facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
Polar Ignite 2

Straal Zelfvertrouwen uit met de Polar Ignite 2 – jouw 24/7 Lifestyle horloge

Ups en downs, het hoort bij het leven, maar de keuzes die we maken hebben we wel zelf in de hand. 

Wie ervoor kiest om gezond te leven, heeft vertrouwen nodig.

De Polar Ignite 2 lifestyle horloge geeft iedereen de kracht om dat zelfvertrouwen in actie uit te stralen. Durf groot te dromen.

Gemaakt om te leven

De Polar Ignite 2 is ontworpen met jou in gedachten – mooi, gebruiksvriendelijk en boordevol functies om ervoor te zorgen dat jij op de top van je kunnen blijft.

Met kant-en-klare trainingssuggesties, slaap- en herstelbegeleiding en een heleboel essentiële smartwatchfuncties kun je je in elke situatie zelfverzekerd voelen, wetende dat al je levensstijl- en fitnessbehoeften 24/7 ter beschikking hebt. Dit alles wordt geleverd in een prachtig ontworpen horloge dat je persoonlijkheid en ambities tot uiting brengt. 

Met verbluffende technische functies, zoals geïntegreerde GPS en Polar’s wereldberoemde polsgebaseerde hartslagtechnologie, is de Polar Ignite 2 ook ready-to-wear, zodat je je leven gemakkelijk kunt maken.

De 24/7 lifestyle horloge

Een fitness horloge dat slank, strak en slim is?

Yep, de Polar Ignite 2 schiet drie keer raak – het is de perfecte metgezel voor elke sport en elke levensstijl. 

Het horloge streeft ernaar de balans te harmoniseren tussen jouw fitness doelen en de eisen van het dagelijks leven. Persoonlijke trainingsbegeleiding en het bijhouden van slaap en herstel zijn allemaal ingebouwd, maar je kunt ook zelf je dag beheren met muziekbediening, weerberichten en pushmeldingen, allemaal vanaf je pols.

Met een batterijlevensduur tot 5 dagen en nieuwe energiebesparingsopties die tot 20 uur ononderbroken trainingstijd bieden, kun je je 24/7 zelfverzekerd voelen, waar en wanneer u maar wilt.

Laat jezelf zien!

Laat jezelf stralen met Polar Ignite 2

Met een verscheidenheid aan kleuren en accessoirebanden om uit te kiezen, kies je de perfecte match voor je persoonlijkheid en stijl.

Het slanke, lichtgewicht, maar duurzame ontwerp geeft je een stijlvol fitnesshorloge dat vernuftig wordt omlijst door een versierde roestvrijstalen ring en een kleuren touchscreen display die kan worden aangepast aan je stemming en behoeften.

Wil je je dagelijkse activiteit zien? Inzicht krijgen in je slaap? Of de weersvoorspellingen checken? Selecteer zelf dashboards die voor jou het meest relevant zijn.

Het is een prachtig horloge dat je alles geeft wat je nodig hebt om je dromen waar te maken.

beauty for the beast in you

Hoewel de Polar Ignite 2 er geweldig uitziet (en dat daadwerkelijk ook is), is het niet zomaar een modeaccessoire – ook al zou je kunnen kiezen voor een elegante polsband versierd met kristallen van Swarovski®.

Beschouw het eerder als een ‘levensaccessoire’.

Dankzij duidelijke en eenvoudige persoonlijke gegevens kan de Ignite 2 je helpen gezonde gewoonten en fitnessroutines te ontwikkelen, zodat je gemotiveerd blijft en je levensdoelen kunt verpletteren.

Bovendien krijg je met een handvol slimme toepassingen zoals Nightly Recharge™Sleep Plus Stages™ sleep tracking en Serene™ breathing exercise, alsook FitSpark™ begeleiding op maat en wekelijkse overzichten waarmee je je trainingsgeschiedenis kunt vergelijken en je vooruitgang kunt volgen.

Omarm het gevoel, Vertrouw op de data

Grote dromen hebben goede nachtrust nodig en met deze 24/7 lifestyle horloge krijg je slaap- en herstelgegevens die je kunnen helpen je lichaam beter te begrijpen en te leren hoe belangrijk kwaliteitsslaap is voor je algehele gezondheid en welzijn.

De Polar Ignite 2 onderscheidt en belicht ook de verschillende energiebronnen die je gebruikt, zodat je inzicht krijgt in je energieverbruik en eventuele aanpassingen kunt doorvoeren om je doelen te bereiken. 

Met Training Load Pro en Polar Running Program krijg je trainingsplannen en inzichten om je sessies te ondersteunen en te stimuleren.

Vervolgens kun je al je gegevens met de Polar Flow app op een overzichtelijke, gemakkelijk manier begrijpen.

Voor wie IS de POLAR IGNITE 2 bedoeld?

Voor iedereen die zich de hele dag goed wil voelen, elke dag. 

De Polar Ignite 2 is ontworpen om uw levensstijl, welzijn en trainingsdoelen in balans te brengen.  

Vervolgens kun je al je gegevens met de Polar Flow app op een overzichtelijke, gemakkelijk te begrijpen manier bekijken.

Kortom: de Polar Ignite 2 is zelfvertrouwen in actie.

BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Ontdek de Polar Ignite 2 in de Polar webstore en meld je aan voor onze nieuwsbrief om exclusieve updates te ontvangen en als een van de eersten ons nieuwste fitnesshorloge in handen te krijgen.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

Meld je aan en ontvang 10% korting op je eerste bestelling