facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup

Go Wherever Your Heart Takes You met Polar Grit X Pro: het sterkste horloge tot nu toe

Het is tijd om je uit te rusten met het sterkste, duurzaamste Polar-horloge tot nu toe: de NIEUWE Polar Grit X Pro.

De natuur roept, het avontuur wacht. Wil je de wereld tegemoet treden? Dan heb je iets nodig waarop je kunt vertrouwen. Een leidraad om je door de meest veeleisende situaties te loodsen; of het nu je partner is, je beoordelingsvermogen of… je uitrusting.

Beheers elke omgeving door te kiezen voor duurzame en ultra-kwaltiteitsvolle materialen. Vertrouw op je apparatuur met de ultralange batterij en Precision Prime™ OHR-tracering. Weet waar je aan toe bent met turn-by-turn routebegeleiding en ingebouwde GPS.

Verken de wereld en begrijp je lichaam – en realiseer je hoe ongelooflijk beide zijn met Polar Grit X Pro.

Duurzaamheid: Wees op alles voorbereid.

Polar Grit X Pro with Military-Grade Durability

Polar is meer dan 4 decennia geleden in Finland geboren en heeft door jarenlange ervaring een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van kennis en innovatie.

Er is een woord in het Fins, ‘Sisu‘; dat letterlijk ‘moed, vastberadenheid, doorzettingsvermogen’ betekent. Het is de wil om te slagen, en om tegenspoed het hoofd te bieden. Niet alleen op het moment zelf, maar om die houding zo lang vol te houden. Het impliceert om nooit op te geven, nooit terug te krabbelen, nooit moe te worden; het aanvaardt geen uitvluchten en zoekt geen uitwegen.

Sisu’ heeft geen directe vertaling in het Engels, maar ‘GRIT’ komt er het dichtste bij.  

Polar Grit X Pro is ontworpen voor extreme duurzaamheid en heeft de militaire MIL-STD-810G-tests van de Verenigde Staten overleefd om het te bewijzen – kortom, het is niet kapot te krijgen! 

De Grit X Pro is waterbestendig tot 100 m, bestand tegen temperaturen van -20 °C tot 50 °C en heeft een krasbestendige lens van saffierglas. Hij is ontworpen voor intensief gebruik en gemaakt om aan alle eisen te voldoen, zodat je no matter what over een sterke, betrouwbare, ruwe en robuuste uitrusting beschikt dat je in elke situatie met moed terzijde zal staan.

TECHNOLOGie: Rauwe kracht binnenin.

Polar Grit X Pro with Polar Precision Prime Optical Heart Rate Technology

Met het juiste gereedschap of de beste uitrusting kom je ver, maar als je verder wilt gaan dan je ooit bent gegaan, moet je kleur bekennen.

Je moet het lef hebben om het te proberen, de moed om door te zetten en het gevoel om je eigen mogelijkheden te leren kennen. Je kan meer dan je denkt! Weten hoe je lichaam reageert op bepaalde situaties, onder verschillende hoge eisen, in verschillende omgevingen is essentieel voor het verkennen van de wereld, en je grenzen – en je hart is de sleutel tot het begrijpen van dit alles.

Polar Grit X Pro volgt elke hartslag met onze wereldberoemde optische hartslagmetingstechnologie, Polar Precision Prime™ – of je nu halverwege een wandeling een adembenemend uitzicht bewondert, op een mountainbike een parcours aflegt of in een slaapzak ligt te dromen over de dingen die je morgen gaat doen, hij houdt je hartslag automatisch 24/7 bij. En als we zeggen “24/7”, dan bedoelen we dat letterlijk.

De ultralange levensduur van de batterij biedt je tot 7 dagen batterij per laadbeurt, zodat je je hart kunt volgen – zelfs als je van plan bent om een hele week buiten de elementen te trotseren. Mens en natuur: tegenover elkaar gesteld – ver weg van het dichtstbijzijnde stopcontact, en zelfs verder dan je dacht dat je kon gaan.

In de trainingsmodus gaat de batterij tot 40 uur mee met volledige GPS- en polsgebaseerde hartslagtracking, en tot 100 uur met ingeschakelde energiebesparingsopties, zodat je langer kunt trainen en meer kunt ontdekken.

Menselijke lichaamskracht plus de ingenieuze technologie van Polar vormen een uitstekend partnership

NAVIGATIE: BEPAAL ZELF DE WEG.

Polar Grit X Pro with Advanced Navigation Tools

Als de wereld je speelterrein is, moet je erop kunnen vertrouwen dat je altijd precies weet waar je staat, waar je bent geweest, waar je naartoe gaat, en hoe je de weg terug kunt vinden.

Met Polar Grit X Pro kun je overal ter wereld trainen en navigeren met de beste positiebepalingservaring. De ingebouwde GPS werkt met de wereldwijde navigatiesatellietsystemen GLONASS en Galileo en het regionale navigatiesatellietsysteem QZSS voor Oost-Azië en Oceanië.

Assisted-GPS zorgt voor snellere fixes en vertelt je horloge de voorspelde posities van de satellieten, zodat je binnen enkele seconden signalen kunt ontvangen, waar je ook bent, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Als je van je pad afwijkt, wil je waarschijnlijk superieure navigatietechnologie, zodat je overal ter wereld gedetailleerde routes kunt plannen, aanpassen en in kaart brengen – Komoot doet dit beter dan wie ook.

Je kunt je routes synchroniseren met je horloge voor realtime, Turn-by-Turn Routebegeleiding met Komoot terwijl je beweegt. Je krijgt je thuisregio gratis als je je aanmeldt, plus een extra gratis regiobundel met Polar Grit X Pro, dus of je nu gaat wandelen, trailrunnen of mountainbiken, het ontdekken van nieuwe paden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

En er is nog meer.

NIEUWE route- en hoogteprofielen berekenen hellingshoeken en je ziet meteen hoeveel je bent gestegen of gedaald telkens wanneer je een route beklimt of afdaalt. Voor geplande routes kun je je huidige positie controleren, zien hoe ver je nog moet gaan en welk terrein je mag verwachten.

Met de NIEUWE Terug Naar Start-functie kun je dieper het onbekende in, in het vertrouwen dat je altijd je weg terugvindt, waar dan ook.

OUTDOOR DASHBOARDS: Altijd aan, nooit in twijfel.

Polar Grit X Pro with Always-On Outdoor Dashboards

Met de gloednieuwe, Always-On Outdoor Dashboards op de Polar Grit X Pro is het eenvoudig om de perfecte dag te plannen met snelle toegang tot alle belangrijke informatie die je nodig hebt, direct op je pols.

Je hebt dashboards voor hoogtemeter, kompas, coördinaten, weer en daglichttijden, zodat je je barometrische hoogte kunt zien, de richting waarin je gaat, je exacte locatie, de huidige en voorspelde weersomstandigheden, en de tijden van zonsopgang, zonsondergang en schemering.

TRAINING: Pluk de dag.

Polar Grit X Pro with Powerful training Tools

De natuur is het perfecte oefenterrein. Er zijn scherpe uitdagingen, moeilijke hindernissen en onverwachte elementen die je het hoofd moet bieden. Ze vormen een ultieme test voor kracht, uithoudingsvermogen en vastberadenheid.

Zo verken je je lichaam en Polar Grit X Pro heeft alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je grenzen te verleggen:

Training Load Pro™ controleert de belasting die je training op je lichaam uitoefent en laat je weten of je te veel, te weinig of precies de juiste hoeveelheid doet.

Met polsgebaseerd hardloopvermogen kun je de kracht meten die je genereert telkens wanneer je voeten de aarde raken; gemeten in watt, direct vanaf je pols, onmiddellijk.

Hill Splitter™ detecteert automatisch elke helling en afdaling op uw route met behulp van uw snelheid, afstand en hoogtegegevens om gedetailleerde inzichten te bieden voor elke klim en afdaling.

FuelWise™ is een tankassistent die slimme herinneringen geeft om je energie- en hydratatieniveau op peil te houden en op de juiste manier te tanken voor extra lange ritten.

Met zoveel te ontdekken, moet je elke dag laten tellen.

SLaaP & herstel: Own the night.

Polar Grit X Pro with Automatic Sleep & Recovery Apps

De natuur trotseren is geen makkie. Het is veeleisend, uitputtend, en vergt veel van je lichaam. Als je sterker en beter voorbereid dan gisteren terug wilt komen, is herstel de sleutel – en een goede nachtrust is de basis waarop je de volgende 24 uur kunt bouwen.

Polar Grit X Pro wordt geleverd met automatische slaap- en herstel-apps om je te helpen inzicht te krijgen in de manier waarop je slaapt en te zien hoe goed je lichaam ’s nachts tot rust komt, zodat je de optimale keuzes voor de komende dag kunt maken.

Sleep Plus Stages™ houdt automatisch de kwaliteit, duur en tijd bij die je in elke slaapfase doorbrengt. Dat is jouw Sleep Charge.

Nightly Recharge™ gebruikt deze gegevens, plus de gegevens van uw autonome zenuwstelsel (ANS) ’s nachts, om je Sleep Charge en ANS-opladen te vergelijken – en je een eenvoudige score te geven wanneer je wakker wordt, om te laten zien hoe goed je lichaam tijdens de slaap is hersteld.

Rust uit, kom bij, laad je op, en droom over je volgende avontuur.

TITAN EDITION: lichter, sterker, nog flexibeler.

Polar Grit X Pro Titan with Ultra-Strength Aerospace Titanium Bezel

Net zo mooi als Moeder Natuur, en net zo krachtig! 

De Polar Grit X Pro Titan is ontworpen voor de meest extreme eisen en uitgerust met een ultrasterke titanium ring die sterker en duurzamer is dan roestvrij staal.

Het komt ook met 2 polsband sets:

Geperforeerde lederen banden bieden stijlvolle details voor elke gelegenheid; FKM-banden (fluorelastomeer) zien er fantastisch uit om je pols en zijn volledig weerbestendig.

IEDERE vraag, IEDERE situatie, IEDERE omstandigheid.

Dit is het lichtste, stoerste, meest flexibele horloge in onze Outdoor-familiePolar Grit X Pro Titan.

EXPLORE WITH HEART.

Trek de wereld in. Ontdek nieuwe plaatsen. Maak epische reizen en ga echte avonturen aan. Creëer nieuwe herinneringen. Vind de kracht van de natuur, en die bij jezelf. Test je grenzen en… verleg ze.

Go wherever your heart takes you met Polar Grit X Pro.

Ontdek Polar Grit X Pro in de Polar webstore en meld je aan voor onze nieuwsbrief om exclusieve updates te ontvangen.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

Meld je aan en ontvang 10% korting op je eerste bestelling