check tag wrench cart

Milieu en samenleving

Milieubeleid van Polar Electro

Polar Electro controleert heel nauwkeurig de gevolgen van de productie op de omgeving alsook de impact van de producten doorheen hun levencyclus gaande van ontwikkeling, productie tot levering en nazorg. Milieu-aspecten worden onmiddellijk bij de ontwikkeling van een nieuw project in rekening gebracht, zowel bij de ontwikkeling als bij de selectie van leveranciers. Polar Electro produceert alle producten in eigen bedrijven en de hoofdleveranciers zijn erg dicht bij deze bedrijven gelegen om transport te minimaliseren. Zo ook wordt de supply chain van leverancier van basismateriaal tot retailer zorgvuldig gecontroleerd door Polar Electro, om er zeker van te zijn dat er rekening gehouden wordt met alle milieu-aspecten.

Polar Electro ontwikkelt voortdurend materialen en past het productieproces aan om afval en verkwisting te verminderen. Wij verzekeren ook dat de producten gemaakt zijn van materialen die veilig zijn voor de mensen en hun omgeving. Recyclage van de materialen wordt gedaan door erkende recyclagebedrijven.

Polar Electro volgt alle legale veristen in alle aanwezige landen (vb. RoHS, WEEE, China RoHS, Packing, Battery & Accumulator and REACH environmental directives). Polar Electro volgt een milieubeleid overeenkomstig met de internationale ECMA-370 standaard.

Beleid inzake sociale verantwoordelijkheid van Polar Electro

Polar Electro streeft hoge ethische normen na op al onze werklocaties. Polar Electro is een wereldwijd actief bedrijf. Onze principes met betrekking tot sociale verantwoordelijkheid worden dus regelmatig gecontroleerd om aan de betreffende regelgeving en afspraken van elk land te voldoen.

 

Sociale verantwoordelijkheid van Polar:

We staan geen kinderarbeid of dwangarbeid toe, we zorgen dat werknemers alle verplichte beloningen ontvangen, we zorgen voor veilige werkomstandigheden, we discrimineren niet bij het werven en aannemen van personeel, we ondersteunen gelijke kansen voor werknemers, we streven naar een werkomgeving waarin iedereen met respect en waardigheid wordt behandeld en we zorgen dat we voldoen aan de plaatselijke wet- en regelgeving inzake werktijd en vergoedingen. Directe leveranciers van Polar Electro moeten eveneens aan deze voorwaarden voldoen. Tevens verzoeken wij onze directe leveranciers dezelfde eisen te stellen aan hun respectieve leveranciers.

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen