Training and Recovery tools

Topatleten laten niets aan het toeval over, en bij Polar is dit niet anders.

Onze specialisten en ingenieurs hebben zich dan ook uiterst zorgvuldig en minutieus over de creatie van dit fonkelnieuwe sporthorloge gebogen.

Het resultaat? Een uitmuntend toestel dat alle complexe gegevens van je lichaam vastlegt en ze omzet in duidelijke, bruikbare, tastbare statistieken, feiten, cijfers en persoonlijke begeleiding. Deze data worden vervolgens voor je aangereikt op een presenteerblaadje!

Onze technologie vertaalt de gegevens van jouw lichaam in behapbare info die je kunt gebruiken om zo goed mogelijk te blijven presteren.

Polar Vantage V2 is uitgerust met intelligente hulpmiddelen om slimmer te trainen en beter te herstellen.

Via Training Load Pro™ krijg je slimme hints om te weten of je te veel, te weinig of net genoeg traint. Op die manier kun je je prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Herstel als een pro met Recovery Pro. Deze feature laat je zien wanneer je lichaam is hersteld en wanneer je klaar bent voor meer training met gepersonaliseerde feedback.

Energy Sources geeft aan welke voedingsstoffen je tijdens je training hebt verbruikt, uitgesplitst in koolhydraten, eiwitten en vetten. Op die manier weet je exact welke energiebronnen je hebt aangesproken.

Met Hardloopvermogen om de pols kun je je vermogen in watt onmiddellijk meten, rechtstreeks vanaf je horloge.

De Hersteltest Benen toont aan de hand van een snelle en eenvoudige test of je spieren van een training zijn hersteld.

Hou je vooruitgang bij en bouw je training op met de prestatietesten. Je kan zowel je hardloop- als fietsconditie evalueren en je trainingszones voor hartslag, snelheid en vermogen personaliseren.

GA GERUST EENS VAN HET PAD AF.

Polar Vantage V2 met NIEUWE Outdoor training en navigatie functies

Bij Polar zijn we van het principe dat je moet kunnen trainen wanneer je maar wilt, waar je maar wilt.

Polar Vantage V2 heeft nu NIEUWE functies waarmee je in de wereld om je heen kunt navigeren en trainen waar je maar wilt.

  • Met de Turn-by-Turn routebegeleiding van komoot kun je gedetailleerde routes plannen en in kaart brengen op de app en ze vervolgens synchroniseren met je horloge voor realtime routebegeleiding terwijl je gaat rennen. Sterker nog, wie de Polar Vantage V2 koopt, krijgt gratis een extra regio om te verkennen en in te trainen!
  • De NIEUWE functie Route- en hoogteprofielen geeft je een duidelijk beeld van het terrein waarop je traint. Elke beklimming en afdaling van je route wordt weergegeven. De NIEUWE functie Track Back leidt je terug naar je beginpunt via de route waarlangs je gekomen bent.
  • En met de ALLE NIEUWE Always-On Outdoor Dashboards krijg je in één oogopslag snel toegang tot alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je sessies beter te plannen: inclusief hoogtemeter; kompas; coördinaten; weer; en zonlichttijden.

TIJD OM TE RUSTEN. MORGEN GAAN WE WEER! 

Polar Vantage V2 met automatische slaap en herstel apps

Rust is niet iets dat je alleen doet om je training aan te vullen; het IS training!

Rust is het deel van de training waarin je lichaam de kans krijgt om de vruchten te plukken van al het werk dat je hebt verricht. Dit is het punt waarop jouw lichaam zichzelf herstelt, groeit en zich voorbereidt op de volgende sessie.

Sleep Plus Stages en Nightly Recharge zijn de automatische slaap- en herstel-apps die zijn ingebouwd in de Polar Vantage V2:

Sleep Plus Stages™ houdt automatisch de kwaliteit, duur en tijd bij die je in elke slaapfase doorbrengt. Dit is je Slaap Opladen.

Nightly Recharge™ vergelijkt op basis van deze gegevens en de gegevens van je autonome zenuwstelsel (ANS) ‘s nachts je slaap- en ANS-oplaadtijd, zodat je bij het ontwaken een eenvoudige score krijgt die aangeeft hoe goed je lichaam tijdens de slaap is hersteld.

Ook al heb je heerlijk geslapen, voel je je goed en sta je te popelen om aan de slag te gaan, het kan zijn dat het niet de beste tijd of dag is om je lichaam nog een zware trainingssessie te laten ondergaan.

Controleer hoe je lichaam er aan toe is met de hersteltests van Polar:

De Orthostatische Test is een eenvoudige en betrouwbare manier om te analyseren hoe je herstelt van intensieve, frequente training. Het houdt ook rekening met mentale stress, slaap, latente ziekte, omgevingsveranderingen (temperatuur, hoogte), enzovoort.

Recovery Pro gebruikt de gegevens van Training Load Pro™, de resultaten van de Orthostatische Test en je eigen feedback om je een grondig inzicht te geven in je herstelstatus.

Polar Vantage V2 with Polar H10 - The most accurate heart rate tracking team in the game

Vergeet niet dat de Orthostatische Test en de Recovery Pro een Polar hartslagborstband vereisen – en niets komt in de buurt van de onovertroffen nauwkeurigheid van de Polar H10.

DE NIEUWE POLAR VANTAGE V2 SHIFT EDITIE: COMING SOON!

POLAR VANTAGE V2: NEW SHIFT™ EDITION - COMING SOON!

Met je Vantage V2 kan je nu je stijl aanpassen aan elke situatie. Speeltijd met je kinderen, een romantische uitjes met je partner, familiefeestjes met je naasten – allemaal vereisen ze dat je je flexibel opstelt, en dankzij de SHIFT™ Edition, doe je horloge dat ook/

De SHIFT™ Edition is een bundel die de NIEUWE SHIFT™ adapter bevat, zodat je gemakkelijk een polsband van 22 mm kunt kiezen, verwisselen en gebruiken met je Polar Vantage V2.

Er worden ook 2 polsbandjes in de doos geleverd: een volledig weerbestendig, hoogwaardig FKM-bandje (fluorelastomeer) dat er geweldig uitziet en aanvoelt én perfect is om te sporten; en geperforeerd lederen bandje met stijlvolle details voor een meer verfijnde look.

Voor elke stijl, elke gelegenheid, elke conditie – Vantage V2 SHIFT™ Edition.  

POLAR VANTAGE V2: WIN WITH HEART.

Stel je je eens voor dat je de gegevens die je lichaam levert kunt zien en begrijpen, en deze vervolgens kunt toepassen om elk aspect van je training te optimaliseren? Wij brengen de technologie; je hoeft alleen maar te doen waar je goed in bent.

Polar Vantage V2afgestemd op prestaties; net zoals jij.

https://youtube.com/watch?v=0J0rIKc2N_I%3Ffeature%3Doembed

Ontdek Polar Vantage V2 op de Polar webshop en abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve updates.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

Meld je aan en ontvang 10% korting op je eerste bestelling